-
sympatická holka
musím se přiznat, že když Zuzana vyhrála, tak se mi nelíbila. Ale viděla jsem s ní pár rozhovorů a něčím mě okouzlila. A sem tam podle toho jak se zatváří mi připomíná Natalii Oreiro *1* jen má teda o asi 20cm víc *1* -
Re: NEJKRÁSNĚJŠÍ NA SWĚTĚ
jak pro koho kámo! -
Re: super
každý má jiný názor na krásu a mě se víc líbí eliška zuzana mi příde jako babochlap -
Zuzka
Prestante s těmi blbostmi že je namyšlená atd,,,páč to není vůbec pravda...Ona,A kuchařová jsou nej.Miss ČR... ;) *3* *14* -
Re: hmmm
Dobře jsi jí to nandal...co taky jiného říct dvacetileté,přííííšerně namyšlené a hloupé, zlé....vlastně skoro NELIDSKÉ ( viď??) holce,která vydělá během dne to,co ty za 3 měsíce....je pipka...správně!!!! *7* ...dobrý jsi kluku,jen co je pravda *5* -
hmmm
namyslena pipka a ze by byla kunda se rict taky neda i na ulici vidam lepsi nez je ona.. *9* a na miss world? vypadne mezi prvnima...nejlepsi je jak ji noviny sdeli e je njlip placena modelka a ona odpovi..ooh vazne? no boze Zuzankko nemusis ze sebe delat pipku ty uz jsi *5* -
bomba
Dnes je to prý nejžádanější modelka v naší republice. A není čemu se divit. Ona je opravdu BOMBASTICKÁ -
super
Zuzana je snad jedna z nejkrásnějších missek, jaké kdy Zapletalovu soutěž vyhrály, má takový nádech, prostě osobnost, je sama sebou, to si mi líbí a umí "v tom chodit", je to prostě velká dáma narozdíl od písklete Elišky, která prohralušuje, že je bezproblémová-pěkně lže, problémy má každý:-) -
namyslena
jako krasna je....a rozhodne hezci nez buckova,ale stejne si myslim,ze je namyslena... *5* -
.
DOKONALÝ ČLOVĚK ! NEJHEZŠÍ MISS VŠECH DOB -
nejkrásnější
Je to nejkrásnější žena na světě ! Bezpochyb ! -
Re: No...
Hele zakomlexovanej ňoumo...jseš prostě jenom hloupej...to tě omlouvá...
Ale stejně říkám.............CHCÍPNI!!! -
super
Jinak Zuzka je velmi krásná žena, myslím, že má šanci na Miss World ! -
Re: No...
No ale když srovnáš s Bučkovou, tak ta Bučková vypouští ještě větší kecy.Docela zavařila policajtům a říká že homosexuálové a lesby skoro nejsou lidi.To je mnohem horší než kecy Jandové s šatama.. -
No...
...znám takových holek dost.Jen se nesraly na žádný casting.A kdyz tak z těch interwiew procitam co vypustila za kecy tak se mi zdá že stejně jak je hezká tak je to kráva vymaštěná.Nicka trapná!Pry v sekáči bych si nic nekoupila.ale nemusim mít triko za 20 000!Až se ji přestane dařit tak nebude mít ani na ten sekáč,blbka pitomá. -
NEJKRÁSNĚJŠÍ NA SWĚTĚ
JE NÁDHERNÁ !!!! MNOHEM KRÁSNĚJŠÍ A SMYSLNĚJŠÍ NEŽ TA BŮČKOVÁ *14* *14* *14*