-
Narozeniny
Milá Zit-li,
včera jsem Vám přála osobně k úžasným 97. narozeninám .
Hodně vitality a chutě do dalších dní , plných krásného vyprávění o době nám vzdálené a Vašemu srdci tak blízké.,
Na brzskou shledanou Ivet - li -
narozeniny paní Kabátové
Milá paní Zito, z celého srdce Vám přeji k dnešním narozeninám vše nejlepší, hodně zdravíčka a hlavně té Vaší neutuchající noblesy a vitality, tak ještě jednou hezké narozeniny. -
narozeniny
Milá paní Zito
Všechno nejlepší k Vaším narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví.
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Staré fotografie paní Zity Kabátové na skleněných negativech
Dobrý den!
Byly nalezeny staré fotografie paní Zity Kabátové na skleněných negativech. Pokud má o ně někdo z rodiny zájem, ozvěte se prosím na uvedený E-mail. Děkuji. *4* -
ÚŽASNÁ ŽENA!
Paní Zita Kabátová je úžasná,stále krásná a vitální žena! *4* -
mila pani zitusko
nevim, jestli si vzpomenete na malou SILVII, jezdila jsem s vami na vzpominkove predstaveni, Muzi nestarnou s mym tatou Pavlem Klemensem. Moc rada bych vas navstavila v Motole. Pokud by vam to udelalo radost, me moc velikou, vzkazte na muj e-mail kakadu66@seznam.cz . Mela jsem vas vzdy moc rada -
-
Re: mila pani zitusko
dobry den,28.10.09 jedeme s manzelem navsivit pani Zitu do nemocnice tak vytisknu tady ty vzkazy at si to precte a zeptam se na Vas, kdyz se s ni znate. -
-
dekuji opravdu hodne opozdene, ja na e-maily chodim velice sporadicky. Bohuzel pozde. Muj tata byl reziser a mel ji velmi rad, ja jako mala holka s nima jezdila na predstaveni o filmu, ve kterem byla nejuzastnejsi----dle mého. Dodnes si je casto poustim a dojima me, vzhledem na vzpominky na meho tatu a na pani , neskutecne kouzelnou, ktera me rikala Silvinko a dokazala byt neuveritelne mladou roztomilou . Bylo by to vypraveni na , mozna nekolik veceru. diky za vasi reakci---a omlouvam se za moji velice pozdni reakci, ale dojalo me to. Mejte se
-
-
-
narozeniny
I když jsem Vaše narozeniny prošvihla ,přeji Vám jen to nejlepší. *14* Myslím že nejenom pro mě jste Dáma s velkým D. *4* -
hodne zdravi
Vazena pani kabatova, preji vam hodne zdravi a pohody a budu velmi rada, pokud vas nekdy uvidim nebo alespon uslysim v nejakem poradu, dik za krasne filmy -
Blahopřání
Dnes má paní Zita narozeniny, proto si myslím, že nejsem jediná, kdo by ji chtěl popřát hodně, hodně zdravíčka, dobré nálady, úsměvů a pohody!!! Přidávám se k lidem, kteří by ji chtěli navštívit, podat ruku a říct: "Zituško, mám vás moc ráda,jsem vaše velká obdivovatelka, prosím vyprávějte.... *14*.......*1* ale to by nás tam asi byly zástupy *1* -
Narozeiny
V pondělí oslaví Ziti úžasné 96 . narozeniny.