Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Norisová

OSOBNOST 31.12.2006 
288 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzka

Zuzko!Jseš fakt superrrrrrr.Moc bych chtěl mít tvůj podpis *4*
    Kdo ví kde ho sehnat ať mi prosím napíše můj tel. je 721161205 předem díky *3*
  • Ahoj

Ahoj Zuzko, smekám před Tvými hereckými výkony hlavně v Letišti a v Rebelech! S Honzou Vám to moc seklo, škoda, že jste se nedali i v reálu dohromady, byl by z Vás krásnej pár, fakt *3* Jinak jsi moc šikovná holka a máš super styl v oblékání,jen tak dál... Přeji Ti mnoho dalších úspěchů. S pozdravem Digi
    PS: můžu se prosím zeptat, kde bych mohla sehnat Tvůj autogram? Nebo jestli bys mi prosím nemohla poslat Tvou podepsanou fotku meilem? Děkuji *3* *14* *14*
    • Re: Ahoj

heeeeeeeeeej zas naprostej souhlas v Rebelech-dokonalost!!!!!!!!!fakt me mrzi ze nejste spolu i ve skutecnosti pac nemate chybu proste PAR SNU!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • nejlepšíí

Zuzanak je skvělááá..nejlepší je prostě v rebelech...s Révaiem nemají chybu *13* *15* *15* *14* *14*
    • Re: nejlepšíí

NAPROSTY SOUHLAS!!!!!!!!!!!!REBELOVE SOU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ZUZANKA A HONZIK NEMAJ CHYBU CELEJ TEN FILM!!!!!!!!!!!!ZBOZNUJU REBELY!!!!!!!!!!!!!MOOOOOOOOOOOOOOC NEJLEPSI, NEJNADHERNEJSI, PROSTE NEJ FILM VSECH DOB!!!!!!!!!HSM MU NESAHA ANI PO KOTNIKY!!!!!!!!!!!!!!SICE JE TO TAKY BREJ FILM ALE NA REBELY NEMA-NIKDO NA REBELY NEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • snjfh

ahoj nevite kdy bude mit nejaky koncert piste na e-mail predem dik. *3*
  • klarik3

STARDANCE-BOMBA

Včera ve Stardance byla ZUZKA nejlepší!!! Fakt jí to moc šlo a slušelo... Kočena *15* *1*
  • no nic moc

No já to vezmu od začátku zuzana je velice dobrá ve star-dance co se týká tance to uznávam. ale co se týká jí no řekla bych že se neumí vůbec oblíkat chová se jako puberták nemam jí ráda podle mě je to citlivka s hroznym vkusem
    • z.a.n.y

Re: no nic moc

*8* Ty tomu nerozumíš *1* *1*
      • Re: Re: no nic moc

myslíš spíš ty si pěkně blbá když to nevidíš
        • z.a.n.y

Re: Re: Re: no nic moc

heh nežer to tak:Dkaždej jsme nějake..:)a to slovo od b..si nech příště doma:P
          • Re: Re: Re: Re: no nic moc

no tak nechme to bejt když myslíš ale jestli myslíš to slovo blbá tak to si použiju klidně znova a můžu říct i něco jinýho jestli chceš
            • Re: Re: Re: Re: Re: no nic moc

no ty si ale tak chytrá holka páni to si na sebe pyšná co no jo no ono se ti nikdy nestalo že ses překlepla co?
            • z.a.n.y

Re: Re: Re: Re: Re: no nic moc

no vidíš zase..prostě bez prostejch slov to nejde co??:D...jo a ještě jedna rada do života-nauč se psát..budeš to potřebovat *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: no nic moc

na co že se nezmůžu? víš co rači se di zahrybat krávo od pardubic
            • z.a.n.y

Re: Re: Re: Re: Re: no nic moc

no tak jestli se na nic lepšího nezmůžeš..:Dtak prosim..
  • vercaburkhard

VŠECHNO NEJJJJJJ

všechno nejlepší Zuzi:-) *14*
  • odepiš nebo umřu

AHOJ ZUZKO....NEVÍM JESTLI SEM CHODÍŠ ALE NECHAVAM TI TU VZKAZ: PROČ MI NEODPOVÍDÁŠ NA DOPISY MOC PROSÍM ODEPIŠ NEBO UMŘU........ A PROČ JSI NEMODEROVALA TEN VOJENSKEJ PLES V VYŠKOVĚ TAM BYLA SEGRA ONA JE VO TAK SE MĚJ A PROSÍÍÍM ODEPIŠ DÁL TI PAK VŠE NAPÍŠU DOPISEM... *14* *14* *3* *9*
  • Film REBELOVÉ jsem viděla asi tisíckrát a je fakt užasný. JSI SKVĚLÁ *3* Mám tě moc ráda *14* *14* *14* *14*
  • Zuzí

Nebo vám dám radu!skuste chodit často na zuzky koncerty nebo do divadel kde bude!..třeba ji tam potkate *3* a nebo větší šanci mají lidi kteří choději na koncervatoř..a nebo ji budete moc potkat na parníku *3* protože skupina Dalmateens pořádá 2 parníkové výlety na den dětí kde potkáte různé celebrity...a zuza by tam měla být pokud to zase nezruší ale jinak tam budou autogramiády atd..bude to v Praze na nejvetší lodi co tam je ostatní najdete na Dalmateens.com skuste se tam juknout *3*
  • nellanie

Všichni poslouchejte!!

Tak a teď mě všichni poslouchejte!!! Laskavě je to už docela trapný tady psát o tom jak je Zuzka hrozná,že někomu neodpovídá!! Docela sem to sem už jednou nepsala. Zuzka je hodně vytíženej člověk a je dosti možné,že některé akce prostě musí zrušit jen kvůli tomu,že na ně nemá čas a má k tomu rozhodně dobrý důvod je zrušit...Já Zuzku znám... a jen tak na ujištění...sláva ji do hlavy nestoupla,jen nemůže bejt na všech místech najednou. Je to taky jen člověk...musíte to pochopit. A to že tady někdo bude vyhrožovat, že si něco udělá, to je podle mě dosti ubohý!!!:-/ *10* *10* Takže se laskavě přizpůsobte a někdy se do té Prahy dokopejte...(sry že to vyzní asi trošku blbě) Prostě už nechte tuhle diskuzi bejt a pojdte si pokecat normálně ano!!! Děkuji a už nikdy tady takovou diskuzi nechci vidět a už sem nikdy nic takový jako sem ted napsala psát nebudu jasný!!!
    • katusshqa1

Re: Všichni poslouchejte!!

Jj souhlasím tay s Nelanii neo jak se menuje....
      Nevím jak jí tu můžete soudit když jí neznáte...Že jí stoupla sláva do hlavy pane bože jak vy to můžete vědět??
      Já si myslím ,že Zuzka je veselá sympatická herečka ,kterou obdivuju...Doufám ,že budu mít šanci se s ní jednou setkat... A vy co tu na ní nadáváte tak vám řikám jedno:pane bože vzpamatujte se!!!
      A že vám tu neodpovidá...Myslíte si ,že má čas jen na vás??
    • bugysek

Re: Všichni poslouchejte!!

ty to vidos inak
      • nellanie

Re: Re: Všichni poslouchejte!!

Ne to teda nevidim jinak. Nechte už toho,je to dosti trapný už, sry že už se opakuju,ale tohle se už fakt nedá...musim říct,že z toho by Zuzka moc radosti neměla:-/
        • katusshqa1

Re: Re: Re: Všichni poslouchejte!!

nevíte tu někdo nějaký kontakt kam bych mohla zuzce napsat?? *4*
          • nellanie

Re: Re: Re: Re: Všichni poslouchejte!!

No sem konečně ráda,že aspon někdo tady má rozum...:) no jinak kontakt...je to dost těžký no,je jediná možnost a to napsat do divadla,ale tam to není na 100%...Já sem tam psala 2x a nic...noa ale zkusit to můžete,-)
            • katusshqa1

Re: Re: Re: Re: Re: Všichni poslouchejte!!

No a jaká je adresa?? *1*
        • katusshqa1

Re: Re: Re: Všichni poslouchejte!!

Jj youhlasím tay s Nelanii neo jak se menuje....
          Nevím jak jí tu můžete soudit když jí neznáte...Že jí stoupla sláva do hlavy pane bože jak vy to můžete vědět??
          Já si myslím ,že Zuzka je veselá sympatická herečka ,kterou obdivuju...Doufám ,že budu mít šanci se s ní jednou setkat... A vy co tu na ní nadáváte tak vám řikám jedno:pane bože vzpamatujte se!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší