-
Jste bezva!
Paní Bubílková, sleduji váš pořad a musím vám vyjádřit velký obdiv. Sama si připravit hodinový pořad, hodinu bavit lidi, to je mistrovství. Jste výborná a velmi se mi váš pořad líbí. Fandím vám i panu Maxovi, je velmi sympatický. Přeji vám jen vše dobré a ještě mnoho takových pořadů. Evženie *4* -
vzkaz
Myslel jsem, že ta vydra je starší nejmíň o 20 let. *15* -
Prosba
Dobrý den,v pátek jsem viděla pořad Uvolněte se a upoutalo mě povídání o Vašem běhu za zdravím.Už skoro 4 roky bojuju s něčím,co nevím a žádné doktory to nezajímá.Kde Vám dokázali pomoci,zjistili diagnozu a kde vás poslouchali?Nemáte kontakt na nějakého imunologa?Děkuji předem za odpověd.M.K.můj mail:kadlubova@centrum.cz -
Oficiální stránky
Oficiální stránky Zuzany Bubílkové naleznete nově na www.zuzanabubilkova.cz -
Nepříjemný hlas
Když jste účinkovala spolu s panem Šimkem, ráda jsem se na pořad podívala, protože tehdy jste neměla tolik prostoru uplatnit Váš hlas. Jakmile jste však začala uvádět pořad sama, nedalo se na to dívat, jen snad s vypnutým zvukem. Totéž platí pro Váš nynější pořad na ČT1. -
radar
Ahoj paní Bubílková, zaprvé- z těch keců o Vašem hlase si nic nedělejte, nakonec jsou televize, které Vás předabují do titulků,že jo,to bych doporučil těm nespokojeným.To jen na okraj... Ale já mám jiný problém, totiž ten radar. Donedávna jsem si říkal, at to rozseknou politi, protože o té záležitosti nevíme nic do hloubky, je jistě otázka, jestli oni ano, ale já jsem si tak velikonočně uvažoval a chtěl bych odpověd na tuto otázku - Proč se má radar a další příslušenství stavět u nás a v Polsku, když zjevně mají lidi strach o svou bezpečnost, a selský rozum neříká nic jiného , proč není radar a to další příslušenství umístěno ve vodách Baltického moře? O velikosti a namakanosti amerických lodí jsem toho viděl dost v jejich filmech, to je přece mazec /cha/. Tak co na to říkáte, paní Zuzano? Fajn den
Jan S. -
pochvala
ale docela to uslo pomohlo mi to s ukolem do skoly *4* *3* *4* *15* -
druhořadá slovenka
-
druhořadá slovenka
-
Paní Zuzanko,
jste moje srdcovka a zbožňuji Vás a milují
jste velká osobnost a legenda
jste dáma a žena s velkým D a Ž
jste skvělá žena se srdíčkem na dlani!
Jsem Vaše Věrná faninka už hodně dlouho!
Dokázala jste toho hodně v životě a bojovala a vyhrála!
Na Vás nikdo nemá a na Vás nikdy nedám dopustit!Jste boží!
Ať se Vám daří a hlavně hodně zdravíčka.
Vaše Věrná faninka Lucík.