Přejít na výpis diskuzí

Zlata Adamovská

OSOBNOST 19.10.2010 
184 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Čúza

inteligence na míru!!že?(ta tvoje)
  • Re: Čúza

Namyšlená až hrůza, čúza ! *8* *8*
  • Už mě to přestává bavit

Víte co?proč jsem vlastně chodíte na tyto stránky,když vás Zlatka nezajímá .To myslím na ty kteří proti ní pořád něco mají .Nachte si to pro sebe a ji nechte být ,každý jsme nějaký.Už toho bylo dost. *8*
  • Můj názor

Já se vám divím,že s provokatérem jako je,,Pavel" vůbec dohadujete.Já jsem paní Adamovskou naživo viděla a nemyslím si,že je namyšlená. Na mě působí jako milá paní.Jo a o tobě Pavlíčku si myslím jediný jsi namyšlený ,,krétén"(lidově řečeno)ježiš?,jak jsem to vlastně mohla říci že?vždyť jsem tě nikdy neviděla?jsi člověk ,který se potřebuje nad někým převyšovat,aby se cítil silnější.Takže závěrem bych chtěla říci že Zlatka je skvělá a přeji ji všechno nej,můžu říci že ji vnímám jako vzor.takže má úcta.
  • Re: TO NENI PRAVDA

kašli na ně tuto duskuzi ovládaj dva nebo tři její odpůrci, kteří ji vůbec neznaj a akorát jediný na co se ze závisti zmůžou je že jí nadavaj do namyšlených krav *9* protože v životě nic nedokázali a jenom blbě čumí na televizi a zavidí těm, kterým se v životě něco povedlo
  • TO NENI PRAVDA

hele drzte klapacky to neni pravda!!!!!!!! muj kamarad ma brachu Martina Holce kterej chodi do J.Hradce do skoly a rikal ze se sni hraje a ze je hodna a zadna namyslena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak drz hubu!!!!!!! *16* *16* *16*
  • Re: Adamovska

Adamovská by se neměla tolik povyšovat, máme i lepší herečky, i hezčí a hlavně mladší. Jen se rozhlédněte po divadle ! *9* *9* *9*
  • ....

Jéééé tadyto je skvěláá herečka a taky mooc klááásná=o)
  • Re: odpoved na prvni komentar

a napsala si jí už?
  • forum

http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&forum_ID=67965&auth=
  • odpoved na prvni komentar

ja uz mam tu adresu do divadla i telefoni cislo!!
  • lidi...

Uvědomte si že Zlata nemá za povinnost vám tady odpovídat...zjidtěte si její adresu do divadla a napište jí tam ne???
  • Znameni ryba

Ja jsem taky ryba narodila jsem se 17.3.
  • mooc vas prosim

Pani Zlato mohla by ste mi poslat fotku s autogramem moc by mne to potesilo protoze jste ma nejoblibenejsi herecka ktera se nepretvaruje a ma svuj vlastni nazor ma adresa je Lenka Horatlikova Sidl.Vajgar 587/III Jindrichuv Hradec 377 04 Doufam ze se nekdy do Hradce prijedete podivat!!!
  • pro pani Zlatu

pani Zlato mate este naky kontakt na ktery vam muzu napsat muj E-mail je Lenkahoratlikova@seznam.cz a vas?Ja bych vam chtela napsat o fotku a autogram a chtela bych se s vami nekde setkat bydlim v Jindrichove Hradci.Byla bych mooc rada za naky ten kontakt!!
  • Zlata Adamovska

ja sem vas mooooooooooooooc velky fanousek a na ordinaci se divam porad vase postava je nej a moooc vas prosim o naky ten kontakt na vas jste ta nejlepsi herecka na svete!!!!!!!
  • Zlata Adamovska

A nebo vasi adresu jsem Lešnka Horatlikova a vy jste moje nejoblibenejsi herecka a mooc bych se s vami chtela setkat!!!
  • paní Zlato Adamovska

paní Adamovska ste moje nejoblíbenější herečka a chtěla bych se vás zeptat jaký máte E-mail
  • Re: Re: ani neodepíše

to víš že psala na správnou adresu, já ji znám, ale cizí adresy nedávám, jo a jinak když ji napíšes do divadla na vinohradech taky ji to daj, asi by neměla zrovna radost že na netu koluje jeji adresa, no ale pravda kdo hledá najde. my ji taky našli na netu a na sto procent sme se přesvědčili že tam bydlí, já sem nakonec kamarádce pro ten podpis jela, a stejně zbytečně, protože už jsem ho nestihla dovézt, ale do dneška mam fajn pocit že sem se aspon pokusila
  • cas

pani zlatko mate vy vubec tuseni ze tahle stranka existuje?ja uz pisu snad po 5 a porad nic.a muj mail je tete53zavinac seznam.cz predem mosć dekuji za odpoved................tereza *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit