-
Miluji od německých RAMMSTEIN! písně "Sonne", "Ich Will", "Mutter", "Adios" a "Im Nebel", to jsou jejich nejlepší písně! "Mutter" je nejlepším hudebním albem německých RAMMSTEIN!, ted jsem v situaci kdy jsem pro systém jaký je i pro společnost jaká je už jen nepotřebný odpad, ted si sáhnu opět na své fyzické i psychické dno! Chýbí nám pořádná německá nátura!, češi jsou "Pracovitý, ale k sobě stejně největší swině!, netolerantní a lhostejný, který si pomužou navzájem sobě jen až když je v životě skutečně nejhuře a někdy bohužel ani to ne a často bohužel dříve ne! A někdy ani to ne." pořádné sado-maso BDSM komunity by mi v životě jen pomohlo, by mi v životě jen prospělo mé tzv. psychiatrické diagnoze, za kterou jsem tu ve velkém Stigmatizován! Ale na každou swini jednou dojde, jak se říká - na každou swini se vaří voda, a já dodávám českou swini! MD.
-
Teď ve svém životě naplno žiju písněmi z alba Kauf Mich! (1993, pro mě písně Niemals Einer Meinung, Deutsch in Willkommen, a Wunsch dir Was), Opium furs Volk (1996, písně Paradies, Seelentherapy, a Viva la Revolution) a Auswartsspiel (2002, písně Schlampe, Was Zahlt, a Nur zu Besuch) - to (právě v těchto letech 1993 až 2004) byly HOSEN na absolutním hudebním vrcholu! S HOSEN Až Do Hořkého Konce! 80. léta v jejich hudbě mě vůbec už dnes nezajímají, album Zuruck tím Gluck (2004) je taky velice dobré, jen po roce 2004 je beru v hudbě s větším odstupem, poslední hudební vrchol - bylo hudební album Ballast der Republik (2012), album In Aller Stille (2008) mělo ještě dobré písně a hudební album Laune der Natur (2017) už mě přišlo velice průměrné až na několik velmi málo dobrých písní (Unter den Wolken, Wannsee, Geisterhaus). Procházím se pravidelně v odpoledních hodinách mezi 13:00 a 15:30 hod sám, osaměle Mladou Boleslaví do fyzické unavy, do fyzického vyčerpání a poslouchám hudební alba Opium furs Volk a Kauf Mich! - v pocitech, v emocích vše tzv. explicitně a emočně expresivně hudebně otevřeně vše v pocitech bez cenzury, album Opium furs Volk a podobně i album Kauf Mich! je o nesmyslnosti konzumního trendu či masově pop kulturně konzumního zpusobu života, a přesně tak se dnes cítím uplně už stejně nebo alepon už podobně jako Andreas Frege zvaný Campino na tomto hudebním albu, některé písně jsou o pocitech smutku i radosti, zoufalství z bezmoci, beznaděje a o sklíčenosti v těžkých depresích a o nesmyslnosti konzumního zpusobu života i o zamyšlení se nad prázdnotou masově konzumního trendu života a nad smrtí, miluji a chápu ty písně, které mě připomínají to jaké to je když máte sto chutí v nesmyslnosti svého života nenávidět a tolik zoufale nenávidět sebe i druhé lidi a v té silné nenávisti zabít druhé i sebe v tom co kolem sebe každodenně vidíte kolik lidí je dnes emočně deprimovaných a se životem také nespokojených a neštastných, jak je dnes masově konzumní společnost a konzumní trend v životě dnes bezohledně kapitalisticky ubijející, kapitalisticky hektický, dnes nadměrně kapitalisticky dnes bezohledně uspěchaný i takový povrchní a falešný a takový až doslova mechanický a bezohledný, i proto skutečně silně nenávidím povrchní a falešnou masově dnes konzumní společnost!, která je velkou a hlubokou krizí společnosti!, její bezohledně rychlý uspěchaný a bezohledně tvrdý pozdní nelidský a zrudný kapitalismus, která je velkou a hlubokou krizí společnosti! Ano jsme pro marketing všichni přece dnes dobrý spotřebitelé, přece dnes dobrý konzumenti a loutkami povrchních pokřivených falešných materiálních hodnot masově dnes konzumní společnosti, v čem a jak se dnes nejlíp už neustále porovnávat dnes na sociálních sítích. Zbytečné! - MD
-
Píšu rychle a spontánně, přesto mám na to psát líp, tohle chce v lesčems trochu ještě upravit: Česká společnost nás učí Netoleranci a Stigmatizaci, je to jedno a totéž, dám názorný příklad - potkáte na ulici člověka jak se rozčiluje a agresivně řve, jde s emocemi ven resp. potřebuje a musí jít v tu chvíli s emocemi ven aby se mu v tu chvíli ulevilo, je to lidsky přirozené, máte strach a chcete resp. máte potřebu v tu chvíli ho kontrolovat a trestat, tak voláte PČR, není snad lepší nebát se!, nemít strach a jít za tím člověkem a promluvit si s ním o tom co ho štve a trápí a nabídnout mu svou pomoc, tolerantně ho přijmout a pomoci mu bez trestání, bez represe, která nic neřeší, a v našem strachu je Netolerance i Stigmatizace a česká společnost je Netolerantní, necítím se jako volnomyšlenkář být v České Republice dnes kulturně doma, německá společnost je lepší, volnomyšlenkáře německá společnost tolerantně přijímá, učme se od ní, němci jsou více srdečný, více upřímný a otevřený a více srdečně i přátelský, více tolerantní a více chápaví, v německé společnosti nic není TABU, německá společnost narozdíl od naší české pseudodemokracie je demokraticky i kulturně a politicky mnohem lépe vyspělá, ano s migrační vlnou a s tvrdou migrační politikou se němci musí učit mnohem větší kulturní a společenské své toleranci, berme si z toho také nejlepší dnes příklad, ano píšu asi primitivně a zjednodušeně, nepotřebuji se dnes už vzdělávat, mám v sobě jako melancholik upřímné hluboké emoce, které jsou z mého psaní silně cítit a všechno čerpám rád ze sebe a psychoanalyticky vždy nejlíp analyzuji a nejlíp vyhodnocuji své pocity jaké jsou a zpracovávám to vše dlouho v sobě, vládnu tu nejlíp psaným slovem a mé primitivní psaní je pro mě až na výjimky bohužel pruměrné, ale za to mnohdy častěji i poutavé a vyvolává a zanechává vždy v druhých lidech vždy silné upřímné a častěji bohužel i smíšené a rozporuplné emoce přesně tak jako když v ruské literatuře už čtete literární díla ruského melancholika M. Fjodora Dostojevského máte pak často v sobě podobný vnítřní pocit, cítíte se podobně, jsem srdečný a upřímný i hodně komunikativní a otevřený, chápaví i netolerantní a nenávistný, pro vás negativní i pozitivní, apod. atd., v mém psaní neplatí už žádná Cenzura a mé psaní je bohužel kontroverzní, nesu to sám velice těžce, jsem tu za bizára - k Paranoidní schizofrenii, která měla raději už zustat lékařským tajemstvím, protože lidi jsou zlí a hloupí a pomlouvají bohužel vždy rádi!, je ve společnosti stále neprávem dnes velký odpor, protože každý ji má už spojenou s hlasy a bludy čemu je skutečně těžké racionálně porozumět, a nevidí už vubec to pozitivní a kladné na této zkušenosti s duševním onemocněním kam člověka všude v jeho životě posune, k jakým vyšším hodnotám, které mění morální normy společnosti apod. i proto je k tomu stále ještě ve společnosti neprávem dnes velký odpor a Stigmatizuje se stále hodně, už tu prostě nechci psát dál nijak kontroverzně, mám asi velmi zjednodušené mnohy až černobílé, ale vysoce vždy realistické a upřímné, a často i pravdivé vidění společnosti jaká je, i světa jaký dnes je, bez typické naši české najivity a lehkomyslnosti, podle sociologických pruzkumu teprve melancholikové či teprve až nakonec lidé s těžkou depresí vždy nakonec sami vidí či nahlíží svět vždy lépe velice upřímně pak bez předsudku, bez své najivity vždy pravdivě i vysoce vždy i realisticky. Martin Dyntar.
-
Žiju pro západoněmecké DIE TOTEN HOSEN!, vše v životě pro jejich nejlepší dnes výjimečné písně z let 1993! až 2017!: Niemals Einer Meinung, Paradies, Schlampe, Was Zahlt, Fallen, Alles Wird Voreburgehen, Tauschen Gegen Dich, Urlaubsgrusse, Alles ist Eins, Du Fehlst, Altes Fieber a Unter den Wolken." Až do Hořkého Konce."...
-
Česká společnost nás učí netoleranci, dám názorný příklad - potkáte na ulici člověka jak se rozčiluje a agresivně řve, jde s emocemi ven resp. potřebuje jít s emocemi ven, máte strach a chcete resp. máte potřebu v tu chvíli ho kontrolovat a trestat, tak voláte PČR, není snad lepší nebát se!, nemít strach a jít za tím člověkem a promluvit si s ním o tom co ho štve a trápí a nabídnout mu pomoc, tolerantně ho přijmout a pomoci mu bez trestání, bez represe, která nic neřeší, ano pomoci bez trestu!, v našem strachu je netolerance a česká společnost je netolerantní, necítím se jako volnomyšlenkář být v České Republice kulturně doma, německá společnost je lepší, volnomyšlenkáře německá společnost tolerantně přijímá, učme se od ní, němci jsou více srdečný, více otevřený a přátelský, více tolerantní a více chápaví, v německé společnosti nic není TABU, německá společnost narozdíl od naší české pseudodemokracie je demokraticky i kulturně a politicky lépe vyspělá, ano s migrační vlnou a s tvrdou migrační politikou se němci musí učit mnohem větší (kulturní a společenské) toleranci, berme si z toho také příklad, ano píšu primitivně a zjednodušeně, nepotřebuji se vzdělávat, mám hluboké upřímné emoce a všechno čerpám rád ze sebe a psychoanalyticky nejlíp analyzuji a nejlíp vyhodnocuji své pocity jaké jsou, vládnu celkem dobře psaným slovem a mé primitivní psaní je pro mě až na výjimky pruměrné, ale za to mnohdy poutavé a vyvolává a zanechává vždy v druhých lidech silné upřímné i častěji smíšené a rozporuplné emoce, jsem upřímný i nenávistný, negativní i pozitivní atd. apod., mé psaní je kontroverzní, mám asi velmi zjednodušené mnohy až černobílé, ale vysoce vždy realistické a upřímné a často pravdivé vidění společnosti jaká je i světa jaký dnes je bez typické naši české najivity a lehkomyslnosti, podle sociologických pruzkumu teprve lidé s těžkou depresí vždy nakonec sami vidí či nahlíží svět bez své najivity lépe vždy pravdivě a vysoce vždy realisticky, loutky konzumu viz. znamená loutky uspěchaného rychlého tvrdého a bezohledného pozdního kapitalismu ve své nejhorší v nelidské a ve zrudné dnes podobě masově dnes konzumní společnosti (o tom se ve zpravodajské relaci v událostech v TV dnes vubec kriticky otevřeně raději nemluví), která si vždy vybýrá vysokou dan na našem fyzickém, tělesném i duševním zdraví a u které její životní tempo i její hodnoty dnes radikálně odmítám, musíme se učit sami nejlíp zpomalit a zastavit, ekonomika se neposere když nepujdu 2 dny do práce, takže závěrem už asi tak. Martin Dyntar.
-
Zkusím to ted ještě jednou a naposledy cele dovysvětlit cele líp k destigmatizaci a k destigmatizační kampani jak je duležitá proč se jí už másová media, myslím dnes především TV bohužel stále ještě ve večerních událostech v hlavní zpravodajske relaci tolik více vyhýbají, pro ně citlive tema duševní onemocnění a jaká je ta zkušenost, Stigma a Sebestigma rozděluje dnes bohužel ve velkem ještě stále společnost, ano opakuju se hodně a je to unavne - Stigmatizace, její prokázání by mělo být trestným činem! Nesmí se to ve společnosti dít!, vede k ponižování osobní lidske dustojnosti a k urážkám na cti, k pomlouvání i k diskriminaci, vždy ke znevýhodnování jak v partnerskem a v mezilidskem vztahu, tak vždy i ke znevýhodnování na trhu práce! Tyto lidi často město ohledně přidělování městských či sociálních bytu a často i na ubytovnách vubec nikde nechce! At si chcípnou raději na ulici anebo v kanále kam patří pro sve odlišne hodnoty, tyto lide s touto zkušeností nepatří dnes do konzumní společnosti, jsou to hodnotově silní lide a těch je vždy ve společnosti dnes bohužel meně, nejsou to loutky konzumu a masově dnes konzumní společnosti, lide co hledají a potřebují jine hodnoty a rozvolnovat lepe pravidla a měnit i normy společnosti, proto dnes na hudbě německých RAMMSTEIN! nesmí být vše špatne, česká společnost se musí učit větší či velke vzajemne toleranci a většímu vzájemnemu respektu, nenávidím lidskou najivitu, lidskou hloupost a povrchnost a naši typickou českou lehkomyslnost jaká dnes je a jako těžký melancholik, kterým jsem vždy i nezávazný sex bez intimní lásky jen pro zábavu, v tom mám zdravou a kladnou svou hrdou osobní sebeuctu (ano asi celý život budu raději masturbova. 🙂, to není ani vtipný takže oprava, je to skutečně smutný 😞 ), v německe společnosti nic není TABU, berme si z němcu a z německe společnosti dnes nejlepší příklad, když jsem psal o ztrátě sebehodnoty měl jsem na mysli hledání i jiných hodnot, nikoliv komplexy meněcennosti či nějakou zakomplexovanost, jsem hodně egocentrický a jsem volnomyšlenkář, mám filozofické i silné kritické myšlení, melancholici mají silné humanitní cítění a jsou filozoficky nadaný a stejně tak nadaný i na humanitní obory, jsem melancholik a nechci vidět jen psychiatrickou diagnozu a nechci být posuzován jen podle psychiatricke diagnozy, ano je mi to líto, je to tu stejně Stigmatizováno ve velkém, chýbí dnes větší tolerantní přijetí ve společnosti, tu její nenávist pak společnosti bez lítosti a bez výčitek rád vracím, Stigma neubližuje jenom mě, ale i druhým lidem s podobnou zkušeností s duševním onemocněním, dělám to i pro druhé, nemyslím jen na sebe když vracím tu nenávist, ano pro vás jistě hypochondr a paranoik, nic jiného než to že?, ale zapomínáte na to že každým Stigmatem se vždy připomíná Sebestigma a tlačí vždy více na Sebestigma a to se dít nesmí, za takový společenský hyenismus je dnes zabít málo, ted prostě malá destigmatizační osvěta na osobnostech.cz a ano takhle umorně dlouhé věty už muže psát jen Martin Dyntar vím, je to muj typický rukopis, píšu rád vždy umorně dlouhé věty bez konce.
-
Zkusím to dovysvětlit ještě líp - Stigmatizace, její prokázání by mělo být trestným činem! Nesmí se to ve společnosti dít!, vede k urážkám na cti i k diskriminaci, vždy ke znevýhodnování jak v partnerskem a v mezilidskem vztahu tak vždy i ke znevýhodnování na trhu práce! Tyto lidi často město ohledně přidělování městských či sociálních bytu vubec nikde nechce! Prostě malá destigmatizační osvěta na osobnostech.cz jen prospěje
-
Stigmatizace, její prokázání má být trestný čin! Nesmí se to ve společnosti dít!, vede k diskriminaci, vždy ke znevýhodnování jak v partnerskem a v mezilidskem vztahu tak vždy i na trhu práce! Prostě malá destigmatizační osvěta na osobnostech.cz jen prospěje.
-
Ano psychiatrická diagnoza má být lekařským tajemstvím!, protože lidi jsou zlí, najivní a hloupí (psychoanalitický názor blízký Sigmundu Freudovy), pomlouvají a vždy se budou pomlouvat rádi, nejsnazší cesta jak si ublížit, čemu nerozumí a čeho se nejvíce sami bojí ze strachu Stigmatizují a v psychiatricke diagnoze vždy chybně a mylně bohužel častěji vždy vidí nějaké limity osobnosti, ktere v psychiatrické diagnoze být nemusí proč pak odmítají snáz komunikovat a přetrvávají v nich stereotypně pak snáze zafixovane špatne předsudky. Ano si největší má chyba že jsem se tu tolik duvěrně svěřil a otevřel, žádný respekt, žádná vděčnost, snáze urážky a stigma, nenávist která bez většího či velkeho tolerantního přijetí lidí s duševním onemocněním ve společnosti nikdy neskončí, Stigmatizaci jsem zažíval opakovaně do takove míry že jsem se naučil tu nenávist druhým lidem vracet, bohužel. MD.
-
Jsem schopný silně nenávidět a ubližovat za Stigma (tizaci) druhých lidí kvuli jejich psychiatricke diagnoze, děje se to ve společnosti dnes stále, každe Stigma připomíná vždy Sebestigma u sebe, ktere je největší překážkou v zotavení, ale kdo dneska ze zaměstnavatelu bere ohledy na to když duševně onemocníte a potřebujete se plně zotavit, nikdo, přijdete snadno o zaměstnání i o práci. V Ceske Republice nejvíce chybí tolerantní přijetí lidí s duševním onemocněním, kteří jsou stigmatizování a diskriminováni a vyčlenováni, největší problem vydím ve špatne právní legislativě, prokázání Stigmatizace, se kterou mám špatne zkušenosti a za kterou jsem schopný nenávidět i ubližovat, by měl být trestný čin!, aby se to už nikdy více druhým lidem neopakovalo, je v tom bezpráví lidí s duševním onemocněním, chce to ve společnosti více tolerantního přijetí a více tolerance a pochopení. Poruchy osobnosti ve společnosti jsou alarmující, ve společnosti se dnes vyskytují častěji než jak nám často uvádějí chybně statistiky, podle forenzních psychologu jsme zlí v podstatě všichni a ke zlu vždy stačí velice málo, resp. k tomu aby byl každy z nás zlí stačí vždy velice málo. Dari stýská se mi po tobě, chýbíš mi v životě hodně, jsi ta nejlepší a nejkrásnější holka ze všech kterou jsem kdy potkal. Děkuju moc ted za čas strávený s tebou. Martin Dyntar.