Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Dřízhalová

OSOBNOST 31.12.2006 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zuzana mně tady moc chybí ! Byla velmi sympatická. Dlouho bojovala s těžkou nemocí, ale bohužel ...
  • http://www.osobnosti.cz/wolfgang-amadeus-mozart.php
    Jako Mozart, taky se moc dlouho nedožila.
  • No je mi z toho zle. V zivote me nenapadlo, ze tak sympatacka holka je smrtelna stejne jako ja a jiz je na druhem brehu. Skoda a no comment! Bilas Slatinice
  • Je to 3 roky co odešla. Musela to být moc milá holka a neskutečně pozitivní člověk. Je jí velká škoda
  • Nečekala bych, že se mě tak dotkne, že zemřela Zuzana Dřízhalová. Byla to sympatická herečka a velký člověk. Takoví lidé by neměli umírat...
  • je smutné, že paní Dřízhalová umřela...musela to být hodná ženská (to byla vlastně už od pohledu)...z zní vyzařoval optimismus, klid a vyrovnanost, ochota pomáhat, no prostě samá pozitivní energie...věřím, že se po smrti člověk dostane "někam" na to místo, kde odpočívá a věřím i v další život....doufám, že ten bude mít dlouhý a mnohem lepší a že bude zdravá a šťastná, zaslouží si to. *14* *14*
    PS: jojo, kéž by takových lidí bylo víc, to by byl ten svět hned hezčí.
  • paní Dřízhalová se nejmenovala Marcela, ale Zuzana *5*
  • Velmi mi mrzí, že paní Marcela odešla tak brzo, byla to moc dobrá herečka, ať odpočívá v pokoji.
  • škoda jí.. :'( byla to dobrá.. přímo až skvělá herečka..! :(
  • je smutné,když člověk zemře,je tragické a kruté ,když je to v mladém věku,jako byla ona-nejvíce mi imponovala jako Eliška v Nemocnici...čest její památce!!!
  • Ta zpráva mi vyrazila dech...smrt patří k životu, ale spravedlivá není... moc mě to mrzí...měla - mám - Vás jako herečku moc ráda
  • Teď jsem to uslyšela v televizi a nevěřím vlastním uším. Včera jsem jí viděla v Ordinaci v růžové zahradě a dneska už není. Neuvěřitelné, nemám slov, je to hrozná rána.
  • To je hrůza! Ona hrála tak přirozeně a dobře. Upřímnou soustrast rodině *13*
  • To jsem ani nevěděl,že byla původně Nováková,já myslel,že je Dřízhalová odjakživa
  • leamike
    *13* Smrti, proč si vybíráš takové lidi, kteří si to nezaslouží ?.. Odpočívej v pokoji.
  • Dobrý den, Zuzku jsem měla moc ráda. Dobrá herečka a z obrazovky na mě působila jako milý, hodný a upřímný člověk. Je mi to moc líto..........
  • Upřímnou soustrast celé rodině, je to strašné takhle mladý člověk....
  • uprimnou soustrast
  • Velmi smutná zpráva, věřila jsem,že je už v pořádku a zdravá. Byla milá, sympatická,hezká mladá paní, moc je mi to líto, je jí velká škoda!! Přála jsem jí,zdraví, mimčo a šťastný život!
  • Je nám to velice líto a mrzí nás to taková mladičká a šikovná holčina....Upřímnou soustrast ronině a blízkým *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit