Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Bydžovská

OSOBNOST 6.3.2011 
43 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soukromé pasti

super herečka s osobitým stylem, byl jsem nadšenej když jsem jí viděl ve dvou dílem soukromých pastí, kdo je nevidel tak doporučuju shlédnout na http://archiv.nova.cz/
  • Zuzana

Zuzano, jste supr herečka, to co máte v sobě má jedna z tisíc. Když vás vidím, pozorne sleduju , protože na Vás se DÁ KOUKAT ! Vyjádřite postavu svou mimikou svým telem a hlavně duší. Na Vás nemá nikdo. Mám Vás moc ráda.
  • Český lev

Paní Zuzanko, mám velikou radost a opravdu upřímně Vám blahopřeji k udělení Českého lva. Určitě není poslední, protože Vy jste vyjímečná herečka a už by to sakra měli všichni pochopit. Přeji mnoho zdraví, abyste mohla nás, své příznivce, potěšit ve spoustě krásných rolí. Ještě jednou blahopřeji!! *5*
  • Zuzano Bydžovská my jsme tě typovali na víc let na 66-70 *3*
    • Tipovali,inteligente *1* *1* *1* *1*
    • Mílý Jane, doufala jsem, že slušní a dobře vychovaní muži stále existují. Možná ano. Ale vy jste nevychovaný a netaktní blb. I kdybyste si to myslel, tak vůči ženě se takhle chovat prostě nesmíte. Takže příště raději mlčte a nezveřejňujte svou hloupost.
  • Zuzano, jste vyborna herecka a libi se mi jak hrajete. Preji vam hodne hezkych roli a spokojenost v osobnim zivote. Z pozdravem. Kerima
  • xx

dneska u Hell :D ťáááu :D *1*
  • Ve svém věku můžu tykat.Potkával jsem tě kdysi na Vinohradech a každý tvůj úsměv,kterým jsi doprovázela odpověď na pozdrav,byl pro mě odměnou-ani nevím za co.Teď jsem si stáhl všechny díly Hospody jen kvůli tomu úsměvu.Doufám,že jej máš stále stejný a přeji ti,aby ti nikdy z tváře nevymizel.Napořád budeš pro mě jedna z těch nej.Dan
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů *4* *3*
  • Vážená paní Zuzano, v lednu jsem v Ostravě navštívila Vaše představení Baronky. Chci Vám poděkovat za velmi nádherný divadelní zážitek. Vaše role, jako ostatně i všechny ostatní, jsou nezapomenutelné a patříte podle mého pohledu k nejlepší špičce českých herců. Přeji Vám pevné zdraví a mnoho nádherných rolí. Těším se na další představení s Vámi. *3* *3*
  • Zkus to jinde!

Hele jako proti herečce ji nemůžu nic vytknout, je skvělá. Jediné co mě u ní zvedá ze židle, je to, když se pokouší "zpívat", tak bych řekla, že na tohle opravdu NEMÁ! P. Bydžovská držte se svého zlatého řemesla, a ten "zpěv" nechte profikům, takdy Vám nes... do řemesla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit