Přejít na výpis diskuzí

Zlata Adamovská

OSOBNOST 19.10.2010 
184 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jerinka7

Zlata

Tak já tam napíšu.Líbí se ti Zlata Adamovvská?Jerinka7 *1* *4* *4* *4*
  • hudy

Re: Re: Re: Zlata

Nevím, jak jsi přišla na to, že odpovídá paní Adamovská, odpovídám ti já (hudy), a pokud jí napíšeš do divadla, myslím, že i když to nebude hnedka, že podpis dostaneš. Musíš počítat s tím, že ona má takovýchto žádostí hodně a je pracovně velmi vytížená.
    Ale určitě kdo si počká, ten se dočká *4* - rozhodně jí napiš!
    Měj se hudy
  • jerinka7

Re: Re: Zlata

Děkuji za opověď *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *4* *1* *4* *4* *4*
  • jerinka7

Re: Re: Zlata

Takže napíšu na novu.A pošlou mi ten podpi opravdu????? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • jerinka7

: Re: Zlata

To odpovídáte opravdu vy??(Zlata Aamovská)?? *3* *4*
  • hudy

Re: Zlata

Můžeš, když si napíšeš oficiálně do Divadla na Vinohradech nebo na Novu (Kříženecké nám.) a slušně - s vykáním! - požádáš! Nebo ty sis s paní Adamovskou někde potykala? Někdy tady opravdu žasnu.... *13*
  • jerinka7

Zlata

Zlatko můžu nějak dostat tvůj podpis *14* *4* Jsi super *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Běla Valšíková je fakt skvělá!

Běla Valšíková je fakt skvělá! *14*
    Ona je prostě super! *14*
    Moc je hezká a já jí mám moc ráda! *14* *14* *4*
  • Je jednička

Paní Adamovská je pro mě herečkou a dabérkou číslo jedna, je fakt skvělá *14*
  • corinka71

blahopřání k svátku

MILÁ ZLATO

Přeji VÁM k dnešnímu svátku hodně zdravíčka,štěstíčka,spokojenn osti,a přeji další úspěchy v nových dílech ordinace v růžové zahradě snad budete mít dálší úspěchy jako MUDR BĚLA VALŠÍKOVÁ A JÁ VÁM to ze srdce přeji Martinka.Konopcikova@seznam.cz *3*
  • Další film

Paní Zlatka opravdu patří k tomu nejlepšímu co naše kinematografie má.A mimochodem v její filmografii chybí slovenský film Člny proti prúdu natočený začátkem osmdesátých let,ve kterém hrála jednu z hlavních rolí,dívku Věru.Nedávno ho vysílali na CSfilmu.
  • lady-barbara

Re: Re: Česká Meryl Streep

Ty vole moje taky *8* *15*
  • oficialky

lidi,zlatka je super herecka a neznate nekdo jeji oficialni stranky?mam uz skoro vsech z ordinace a jeji mi chybi.SOS pripadne piste na mail:muckina13@seznam.cz

diky.
  • nikča p

ahojky lidičky něco vám chci napsat(říct)vy mi to sice nebudete věřit ale moje mamka kní chodit na náštevu
  • hudy

hudy

Velká gratulace k užší nominaci v Týtý! *4*
  • stasi

blahopřání

Milá paní Zlato, k Vašim nedávným narozeninám Vám dodatečně přeju všechno dobré, hodně zajímavých rolí, hodně úspěchů v práci i v osobním životě a hlavně hodně zdraví, pohody a lásky. *4* *14*
  • ....

taky přeji všechno nejlepší......hrajete dobře v ordinaci sice mě moc nebaví ale vždycky když tam jste tak se ne vás kuknu :-D ste bezvaa herečkaa *3* *3*
  • kaca007

Vše nej

Všechno nejlepší k narozkám *3*
  • Re: Hehhehe

Ano, má.
  • Vše nej

Vše nej ke krásným kulatým narozeninám, štěstí zdraví a vše co si budete přát ať se vyplní *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší