Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Stivínová

OSOBNOST 31.12.2006 
23 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezký den.

Hezký den. Jste neuvěřitelně přitažlivá, příjemná a sexy. Moc Vám fandím a přeji samé úspěchy. Váš herecký projev nemá konkurenci a nejen ten. Je dobře, že jste!
  • Listopadový koncert

Proč si Zuzana dělá v TV reklamu na koncert, když pak neprodá zájemcům ani jeden lístek? *9*
    • Re: Listopadový koncert

Zdravím.Protože,vždycky platilo a platí:hodně povolaných,málo vyvolených, bohužel,ale přeju ti, ať se ti ho podaří získat,protože to bude určitě super.Já ho taky nemám.Snad příště.Tato reklama byla ještě taková něžňoučká a kultivovaná,oproti jiným rádoby umělcům,kteří se podbízejí za každou cenu a všude.Třeba nevěděla,že je tak dobrá,že bude hned vyprodáno:)
  • aa

Je to jednoznačně nejlepší díl,díky Zuzaně.S.Ale,i ostatní byli dobří.To,že se ze Zuzky, někomu podlamují kolena chápu.Já z ní zas nemohu spát.Je moc krásná a móóóc sexy!
  • zuzana

Nikdo se nemůže nikdy zalíbit všem,každý má své hvězdy a proto se to,alespoň já snažím vidět objektivně.Z.Stivinová je nejen krásná a přitažlivá ženská,ale i výborná herečka a zpěvačka, co něco umí a něco dokázala.Osobně ji sice neznám ,ale přesto mi svým uměním uchvátila a ještě jsem chtěl říct,že mám dobrého kamaráda,který se pohybuje ve stejné branži a mluvil o ní velice hezky,jako o člověku i jako o herečce a to se cení,to mi věřte,jelikož je známo,že se umělci mezi sebou moc nemusí,ale určitě jsou i vyjímky,asi je to, jako v každém jiném povolání.
  • Soukromé pasti

Hej z toho komentáře od misaka fakt nemůžu-psycho ale pobavila jsem se. Jinak co lidi říkáte na Zuzku v Soukromých pastích...SEXY NE???? *14* *14* MILUJU TĚ!!!! *14* *14*
    • Re: Soukromé pasti

ten díl byl naprosto nejlepší, kdo zmeškal doporučuju se na něj podívat, je online na http://archiv.nova.cz/
  • omluva

objevili má být měkké,překlepl jsem se,tak se omlouvám,už jdu už radši spát,včerejšek a dnešek byl docela náročný.
  • Jste moc dobrá ve vsech filmech, ve kterých jsem Vás videl. Pepa
  • přání

Všem,kdo se tu objevily,přeji hodně štěstí v Novém roce 2010,včetně Zuzany Stivínové,kterou máme moc rádi a od té doby co je v New Yorku, to tady není nějak ono.
  • je kredenciózní

po bábičce svobodové
  • obdiv

dobrý den,jste jedna z NEJLEPŠÍCH HEREČEK dnešní doby!!!!!! jste PERFEKTNÍ herečka která se nebojí žádné role!!!Musím vám poděkovat hlavně za to jak jste zahrála panu Francku!!! to nemělo chybu!!! I moje 6letá dcera Anetka si oblíbila tuto pohádku.A musím říct že jste byla PERFEKTNÍ v SOUKROMÍCH PASTÍCH!!!!!!!Prostě co dodat????? jste super herečka každým coulem!!!!!Přeji mnoho úspěchů v herectví a ať vám všechno vychází a vznikají další filmy v hlavní roli Zuzana Stivínová *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit