-
Zlata
Tak já tam napíšu.Líbí se ti Zlata Adamovvská?Jerinka7 *1* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Zlata
Nevím, jak jsi přišla na to, že odpovídá paní Adamovská, odpovídám ti já (hudy), a pokud jí napíšeš do divadla, myslím, že i když to nebude hnedka, že podpis dostaneš. Musíš počítat s tím, že ona má takovýchto žádostí hodně a je pracovně velmi vytížená.
Ale určitě kdo si počká, ten se dočká *4* - rozhodně jí napiš!
Měj se hudy -
Re: Re: Zlata
Děkuji za opověď *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *4* *1* *4* *4* *4* -
Re: Re: Zlata
Takže napíšu na novu.A pošlou mi ten podpi opravdu????? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
: Re: Zlata
To odpovídáte opravdu vy??(Zlata Aamovská)?? *3* *4* -
Re: Zlata
Můžeš, když si napíšeš oficiálně do Divadla na Vinohradech nebo na Novu (Kříženecké nám.) a slušně - s vykáním! - požádáš! Nebo ty sis s paní Adamovskou někde potykala? Někdy tady opravdu žasnu.... *13* -
Zlata
Zlatko můžu nějak dostat tvůj podpis *14* *4* Jsi super *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* -
Běla Valšíková je fakt skvělá!
Běla Valšíková je fakt skvělá! *14*
Ona je prostě super! *14*
Moc je hezká a já jí mám moc ráda! *14* *14* *4* -
Je jednička
Paní Adamovská je pro mě herečkou a dabérkou číslo jedna, je fakt skvělá *14* -
blahopřání k svátku
MILÁ ZLATO
Přeji VÁM k dnešnímu svátku hodně zdravíčka,štěstíčka,spokojenn osti,a přeji další úspěchy v nových dílech ordinace v růžové zahradě snad budete mít dálší úspěchy jako MUDR BĚLA VALŠÍKOVÁ A JÁ VÁM to ze srdce přeji Martinka.Konopcikova@seznam.cz *3* -
Další film
Paní Zlatka opravdu patří k tomu nejlepšímu co naše kinematografie má.A mimochodem v její filmografii chybí slovenský film Člny proti prúdu natočený začátkem osmdesátých let,ve kterém hrála jednu z hlavních rolí,dívku Věru.Nedávno ho vysílali na CSfilmu. -
Re: Re: Česká Meryl Streep
Ty vole moje taky *8* *15* -
oficialky
lidi,zlatka je super herecka a neznate nekdo jeji oficialni stranky?mam uz skoro vsech z ordinace a jeji mi chybi.SOS pripadne piste na mail:muckina13@seznam.cz
diky. -
nikča p
ahojky lidičky něco vám chci napsat(říct)vy mi to sice nebudete věřit ale moje mamka kní chodit na náštevu -
hudy
Velká gratulace k užší nominaci v Týtý! *4* -
blahopřání
Milá paní Zlato, k Vašim nedávným narozeninám Vám dodatečně přeju všechno dobré, hodně zajímavých rolí, hodně úspěchů v práci i v osobním životě a hlavně hodně zdraví, pohody a lásky. *4* *14* -
....
taky přeji všechno nejlepší......hrajete dobře v ordinaci sice mě moc nebaví ale vždycky když tam jste tak se ne vás kuknu :-D ste bezvaa herečkaa *3* *3* -
Vše nej
Všechno nejlepší k narozkám *3* -
Re: Hehhehe
Ano, má. -
Vše nej
Vše nej ke krásným kulatým narozeninám, štěstí zdraví a vše co si budete přát ať se vyplní *14* *14* *14*