Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Tvarůžková

OSOBNOST 17.2.2013 
146 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zuzano, jaky mas ty osobne pocit z toho co se udalo v Manchesteru.
  • jo, jo krásná a chytrá ženská,to se zas mindráci v diskuzi vyřádili,hodně štěstí zuzko
    • Možná, že nevypadá úplně nejhůř, ale v každěm případě je to nepříjemná a až nežensky tvrdá asertivní pracovnice televize, která spoustu lidí dovede svými soustavnými manipulacemi a jednostranným neprofesionálním projevem naštvat. Od pracovníků ČT už ale níc jiného za své, zřejmě nízké poplatky ani neočekáváme.
  • Nechci se nikoho dotknout, ale jak tak koukám na ostatní moderátory, horší hodnocení jsem nenašel. Co ta ženská ještě v té námi placené ČT pohledává?
  • ČT už předvedla hodně negativního, ale tato moderátorka je její vrchol nevkusnosti a politické korektnosti, bez patřičného vzdělání a politického rozhledu. Od jisté doby se bráním pohledu na ni, neriskuji kopřivku!!!
  • Nechápu jak toto můźe někdo v Čt zaměstnat a ještě poslat na obrazovku
  • slečno,arogancí oplýváte objektivitu nemáte žádnou.
  • Neskutečné co Tvarůžková opět předvedla v rozhovoru s ministrem Zaorálkem 16.11.....divím se, že Zaorálek se nezvedl a neodešel nebo jí nevykázal do patřičných mezí. Je úplně posedlá nenávistí, zejména vůči prezidentovi Zemanovi. Tohle není žádná novinařina, o objektivitě ani nemluvě, to jsou otevřené nenávistné útoky Je obtížné pochopitelné, že ji již dávno z ČTV nevykopli - nic jiného se nezaslouží. Nechápu, kde se v ní bere to ničím nepodložené sebevědomí, arogance, drzost a sprostota v jednání s pozvanými hosty - samozřejmě jen s některými.Chová se jak inkvizitorka. Jiné "kvality" jako novinářka nemá...povrchní, jednostranné a ideologicky podmíněné názory a omezené znalosti na jedné straně, a často až tristní a směšné neznalosti /"Juliani" místo Gulliani, apod., atd./ na straně druhé; profesně nekvalifikovaná a neznalá; přesto ze záhadných důvodů na obrazovce zůstává. Je jasné, že musí odrazovat spoustu lidí, aby ČT vůbec sledovali....
  • Vážená paní redaktorko,
    Vaše diskuze jsou vedeny zcela neprofesionálně. Vaše zaujetí a neustálé opakování stejných otázek je únavné. Poslední rozhovor s ministrem Zaorálkem byl z Vaší strany zcela dogmatický. Přečtěte si něco o demokracii a diplomacii. *13*
  • Dobrý den paní Zazano,

    před chvílí jsem se zájmem sledoval Váš rozhovor s panem ministrem Zaorálkem. Zůstal ve mne jakýsi neučitý negativní pocit. Když o tom zpětně přemýšlím, tak se nemohu ubránit závěru, že příčinou je:
    1. z dikce Vašeho projevuve je patrné, že ve svém hostu nevidíte hosta, ale nepřítele
    2. vžíváte se do role vyšetřovatele,který vede výslech
    3. nejste schopna vést dialog flexibilně v návaznosti na repliky Vašeho spoludiskutujícího-křečovitě se držíte Vámi dopředu připravených dotazů.
    Jste mi sympatická a velmi by mě potěšilo, kdyby jste byla schopna sebereflexe. Přeji stálé zdraví. Jaroslav
  • Vážená paní Tvarůžková,vaše rozhovory jsou neposlouchatelné!!Neustále skáčete do řeči hostům a navíc si odpovídáte sama na kladené otázky! Divím se,že dnes pan ministr nezvedl zadek a neodešel.Jste neobjektivní a sebestředná!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit