-
Trapas!!!
R. Čechovská byla milionkrát hezčí!!! Takže mlčte! *9* -
-
Re: Trapas!!!
ROMANO, nepiš nám sem!!
-
-
Zuzka
Zuzka je opravdu moc krásná a je sexy,takových modelek v poslední době moc není.A nikdo snad není tak hloupý,aby nevěděl,že miss world je spíše o politice než o kráse a inteligenci. -
-
Re: Zuzka
Zuzka je moc krásná ženská, vyzařuje z ní inteligence, je přirozeně krásná a samozřejmě neskutečně sexy...tohle mnoha českým modelkám chybí!!Takže některé vaše trapné puberťácké příspěvky si raději nechejte pro sebe... *1*
-
-
Zuzana
Videla jsem ji na vlastni oci i jsem se s ni fotila a je to fakt nadherna zenska,myslim si, ze ze vsech missek je opravdu nejhezci,urcite hezci nez nejaka Kucharova.... a spol.hlavne vubec neni namyslena,dokaze se normalne bavit... *4* -
JOU
ONA?! --->nejvic krásná, je to prostě česká miss *4* a ti lidé kteří se do ní navážej jenom záviděj -
-
Re: JOU
Tak když tě tak berou ty děti v Africe, tak proč chodíš na tyto stránky?A vůbec na diskuse?Ty by ses měla připojit jinde - takže ne my trapas, ale ty trapas:)))Popřemýšlej... -
-
Re: Re: JOU
No možná mi neuvěříš, ale já pro ty děti v Africe alespoň něco dělám. Abys věděl, tak za tvých poslaných 50 Kč se v Africe může postavit škola, kde děti budou trávit čas vzděláváním se...já nepokládám za trapnou diskuzi o Zuzaně Jandové, ale diskuzi o tom, která z nich, jestli Zuzka nebo Táňa, je hezčí. Zamysli se...mezi tím než ty do sebe naláduješ pytlík brambůrků, tak v Africe umře dítě na hlad nebo podvíživu...takže popřemýšlej spíš ty ! :) -
-
Re: Re: Re: JOU
Pokud chceš hladového nasytit, nedávej mu rybu, nauč ho rybařit.
-
-
-
-
ÁÁÁÁááá
Ježiši...v africe nemaji deti co žrat a vy tady řešíte, ktera z missek je nejkrasnejsi...TRAPAS DĚCKA..TRAPAS! -
-
Re: ÁÁÁÁááá
To, že děti v Africe nemaj co žrat je sice vážný, ale proč to sem plateš? Když ti to tak moc vadí, tak sem na tu diskuzi vůbec nelez a radši pošli žrándlo do Afriky -
-
Re: Re: ÁÁÁÁááá
tak tak, to by jsme pak mohli tady mluvit klidně o globálním oteplování nebo o AIDS nebo to, že v politice je bordel.. Je to sice všechno dost hrozný, ale sem to nepatří.. Já mám třeba na dálku adoptovanýho černouška a posílám mu pár korum měsíčně - no pro mě pár korun, pro něj to má jinou hodnotu.
-
-
-
Náádherná a sexy
Je to nádherná sexy holčina *14* *14* *14* -
abychom uzavřeli ty keci o inteligenci
vyhrát Miss není jen usmát se do kamery a házet úsměvy na každou stranu...holky, co jsou ve 12, by měly být hlavně chytré, měly by mít rozhled a také s vysokou mírou inteligence, přece jen nás budou reprezentovat na mnoha soutěžích....tahle soutěž opravdu není jen o kráse..radši ať vyhraje holka, která z finalistek není nejkrásnější, ale ať má aspoň něco v hlavě...btw Jandová se mi líbí, je moc hezká a když už vyhrála, tak měla asi spousta lidí stejný názor... -
LOL
chachacha nepostoupila ani mezi nejlepší na miss world narozdíl od Bučkové která se na miss universe dostala mezi 15 nejlepších *3* -
-
Re: LOL
Nechápu ten hloupej sarkazmus,srovnej si to v palici chlapečku než něco napíšeš-Zuzka je nejerotičtější a nejkrásnější modelka *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: LOL
Bučková se umístila na 11. místě, stejně jako loni Hadašová, tak mi neříkej, že tohle je osud. Jsou to obchodní známosti Maláčové, která aby prosadila svoji začíhnající soutěž Česká Miss . Takže to Hadašové a Bučkové zaplatila ona. Zuzaně to nikdo nezaplatil, protože ředitel Miss ČR má své zásady, které Maláčové nic neříkají - jako čestná hra, rovnist atd. -
-
Re: Re: LOL
Nneí to jenom u Maláčové...Zapletal taky hodně podplácí...nebudte přece naivní...už jste v dnešní době viděli někoho hrát fér??? Já určitě ne.... MISS je podplacená celá...tak se vzpamatujte
-
-
-
Ne
Nevím proč, ale mě se Zuzka prostě nelíbí. Postavu má krásnou, to ano, ale v obličeji? Ne, prostě mi nepadla do oka. Nezávidím jí, to ani trochu, já po slávě netoužím...Ale stejně nechápu, co se vám an ní tak líbí... *7* -
-
Re: Ne
Ty musíš být nádherná...... -
Re: Ne
neznáš takovu větu? tisíc lidí tisíc chutí?? každému se hold líbí něco jiného *3*
-
-
4 nej
Fotka s ůžasnou Renatou Langmanovou,krásnou Lucií Hadašovou a božskou Hankou Mašlíkovou je perlou této kolekce fotek *14* *14* *14* *14*