-
pre zakomplexovane "nadhery"
pre vsetky zakomplexovane pipky, ktore napisu nieco co ani nie je a(Zuzka je nahodou velmi pekna kocka, prajem jej aby bola stastna,)neviem preco nedokazu pochopit niektore baby ze mozu byt od nich krajsie, respektivne to vedia pochopit,len radsej budu utocit ze to alebo hento......
mne nerobi problem povedat ze tak toto je fakt pekna baba......
a co sa tyka Zuzuny tak som ju raz videla na pumpe, a posobila na mna velmi jemným a prijemnym vzhladom..... *3* -
jste slepí?
To už fakt nikdo nemá vkus?Co se vám líbí na tuctový peroxidový bloncce s vytrhanym nakreslenym obočím a visacíma prsama?Vždyť je tak kýčovitá. -
Extra třída
Zuzka je nejkrásnější modelka na světě má krásnou tvář,božské tělo a fantastické nohy.zbožnuji tu neuvěřitelnou ženu *14* *14* *14* *14* -
Slovenka?
Nech je Zuzana aká chce,niekam to dotiahla akurát čo sa mi na nej nepáči je to,že sa pokúša v nemenovanej relácii mluvit a to jej moc nejde tak by som jej chcela odkázať nech zostane tým kým sa narodila a to hrdá slovenka....ja som tiež slovenka žijúca v Čechách ale mluvit ma ani nenapadne!naše jazyky sú si dosť podobné tak neviem prečo sa meniť... *8* -
přenádherná holka
Dycky sem si říkal, co znamená holka krev a mlíko a na Zuzce je to přímo vidět. Půlku JZD za jednu strávenou noc s ní -
pre zuzulu
zuzanka ak ma chces nevahaj a pod si po mna ved ja ta tiez chcem cmuk -
Poprvé.
Kdy jsi přišla o panenství.Kolik Ti bylo let. -
be yourself
Hey, we've met on Europe2 X-Mas party in Dlouha st. Just be yourself and good luck in your private and professional life. love, Johnny -
video
http://www.youtube.com/watch?v=7iof U31G9IM -
CC
Sledujete jí v celebrity campu,co běží na Jojce??Viděl jsem jen 2 díly a moc jí to tam sluší. -
milujem ju
Je taká nádherná tie jej veľke prsia a krásne vlasy.Tak sa sňou milovať.Jej pristanú hocijaké šaty.Nahá je prekrásna. *14* *14* *14* *14* *14* -
Je to nádherná kočka *14* Hned bych do ní šel *15*
-
nic moc
-
*1* si super pozeraval som ta este na sterom laskani *1*
-
Zuzka
Zuzko jsi nejlepší, potkat Tě někde tak tě pozvu na skleničku. -
To Suzan
I love you ... I wish you to be happy. AF *3* -
nejlepší !!!
-
Bezva ženská
Měl jsem tu čest s ní strávit chvilku a proto moc nevěřím tomu co se tu píše. na mě působila, jako téměř dokonalá ženská, bezva jsem si s ní rozuměl a k tomu je nádherná. *14* -
ulala
SI SEXI ZUZKA *14* !!! -
Zuzana
Zuza moderuje, keca v Big Brohter late night (Velky Bratr bez cenzury) na TV Markiza.