Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Dřízhalová

OSOBNOST 31.12.2006 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velice smutné, nejsou na to ani slova. Velmi mladaá, talentovaná žena. Byla velice symaptická a skutečně hezky hrála. Upřímnou soustrast celé rodině. Paní Zuzanko odešla jste velice brzy. *9*
  • Upřímnou soustrast
  • Dobrý večer, myslím, že těch tragických událostí, úmrtí-hokejisti, režisér Vávra, textař Vrba a dnes herečka Zuzana Dřízhalová, bylo za poslední týden, až dost, je to hrůza, úplně mi to drtí srdíčko a u mladých je to obzvlášť mazec. Škoda jich.... a do toho ještě moje soukromá "vzpomínka" na tchána, který by se letos dožil 60let, zemřel před 3 lety na rakovinu, stejnou jako Patrick Swayze. :-(
  • no jo,zase smrt *9*
  • právě jsem se dozvěděla tu smutnou zprávu, velmi dobrá kamarádka mi zemřela loni na rakovinu, soucítím se všemi z rodiny. Radka
  • Je mi to veľmi ľúto, tak veľmi som jej držala palce. Prečo si Pánbožko berie k sebe samých dobrých ľudí?!?
  • Právě jsem se dozvěděla tu smutnou zprávu a je mi to velice líto! Upřímnou soustrast Všem pozůstalým.
  • Velmi smutná zpráva, byla to skvělá herečka... Toto si nezasloužila. Je mi to moc líto. Upřímnou soustrast rodině.
  • Moc smutná zpráva a ztráta pro všechny, kdo ji měli rádi.
    Upřímnou soustrast pro její blízké!!!
  • *9* Smutná zpráva,takový mladý člověk,život ještě před sebou.Kolik takových,co je těžko nemocných dokáží pomáhat ještě dalším?Sluníčko od pohledu,budiž jí smrt vysvobozením z trápení.Soustrast rodině. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit