-
všechno nejlepší
všechno nejlepší k svátku Zuzko:) -
vše nej!!!!
všechno nejlepší Zuzanko!!hodně štěstí, lásky, zdraví, úspěchů, atd!!!MTHMMMMMMMMMMMMR *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
petra
mě to de *3* *3* *3* *4* *14* *9* *9* *13* *15* -
Zuzana je bezvadná a v Rebelech v dalších filmech a muzikálech se mi velmi líbí.Je bezva,že chce vydat album a dfokonce si myslím,že už se vyrovnáM.Absolonové,Z.Fricovi a T.Traplovi a dalších,atˇ se ti daří pořád stejně.
-
Prodam CD
Prodam CD Pomády (růžový obal, největší hity v původním obsazení). Cena dohodou. -
Zuzka je fakt super je moc hezka holka!!!!! Nejvic se mi libila v Rebelich!! :-))))
-
zuzinka
Byl jsem vcera na muzikalu Tři Mušketýři a myslim ze jsem se stašně zamiloval do Constance kterou hrala Zuzka a nevim jak mam bez ní dál žít.Prosim Zuzko napis jestli si to přečteš.Jsem tvuj OBROVSKEJ FANDA:))))) -
poklona
Klaním se před vámi a vaší krásou. Gratuluji vám za vaše výkony a přeji vám mnoho zdaru v životě i na po´diu i před kamerou. Ještě jednou se klaním. -
pr
zuzka je skvělá -
Zuzka policajtka
V neděli 18.3.07 po shlédnutí 2.dílu filmu "Boží pole s.r.o." jsem došel k poznání, jak krásné(ale i řízné) ale při tom šaramantní a přitážlivé, jemné i citlivé, mohou být dopravní policistky např. nastrm.Maruška v podání Zuzky Norisové a její skvělý výkon, škoda, že happy end se již nestihl konat...(p.Etzler musí čekat :-))
Krásná žena - skvělá zpěvačka a herečka.