-
Harašení
Zepředu, odzadu, (co dělat s tím?) stejnou má podobu, stejný má rým. Nezmůžem pranic nik šeptem do vrb. Blbem když politik - národe trp! -
Zuzano už nás nudíš ! Nelez na obrazovku. Jsi stará !
-
-
A Ti si male decko.
-
-
Harašení
Dotaz na Rádio Jerevan: Na jaře jsem potkal hňupa, na podzim jich byla tlupa. Vyrůstá snad v létě kupa, kde se rodí mysl tupá? -
Harašení
Vzkaz politikům: Nenoste n o s moc do výše, m o z e k hleďte mít nejvýše. Fandím Vám v boji s blbostí lidskou i politickou a výše zmíněným může Pan Maxa maximálně zazpívat: Oó spěte si v postelích s nebesy, stejně vás zubatá& . S pozdravem BUBU , vydržať Ing. Václav Hanyš Krnov -
K volbám
A-fór-ismy: Smutno v zemi, kde krásu rozhleden opěvují trpaslíci. X K v a l i t a jeho myšlenek odpovídala v y d a t n o s t i stravy v MŠ a síle b u l d o z e r u . X Je to pěknej nářez ,míti v hlavě pařez. X Lidský mozek je prazvláštní. Často v mnoha mozcích ve stejné chvíli vyklíčí stejná hloupost, jindy ani v jediném myšlenka kloudná. X Jen bílí sněhuláci vědí, kdy odejít. Do "rudých" je třeba kopnout. X Slzy na pohřeb, potlesk do divadla, rozum k volbám , = slzy...? X Pesimista: "To nebe je ale vysoko", říká si mravenec, šplhaje po krku žirafy. X Optimista: Slunce nám svítí,/ i když jsme v ř... obilí,/ mraky maj' debili. X Realista: Ze všech neduhů mi nejméně vadí vypadávání vlasů. X Nejčernější předpověď počasí v ČR na 14.00 hod , 3.6.2006(svátek má Tamara) : Když se dvě nuly spolu spojí,/ rázem se jejich součet zdvojí./ To se pak všechno pěkně hnojí./ Svět nezná lepší metodu /pro označení záchodů. X Trpaslíci // Trpaslíci jsou ti fíci,/ celé věky zápasící/ s deficitem v postavě./ O velikosti věčně snící,/ ne však o té v makovici,/ ne o mozku ve hlavě. X Správní hospodáři // Četl jsem kdys v kalendáři,/ že dřív správní hospodáři/ nebáli se směle/ vběhnout do jetele/ a zbavit ho plevele./ A jindy bez prodlení/ vběhnout do osení./ Dnes tu nikdo není?/ Máme snad hledat ve snáři,/ kdeže jsou ti hospodáři?/ X Budoucnost // Obilí zrá do mandele,/ koukolu však plné pole./ Pozor na tyhlety/ koukolu rudé květy! Zmoudříme už léty? XXX -
Odposlechnuto
1) Den před volbami vystoupil na ČT1 náměstek ministra vnitra a na dotaz redaktorky, co musí mít občan u voleb: Myslím, že by měl mít OP nebo pas... Chtěl tím upozornit, že myslí nebo že to je jeho osobní názor ??? A následující den vystoupil opět, už jako člen ústřední volební komise a svoji perlu zopakoval !!! 2) V den voleb bylo volební centrum KSČM umístěno v Ulici Politických vězňů. To je náhoda, co ?! Váš pořad se mi moc líbí. Neodcházejte na Slovensko ! -
BOŽÍ SPRÁVA
pŘEDEJ TE SE K BOHU TAK BUDETE ŽÍT VĚČNÝ ŽIVOT.HALELUJA *4* *3* -
Pašalíci-Pašalíky
Jak získat Paroubkovy pašalíky ? Nechte se zvolit do parlamentu za ODS , před hlasováním se ožerte a pomozte tím opozici . A za tyto vynikající morálně -volní vlastnosti máte pašalíka od ČSSD v podobě lukrativního postu ve VZP v kapse -
Příliš velké tempo
Vážená paní Bubílková, píšu Vám, protože pravidelně sleduji Váš pořad Politické harašení. Velice se mi zamlouvá. Jenom mi vadí, že dost rychle mluvíte, někdy nestačím pochopit, o co v předchozí větě šlo a už přichází v rychlém sledu další myšlenka, takže když Vám chci " stačit ", uniká mi předchozí. Myslím, že nebudu sama,pro starší ročníky je Vaše " tempo " podle mého dost rychlé. Mám za to, že by prospělo věci, kdybyste toho do scénáře pořadu zařadila o něco méně ( méně někdy znamená více ). Děkuji, velmi Vám fandím, Vaše divačka Anna Rundová, Blovice -
Vzkaz paní Bubílkové
Vážená paní Bubílková, posílám Vám otázku: Víte jaká bude struktura složení obyvatel České republiky v okamžiku přechodu Koruny na Euro? Tedy dobrá zpráva je ,že počet obyvatel České republiky bude 15 mil. obyvatel, namísto dnešních 10 mil. Z čehož ale 2% budou černé pleti, 30% bude snědé pleti a 50% bude mít šikmé oči. To ale jen do přechodu České koruny na Euro. Po tomto přechodu budou mít šikmé oči úplně všichni. Přeji Vám mnoho úspěchů i v budoucnu. *3* *9* *3* -
-
Re: Vzkaz paní Bubílkové
vazena pani bubilkiova nic si nedelejte z toho ze vas nekdo urazi; mate uroven a inteligenci, ktero uvam lidi ,zavideji; prosim vydrzte a pokkracujte, moc vam fandim diky jiri
-