Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Stivínová

OSOBNOST 31.12.2006 
23 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: proč je to tak

to jsem neviděl ale za to jsem byl na jejím koncertu s Robertem Balcarem na Coloursech a byl fakt skvělý. Roste nám nástupkyně p. Hegerové!
  • proč je to tak

Viděli a slyšeli jste zpívat Zuzanu v Manéži B. Polévky? Písničku Proč je to tak. Pustila jsem si to na Youtube, nádhera! Pro srovnání jsem si dala i stejnou věc od Hegerové, kde je paní Hana dost mladší než teď. Také výborné, ale pro mě méně přesvědčivé, prostě slabší. Zuzana je skvělá! A nejen herečka :)
  • omluva

objevili má být měkké,překlepl jsem se,tak se omlouvám,už jdu už radši spát,včerejšek a dnešek byl docela náročný.
  • přání

Všem,kdo se tu objevily,přeji hodně štěstí v Novém roce 2010,včetně Zuzany Stivínové,kterou máme moc rádi a od té doby co je v New Yorku, to tady není nějak ono.
  • Re: Soukromé pasti

ten díl byl naprosto nejlepší, kdo zmeškal doporučuju se na něj podívat, je online na http://archiv.nova.cz/
  • zuzana

Nikdo se nemůže nikdy zalíbit všem,každý má své hvězdy a proto se to,alespoň já snažím vidět objektivně.Z.Stivinová je nejen krásná a přitažlivá ženská,ale i výborná herečka a zpěvačka, co něco umí a něco dokázala.Osobně ji sice neznám ,ale přesto mi svým uměním uchvátila a ještě jsem chtěl říct,že mám dobrého kamaráda,který se pohybuje ve stejné branži a mluvil o ní velice hezky,jako o člověku i jako o herečce a to se cení,to mi věřte,jelikož je známo,že se umělci mezi sebou moc nemusí,ale určitě jsou i vyjímky,asi je to, jako v každém jiném povolání.
  • Křeč

No, Zuzana Stivínová není úplně špatná herečka, ale já osobně jí věřím máloco. To třeba taková Aňa Geislerová je zcela jiná káva, tam se pozná skutečně přirozený talent, nebo T.Vilhelmová je též vynikající.
    P. Stivínová se musí tak trošku do všeho nutit a potom to takzvaně přehrává, zkrátka křeč.
  • Dobrý den

Dobrý den. Nechápu jak někdo může obdivovat Z.S. vždyť je jen tuctová ženská s tuctovým projevem. Komu se z ní podlamují kolena ať si je vyztuží klackem *15* . Zdravím všechny Crazycat
  • Re: Listopadový koncert

Zdravím.Protože,vždycky platilo a platí:hodně povolaných,málo vyvolených, bohužel,ale přeju ti, ať se ti ho podaří získat,protože to bude určitě super.Já ho taky nemám.Snad příště.Tato reklama byla ještě taková něžňoučká a kultivovaná,oproti jiným rádoby umělcům,kteří se podbízejí za každou cenu a všude.Třeba nevěděla,že je tak dobrá,že bude hned vyprodáno:)
  • Listopadový koncert

Proč si Zuzana dělá v TV reklamu na koncert, když pak neprodá zájemcům ani jeden lístek? *9*
  • obdiv

dobrý den,jste jedna z NEJLEPŠÍCH HEREČEK dnešní doby!!!!!! jste PERFEKTNÍ herečka která se nebojí žádné role!!!Musím vám poděkovat hlavně za to jak jste zahrála panu Francku!!! to nemělo chybu!!! I moje 6letá dcera Anetka si oblíbila tuto pohádku.A musím říct že jste byla PERFEKTNÍ v SOUKROMÍCH PASTÍCH!!!!!!!Prostě co dodat????? jste super herečka každým coulem!!!!!Přeji mnoho úspěchů v herectví a ať vám všechno vychází a vznikají další filmy v hlavní roli Zuzana Stivínová *3*
  • aa

To, že ze Zuzana Stivínový Míra nemůže spát, je asi vážně pravda. Jsem jeho kolegyně z práce a denně slyšim o Zuzaně samé novinky a vídam všude její fotografie *4* Připadá mi, že se vyskytl nový virus, jménem "Zuzana Stivínová" a on je jím nakažen. *14*
  • aa

Je to jednoznačně nejlepší díl,díky Zuzaně.S.Ale,i ostatní byli dobří.To,že se ze Zuzky, někomu podlamují kolena chápu.Já z ní zas nemohu spát.Je moc krásná a móóóc sexy!
  • Soukromé pasti

Hej z toho komentáře od misaka fakt nemůžu-psycho ale pobavila jsem se. Jinak co lidi říkáte na Zuzku v Soukromých pastích...SEXY NE???? *14* *14* MILUJU TĚ!!!! *14* *14*
  • wau

Dobrej,na Zuzku se nemuzu ani podivat, kdyz uz se chci na ni podivat musim si sednout,v lepším případě lehnout, protoze se mi z ní tak podlamují kolena,ze to si ani nedokazete predstavit.
  • Hezký den.

Hezký den. Jste neuvěřitelně přitažlivá, příjemná a sexy. Moc Vám fandím a přeji samé úspěchy. Váš herecký projev nemá konkurenci a nejen ten. Je dobře, že jste!
  • ANO

V Dobře placené procházce jste byla FANTASTICKÁ ! Gratuluji !
  • !!!Nabízim zápich!!!

Čau Zůzo, nabízim ti krásný a dlouhý zápich, bude se ti líbit, jeho délka je 25 cm. Napiš na muj e-mail a dohodnem se. *5*
  • je kredenciózní

po bábičce svobodové
  • :-)

Zuzka je neskrotný temperament. Asi snad nikdy nehrála kladnou postavu, ale hraje výborně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit