Přejít na výpis diskuzí

Zlata Adamovská

OSOBNOST 19.10.2010 
184 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vše nej

přeji vše nejlepší k narozeninám.spoustu zdraví a ještě hodně úspěchů v ordinaci
  • martasik37

Nejj k narozkám:)

Všechno nej k narozkám! *3* *4*
  • Re: Ordinace

To neřeš,já neviděla nic.... *4* *1*
  • zlata adamovska

zlatka je porat pekna a prsa ma jeste porat pekny videl jsem ji v plavkach
  • Re: Nádherná žena

ma pekny nohy
  • Hehhehe

nema nahodou manzela Radka Johna? *14* *3* *1*
  • mrkvous95

Re: Česká Meryl Streep

ano souhlasím když jsem šla na film mamma mia! tak kamarádka byla naštvaná že je to s titulkama. Já jsem přemýšlela kdo by daboval Meryl Streep a hned mě napadla Zlata. No a když jsem pak měla dvd tohoto filmu tak už tam byl český dabing a dabovala jí Zlata *4* . Mají něco hodně společného takovou zvláštní jiskru a energii. Obě dvě jsou moje nej herečky *14*
  • mrkvous95

Re: Česká Meryl Streep

ano souhlasím když jsem šla na film mamma mia! tak kamarádka byla naštvaná že je to s titulkama. já jsem přemýšlela kdo by daboval Mery Streep a hned mě napadla Zlata. no a když jsem pak měla dvd tohoto filmu tak už tam byl český dabing a dabovala jí Zlata *4* . mají něco hodně společného takovou zvláštní jiskru a energii. obě dvě jsou moje nej herečky *14*
  • kaca007

Česká Meryl Streep

Jo jo naše česká Meryl.Je skvělá!!! *1*
  • petullullka

Zlata upo neej

Jako Zlata A. je nej herečka jak v televizi , divadle atd.. Znám jí i normálně v civilu je to uplně suprová ženská má smysl pro humor a to jí dělá tak skvělou!!! Je spolehlivá, dochvilná má všechny + žádný - Prostě supl známá
  • roslin.l

Ordinace

Z Ordinace jsem viděla jen asi 15 dílu (moc mě to nebaví a většinou to ani nestíhám) a herecké výkony některých jsou dost na pochybné úrovní. Ovšem paní Adamovská jako tzv. Pálenice je skvělá a pobaví.
  • Re: Zlata a je zlatá??

a co seš ty?
  • Hana

V ordinaci jste skvělá.Díky.
  • Nádherná žena

Nadherná žena ... na jedné odhalené fotce ve fotogalerii vypadí skvostně. Mít možnost ji tak vidět in natura ...
  • všechno nejlepší

všechno nejlepší k vašemu svátku!!hodně štěstí,zdraví,pracovních i soukromých úspěchů,prostě všechno ne!!! *4*
  • Blahopřání

Milá Zlato,
    moc se mi líbíte jako herečka i jako žena. Jakmile Vás vidím v televizi nebo ve filmu, vždycky si vzpomenu na Vaše milé a vstřícné chování, když jsem si přede dvěma lety přišla do Vaší šatny v Divadle na Vinohradech pro podpis - od té doby Vás mám ještě raději.*14* Proto mi dovolte, abych Vám k dnešnímu svátku popřála všechno nejlepší. Mějte se moc hezky. Naďa z Jižní Moravy *4*
  • VŠECHNO NEJLEPŠÍ

Všechno nejlepší k Tvému svátku *3*
  • Svátek slaví

Přeji ti dneska vše nejlepší Zalto Adamovská!!! *1* *3* *3* A přeji ti at t vše vychází v soukromí!A taky v práci takže v divadlech a seriálech nebo filmech... *3* Jsi úžasná herečka moc ti to slušííí v televizi!!! *14* *3*
  • petullullka

Zlatka je fakt super mám jí ráda já jí znám i normálně a je super žádná namyšlená nic prostě good . *14* Prostě jinak nej ženská v TV jinou skvělou neznám!!!
    Taj zatim všichni
  • závisť

Vidím, že podaktorí tu závidia pani Zlate, lebo je to naozaj kus peknej ženy , je elegantná, má vkus. Poniektorí z Vás to nedokážu vstrebať a tak vypisujú nezmysly a ohovárajú. Tu v Čechách je naozaj málo krásnych žien. Možeme hľadať len medzi herečkami, tie sa ešte nezabudli o seba starať a pekne a hlavne vkusne sa obliekať.
    Pani Zlata Vám želám veľa úspechov v pracovnom aj súkromnom živote! Stála diváčka Ela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší