-
Zapomenutý film
Klatovští dragouni -
Úžasná........
Nádherná žena.....tělěm i duší. -
Paní Zita
Jedna z hereček prvorepublikového filmu, která ještě naštěstí žije a je to naprosto fascinující osoba pro mě *3* Miluju tyhle staré filmy jak s ní tak s jinými prvorepublikovými herci. Díky Vám vím, co je to sqelý film a dobří herci. V té době byli naprosto úžasní a ještě jsou, alespoň pro mě *14* -
Babicka
Zita Kabatova je moje babicka *3* -
-
Re: Babicka
Ahoj, já jsem neměla nikdy tu čest poznat svou pravou babičku, protože nemám biologické rodiče, ale za to ty nejlepší na světě a má babička se narodila v roce 1911 a vždy mi vyprávěla o paní Zitě Kabátové,kdybych ji mohla navštívit, pokud to zdravotní stav dovoluje, splnilo by mi to ten největší sen.Je mnoho známých osobnopstí, ale paní Zita je Vážená osobnost a ctěná, alespon v mém srdíčku. -
Opravdu ?
Moc závidím, moc bych si přála prožít vyprávění svědka té doby - úplně o všem !
*3* -
Dobrý den, moc bych si přála se setkat s Vaší babičkou, kdyby to bylo možné, byla bych Vám moc vdečná. Miluji Prahu a staré filmy, přečetla jsem všechny životopisy a navštěvuje všechny staré kavárny z té doby. Děkuji za Vaši odpověď. Aneta Dušová -
Mám tu čest znát Vaší babičku osobně a mohu Vám jen tiše závidět.
-
-
Návštěva
Návštěva mých snů.....v soboru 10.5.2008 jsem navštívila paní Zitu. Byl to neskutečný zážitek se s ní setkat.Přívětivá, milá paní....Splnilo se mi velké přání a tímto paní Zitě ještě jednou moc a moc děkuji. !!!!!Romana -
Skvělá herečka
Skvělá paní Zito! Ve filmech jste byla přirozená a krásná žena.... Dnes jsem od Vás obdržela obrázky s věnováním, moc Vám děkuji... Jste stále šaramantní, plná optimismu....Přeji Vám, ať Vám zdravíčko ještě dlouho slouží. Ráda bych Vás navštívila....Mějte se moc pěkně. Vaše fanynka z Chrudimi. -
jedinečná
jedinečná,půvabná...filmy s ní,měli vždy šmrnc...vše nej k jubileu,hlavně zdraví..a ať je tu s námi ještě hooodně dlouho... *4* -
Zlaté dno
...vy jste zajímavý člověk, pane Putičko... -
Přání
Vždy Vám byl vlastní humor, nechť Vás provází do dalších let. Vám, stále okouzlující a šaramantní dámě,přeji krásné narozeniny.
Váš obdivovatel. -
Nádherné narozeniny
Vaše vitalita a šarm nás okouzloval a okouzluje i nadále:Slavíte dnes své krásné 95 narozeniny. Přejeme zdraví a hodně pěkných chvil.