Přejít na výpis diskuzí

Zlata Adamovská

OSOBNOST 19.10.2010 
184 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlatce

pani zlatko jak casto se koukate na tyhle stranky?ja uz pisu po 3 a porad nic.a dale preji hodne uspechu v serialech a filmech ktere tocite nebo budete tocit.a jeste 1 posledni vec mohla byste mi napsat vas email?muj je:tete53zavinacseznam.cz a doufam ze mi ODEPISETE. *3* *4* *14* *1*
  • vas mail

pani zlatko a jeste jsem vas chtela poprosit o vas mail *4* *4* *4* a neco o me jmenuji se tereza a bzdlim v tuchorazi *4* *4* a muj mail je tete53@seznam.cz vsechno maly *4*
  • ordinace

pani zlatko jmenuji se terka a pravidelne se koukam na ordinaci v ruzove zahrade a jsem vas velky fanousek *14* a uz pres rok hledam vase fotky a chtela bych se vas zeptat kde najdu ase dalsi fotky a jste ta nejjjjjj herecka na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
  • Ordinace v růžové zahradě

Pani Adamovská,
    v seriálu ordinace jste SUPER. Tahle role Vám sedí. Ze seriálu se vždy těším na Vás, myslím i nejlepší herecký výkon ze všech. Jen tak dál.
  • Re: ani neodepíše

hej tak když jí psala tak nám dej adresu ne??? *3* a kdoví jestli psala na pravou adresu.....
  • pání adamovské

paní adamovska na nový rok přeji hodně štěstí a zdraví zdraví je nejdůležitější *14* *3* *4* *5* *15*
  • zlatce

krásnéý nový rok paní Adamovská *3* *1* *14* *4*
  • Kontakt

Zdravíím...všem přeji krásný a štastný Nový rok *3* a chci se zeptat nemáte někdo na paní Adamovskou kontakt...je škoda, že nemáme na ní spojení...a kdyby měla stránky...to byloo skvělý *3* Díky mějte se kráásně *4*
  • paní adamovské

paní Zlato a kdy bude další vistoupení na vinohradech *3* *14* *7* *15*
  • zlatce

paní Zlatko ja se neumím přihlásit *9* *9*
  • ani neodepíše

tak nevím, herečka možná dobrá, ale moje kamarádka ji psala dopis (je hodně nemocná a ma ji ráda), ale bohužel nebyla ani schopna ji odpovědět, a to prej je ráda, když o ni maj lidi zájem, myslím, že tito lidé žijí v jiném světě a ostatní je nezajímaj a to z našeho zájmu žijou. *9*
  • Vše nej k svátku

Zlatko chci se připojit k gratulantu, a proto ti přeji ti k svátku vše nejlepší, hodně zdraví, lásky a samozřejmě dalších super filmů a seriálů, co točíš nebo budeš točit *3* *14*
  • Svátek

Všechno nejůepší k Vašemu svátku, hodně úspěchů v současné a další herecké činnosti a také v osobním životě. Fandím Vám. Zdeněk *3*
  • krásná,tak krásná...

Viděl jsem Vás v mnoha rolích a přece jste mi nejvíc utkvěla v paměti v televizním seriálu Sanitka. Kolikrát jsem do děje tak vžil,že jsem se přistihl,že Vám fandím snad víc než komukoliv předtím.Moc jsem Vám přál,abyste s Hanzlíkem zůstala,byla to bomba,jak jste to hrála,smekám před Vámi,paní Zlato
  • jste mooc supr

Jse ta nejlepsi herecka.moc krasne hrajete i v divadle na Vinohradech ,do ktereho moc rada chodim!!!jsem vase velka fanynka,moc vas obdivuji *14* *4*
  • Pochvala

jste super herečka s velkým talentem a moc Vás obdivuji. *14* Vaše děti na vás musejí být pyšní.Zůstańte taková. *4*
  • ZLATKA JE NEJLEPŠÍ

JE DOBRÁ HEREČKA. *14*
  • Zdravím Vás paní Zlato...

...již dlouho se snažím najít vaši mailovou adresu,až nyní jsem náhodou narazil na Osobnosti.cz a s velkým politováním jsem zjistil jak někteří jedinci o Vás drze píší.Nevím kde berou podklady ke své "zasvěcené" kritice.Nu což,monitor snese všechno a anonymita je zaručená.Blbě žvanit na to by je bylo.Velmi by mne zajímalo jak vypadají oni a čeho v životě dosáhli tak jako Vy.
    Jsem ročník 1965 a vždy jsem se těšil na filmy a seriály ve kterých účinkujete.Musím podotknout,že snad není sympatičtější herečky.
    Přeji Vám mnoho úspěchů v dalším osobním a hereckém životě.
    Petr gajdos.petr@seznam.cz
  • Autogram

Dobrý den Paní Adamovská,moc bych chtěla Váš autogram.Jestli by jste byla tak hodná a poslala mi ho na adresu:

Petra Vaculová
    Supíkovice 135
    Okr.Jeseník
    790 51
    Moc by mě to potěšilo na srdíčku.Předem moc děkuji.Mějte se hezky.
  • Vše nejlepší k narozeninám

Milá paní Zlato,
    vůbec netuším, zda se k Vám tento mailík dostane-nevím jak získat Vaši e-mailovou adresu-, přesto alespoň touto cestou přijměte ode mne přání všeho nejlepšího k Vašim dnešním narozeninám. Jsem ročník 49 a jsem Vašim ctitelem od chvíle, kdy jste se poprvé objevila na filmovém plátně.Matně si vzpomínám, že jste hrála s nějakou slovenskou herečkou.
    Moje děti mi okamžitě,jak zjistí že v něčem hrajete, píšou - tatínku dívej se tam a tam, uvidíš svoji lásku.
    Přijedete-li někdy do Brna a budete potřebovat "taxíkáře amatéra" nebo průvodce, jsem Vám k dispozici.
    Byla by to pro mne velká čest.
    S úctou
    Stanislav Koukal
    777947110

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit