Přejít na výpis diskuzí

Wim Wenders

OSOBNOST 30.9.2008 
385 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Veremiy - Everything will be fine (Ukrainian version), ,,písen v originální, v puvodní studiové verzi na jejich 3 hudebním albu, právě kterou dnes mám od Ukrajinských VEREMIY! dnes srdečně hodně rád v pořadí k jejich třetímu hudebnímu albu, psal se rok 2016, bohužel nic už do budoucna nebude dnes vubec dobré dnes pro samotnou Ukrajinu! Ta jen hluboce neštastně dnes strádá a nejvíce trpí ruskou válečnou agresí o válečných zvěrstvech Ruska a o válečných zločinech Ruska proti lidskosti právě na Ukrajině už dnes už ani nemluvě, vše se v Rusku politickou fanaticky válečnou propagandou mediálně vždy v Rusku nesmyslně vždy politicky obhajuje a nesmyslně vždy politicky i ospravedlnuje a je tam skutečně velice těžké a často i skutečně nemožné to vše celé tam mediálně nezávysle a nestranně mediálně vše vždy nakonec objektivně zpravodajsky správně obejít, vše kvuli samotné vždy politicky dnes přísné a tvrdé represy a vše i kvuli často vždy právě samotné už cenzuře médií." Martin Dyntar.

• MartinDyntar
    "Dnes Žádná skutečná láska, ani duvěra ani
    tolerantní přijetí, dnes ani žádný respekt a ani uznání! Typický
    největší dnes swině Český!""Žádná
    láska, ani duvěra, ani tolerantní přijetí, netolerance, ani
    respekt a uznání! Žádný respekt a žádné uznání!" "Typický Swině Český!"
    "Volnomyšlenkář a levicový občanský aktivista a občansky dnes levicový
    humanista!" ,,Pohádal jsem se se svým otcem, s tou zkurvenou permanentně
    stále jen připosranou a zbabělou tupou katolickou ovcí a Kristýna chce
    stejně odejít pryč z CHB a stejně odchází pryč z CHB, jste paní Mačková
    stejně asi také bezpáteřní a soudem poplacená, uplacená a zkorumpovaná,
    jen permanentně ráda poslušně a podřízeně držíte hubu a krok aby jste
    sama neměla problémy a sama nepřišla o práci, a sama nejlíp vidíte jak
    soudní znalecké posudky jsou dnes rozdílné a pofidérní, co soudní znalec
    to vždy jiný znalecký posudek, a jak špatně probýhá dnes práce soudu,
    mužete o tom také mlčet at nepřijdete sama o práci, a psychiatrička (...) o mnoha věcech raději permanentně ráda mlčí a drží
    permanentně
    stále hubu o nejednom už soudním justičním omylu o protiprávně i dnes
    nařízeném občansky i nespravedlivém (...), není
    to etické ani správné,
    takové jsou vaše autority, takové jsou vaše pravidla, tyranské,
    despotické, nehumánní, v rámci kterých jste sami vždy jen nečestný a
    bezpáteřní, permanentně stále vždy rádi podřízený, permanentně stále
    vždy bohužel občansky stále dnes jen připosraný a permanentně vždy
    bohužel občansky dnes zbabělý, vidím tu naši celou dnes zkurvenou českou
    povahu jaká je, že jsme všichni pracovitý, ale stejně dnes největší
    swině, že jsme všichni "Pracovitý, ale stejně swině!", říkají to o nás
    rádi vždy i němci, chce to v České Republice a v české společnosti dnes
    vždy tvrdé sado-masochistické BDSM praktiky jak kriticky vždy mnohem líp
    a kriticky vždy i
    nejlíp osobně dnes přehodnotit samotné autority, samotná pravidla dnes
    ve společnosti, v rámci kterých jsme jen podřízený, jen poslušný, vždy
    už dnes připosraný, zbabělý, bezpáteřní a nečestný a chce to dnes více
    obliby a více popularity německých RAMMSTEIN! dnes ve společnosti, a
    vidíte paní Mačková jak je alespon upřímně dnes pro druhé lidi a pro
    samotné soudy vždy skutečně upřímně dnes snadné druhé lidi vždy umyslně
    poškodit a zdiskreditovat vždy už jen dnes právě nejvíce vždy kvuli
    samotné psychiatrické diagnoze jak je vždy snadné často společensky tyto
    lidi s duševním onemocněním dnes démonizovat a stigmatizovat i
    znevýhodnovat, i proti tomu se budu paní Mačková dnes už občansky
    aktivně dnes nejvíce bránit, nikdo to nebude mit sám u soudu snadné, i
    to a snaha i právě o to umyslně druhé lidi poškodit a zdiskreditovat
    často už jen kvuli psychiatrické diagnoze vždy samotné muže být dnes
    také trestný čin, uvědomte si to už osobně dnes sama celé mnohem lépe
    jak je dnes snadné vysoce nepohodlným a společensky nepotřebným vždy
    lidem dnes jen soudně vždy nejlíp jim zavřít hubu už téměř dnes už za
    kdeco
    vždy dnes ochrannou ustavní lečbou, DR. psychiatrička (...) mě
    na to sama dnes ráda upozornovala, a svými slovy k tomu dnes i rád
    dodávám že právě o to společnosti dnes vždy už nejvíce jde aby se tyto
    lidé ve svém hluboce lidském i občanském dnes bezpráví proti celému i
    špatnému systému dnes raději už sami nijak neozývaly, město ani
    společnost je dnes nikde nechce a nepotřebuje, jsou sami nepotřebnými a
    sami dnes nepotřebným odpadem vždy pro město i pro společnost, žijeme už
    bohužel dnes sami všichni ve společnosti ve které dnes nikdo téměř už
    nikomu dnes bohužel sám nepřeje vubec nic dobrého a ve které si dnes už
    lidé, alepon většina lidí, vždy ubližují druhým lidem sami dnes rádi a
    chtějí je také rádi vždy vidět vždy co nejvíce psychicky i duševně dnes
    také co nejvíce trpět často i pro tu všechnu už dnes největší
    společenskou lhostejnost a největší dnes společenskou bezohlednost,
    největší dnes společenskou aroganci, osobní vždy největší lhostejnost a
    samotnou i netoleranci dnes vždy ve společnosti. Mám hluboce dobré
    srdce, jsem altruista a volnomyšlenkář a také dnes levicový občanský
    aktivista a levicový humanista, který už nejlíp vládne psaným slovem a
    vše myslí vždy upřímně, čestně a vážně, mám svou cestu i své hodnoty,
    své přesvědčení, svuj aktivní levicový dnes aktivní občanský
    postoj k mnoha věcem dnes ve společnosti, své vyšší principy,
    jak se dnes proti celému špatnému systému a proti společnosti dnes
    nejlíp vymezit, vyčlenit a proti samotnému lidskému i občanskému
    bezpráví dnes vždy sám nejlíp ve společnosti už bránit. Žijeme bohužel
    dnes ve společnosti ve které se po dobrém dnes nezmění bohužel nikdy nic
    k dobrému, nikdy nic k lepšímu a ve které si dnes vždy po dobrém
    hluboko vždy do svědomí dnes po dobrém nikdo u sebe už bohužel dnes
    nesáhne." Volnomyšlenkář a levicový občanský aktivista a občansky dnes levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Ano přesně! Chápete to tu správně!, BDSM sado-maso (chistické)
    praktiky už jako dnes bohužel už jediná vždy cesta právě k přirozené
    autoritě ve vztahu ve společnosti!" ,,Ano, každý dnes ubližuje rád!
    Ptejme se už sami sebe proč tomu tak ve společnosti dnes bohužel je."
    Martin Dyntar, MD.

• MartinDyntar

I Wim Wenders by se dnes nejspíše sám sebe musel zeptat zda existuje dnes ještě něco jiného a něco více v hodnotách a v přesvědčení lidí než jen výchova k tupému a k povrchnímu americky filmovému diváckému konzumu, k americkému konzumu v dnešní době, v dnešní společnosti. Je to smutné. Rádobyamerický šoubyznys ve filmu nade vše že?, ale kdo ještě nečetl znamenitou esej od Wima Wenderse pod názvem "Americký Sen" s podtitulem "Nezvěstný" ten jako by divácky a lidsky nebyl!! Je to velmi ostrá a nekompromisní kritika americké konzumní společnosti!! A samotná Amerika? Velmi nebezpečná země s vysokou kriminalitou plná hlubokých sociálních propastí a nejistot. Nic skutečně dobrého, co v americkém filmu dnes už téměř vubec neuvidíme. Neuvidíme v něm už tvrdou americkou realitu. Cenzura samozřejmě nade vše, ale násilí pro osobní konzumní zábavu američanum evidentně ve filmu už dnes nevadí. To je demagogické jako slavná Amerika za tím hollywoodským filmovým pozlátkem už samotná. Nepište nikdo komentáře k Wimmovy, proč také že? Na malé čechy je Wimm asi velký intelektuál nebo vlastně co skutečně nevím že není v Česku Wimm tolik v oblibě!! Nepište, stačí že píšu na 100 komentářu já přece. Někdo ten náš český divácký nezájem a českou diváckou pasivitu a lhostejnost jednou přece vynahradit musí!! Nebo ne?

• MartinDyntar
    Chýbí nejvíce ve společnosti silný respekt a uznání!!, vyžaduje se stále bohužel vždy více jen bezpáteřní podřízenost, naprostá už podřízenost a naprostá vždy poslušnost!! Žijeme všichni snad v Totalitě?!!

Právě ted sleduji a hlasitě poslouchám officiální hudební
    video klip k písni německých RAMMSTEIN! "Ich Will", je to zkurwená společnost! Nikdo dnes není "morálně" uplně bez viny na tom všem dnes ve společnosti už špatném!!! Němci si takových odvážných lidí, co projeví svoji největší kuraž, dnes alespon nejvíce cení, ale co vy? Vy tu takovým druhým lidem dnes už sami nepřejete bohužel už vubec nic dobrého, česká společnost dnes jen hluboce nejvíce hnije!!!, tady se už bude brzo dařit v Česku bohužel vždy jen největším swiním a dovolání svých práv nikde nebude už žádné, mám to i na srdci, ted se mě evidentně v Trutnově někdo osobně rád mstí, zkurwená česká povaha "Pracovitý, ale stejně swině!!!", mám to na srdci, budu na to stále myslet, občansky levicově aktivně angažuju se ted ve společnosti plně i svým psaním tak nejvíce jak jen osobně už mužu!, ale v Česku se bohužel už daří jen swiním a charakterní čestný sebedisciplinovaný slušný člověk na vše špatné ve společnosti doplatí vždy osobně už bohužel na vše vždy nejvíce a nemá často už bohužel sám nikde už vubec žádné dovolání, často už jako nepotřebný a vysoce vždy i nepohodlný. Německé RAMMSTEIN! ted v poslední době poslouchám hodně, rád sleduji officiální hudební video klip k písním "Ich Will" a "Mein Teil", nejlepší písně i officiální hudební videa německých RAMMSTEIN!, nechcete to tu vubec po pravdě už upřímně dnes slyšet, že tohle vše je největší dnes nejen duševní, ale vždy více i sociální patologie, která člověka často dotlačí k tomu že chce vidět druhé lidi dnes také co nejvíce dnes hluboce trpět a dotlačí ho především vždy k tomu že už ubližuje bohužel vždy rád!! (dnes z forenzního psychologického hlediska je to často vždy přirozená lidská reakce na osobně vytrpěné hluboké trauma!!!) Srovnejte si to v hlavě líp i vy, protože vždy po dobrém si dnes bohužel často hluboce už do svědomí už nikdo nikdy bohužel dnes už nesáhne, tohle je hluboký morální apel i na lidské svědomí, pokud ovšem ještě dnes vubec ještě nějaké je. Někdy o tom bohužel sám i pochybuju. Z mé strany vše. "EM ENDE" Martin Dyntar.  

Doslov:

"Vyžaduje se dnes vždy mnohem více naprostá, uplná absolutní bezpáteřní podřízenost a naprostá vždy uplná, absolutní poslušnost!! Proto všechna ta silná nenávist!! Žijeme snad všichni v Totalitě?!!!, v Totalitním režimu?!!! že jsme všichni tak permanentně stále nejvíce dnes podřízený, absolutně poslušný, permanentně dnes připosraný a nejvíce dnes už zbabělý!!! Nejvíce mi dnes chýbí silný respekt a uznání!! A mnohem dnes i větší tolerance a mnohem i větší tolerantní přijetí dnes ve společnosti!! Teprve i pak by v lidech nebyla a nemusela by být taková silná osobní nenávist, v sado-masochismu, které pro mě není žádné TABU jde vždy o přehodnocení své bezpáteřní podřízenosti se autoritám i o přehodnocení samotných vždy i pravidel, autorit a konvencí dnes ve společnosti, které jsou despotické, tyranské a sami vždy vedou k tomu že člověk častěji bohužel vždy druhým lidem ubližuje vždy nesmírně rád a chce je vidět i častěji už vždy co nejvíce dnes osobně psychicky už nejvíce trpět, autority, samotná pravidla jsou dnes špatná, nepřirozená, proto je pak nepřirozená bohužel vždy i autorita, která se vždy ve společnosti dnes bohužel všude vyžaduje být vždy absolutně co nejvíce vždy už podřízený a být vždy absolutně co nejvíce vždy už poslušný, proto je pak častěji i špatný samotný systém, který je nevýslovně dnes zkurwený, pravdou je že to celé dnes bohužel vede vždy nejvíce jen k agresivnímu sadismu právě dnes v sobě do té doby dokud se líp kriticky v sobě nepřehodnotí a nezmění i samotná právě už pravidla, kterým se dnes člověk vždy bezpáteřně rád podřizuje., do té doby dokud tomu tak bude budeme si vždy všichni až agresivně sadisticky rádi vždy ubližovat nejvíce vždy bohužel už rádi. Snažím se to svým přístupem ve společnosti dnes i nejvíce změnit! Sado-masochismus proto dnes nesmí být ve společnosti žádné TABU!, vlastně jsem si hluboce dnes proto oblíbyl a nejvíce dnes i zamiloval některé officiální hudební videoklipy k některým i písním německých RAMMSTEIN!, jakými jsou pro mě osobně i právě už nejvíce dnes samotné skvělé písně "Mutter", "Sonne", "ich Will", "Im Nebel" a "Mein Teil", právě lepší písně od německých RAMMSTEIN! dnes už rozhodně vubec neznám!" Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

Wim Wenders navždy v mém srdci s road-movie "Land of Plenty", jiný, prostě už evropský pohled na Ameriku a americkou společnost v krizi očima němce a Evropana, pak s mystriozním road-movie snímkem "Palermo Shooting", která je především jednoznačnou poctou zesnulému Ingmaru Bergmanovi a jemu filmu "Sedmá Pečet", který napovídá více než mužu říct, a s filmem "Submergence", krásný film v české distribuci bohužel prozatím jak jsem měl možnost zakoupit na DVD bez české podpory jen v originálním anglickém znění, bez dabingu, bez českých titulek. Přes jazykovou baryéru přesto navzdory tomu silný divácký zážitek. Za to také kvalitní film Wimma Wenderse, jak soudím podle diváckých ohlasu a recenzí na samotný film, pod názvem "Vše Bude v Pořádku" se kupř. na DVD prakticky nedá v české distribuci sehnat vubec. Dá-li se vubec na DVD sehnat. To je otázka. Předešlí komentář směřoval k otázce, kterou si sám sobě stále častěji pokládám, a nevyhnul by se ji ani Wim Wenders, to zda je u filmových diváku dnes něco více a ještě něco jiného než jen americká výchova slavným hollywoodským šoubyznysem k tupému k povrchnímu diváckému konzumu, který určuje poptávku a nabídku filmu na trhu, a hollywoodským pozlátkem je trh dnes přesycený. Wim Wenders nejlíp ví a stejně tak si uvědomuji že američané si dnes o sobě velice najivně myslí že jejich zábavné filmy jsou ty nejlepší a nejduležitější na světě, že americká zábava je nade vše v hodnotách a v přesvědčení druhých lidí, proto k ní musí být i výchova hollywoodskou produkcí pak filmovým divákem. To je ta největší lidská lež, to je ten největší lidský omyl. Američané už nemají být dnes sami na co hrdý, Amerika se stala velice nebezpečnou zemí s nejvyšší kriminalitou plná sociálních a životních nejistot, kulturní rozdíli mezi zeměmi se nesmažou nikdy!! Každá země musí mit svou kinematografii vždy odlišnou od té americké, ta nesmí určovat kinematografickou hodnotu jiných zemí. Byl tu švéd Ingmar Bergman, je tu němec Wim Wenders, byl tu hrdý evropan v USA Elia Kazan, byl tu rus Andrej Tarkovskij, byl tu jihokorejec Kim Ki-duk, dali kinematografii ve své zemi svou národní identitu jako žádní jiní filmaři.

• MartinDyntar

Rammstein - Mein Teil (Official 4K Video),, ("U-Bhf Deutsche Oper"), obraz agresivního sadismu a obraz agresivního sadisty Tilla Lindemanna a jeho duševní patologie u Parafilie, kdy člověk rád ubližuje a potřebuje vidět druhé lidi vždy hluboce psychicky, duševně trpět, vždy co nejvíce psychicky, duševně trpět, je v tom všem dnes i obraz hluboké sociální patologie, nebudu raději nijak komentovat na motivu které šokující a otřesné skutečné události, která se odehrálaprávě v Německu dnes samotná písen "Mein Teil" je, ukazuje i hlubokou sociální patologii, ale Till Lindemann je agresivní sadista, který miluje a obdivuje vždy jen sám sebe a partnerského i mezilidského vztahu ve společnosti dnes bez ubližování a bez ponižování sebe i druhých lidí a jejich lidské dustojnosti právě už bez svých sado-masochistických svých preferencí právě sado-masochismu a obliby BDSM komunity ve společnosti už dnes není už přirozené autority v mezilidském a v partnerském vztahu dnes už nijak vubec osobně schopný, obraz ateismu u Parafilie a obraz ateisty a Parafilika, který rád sadisticky ubližuje a rád sadisticky ubližovat ve společnosti vždy bohužel bude. Vizuálně geniální a vizuálně vysoce podmanivý, sugestivní hudební video klip k písni "Mein Teil" německých RAMMSTEIN! - člověk který narcisticky samolibě uznává a miluje vždy jen sám sebe a druhé lidi dnes už nikdy v ničem nelituje, člověk bez srdce a člověk bez lítosti, který druhé lidi dnes nelituje." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Je mi líto mích rozporuplných komentářu na osobnostech, se schizofrenií psaní příliš kognitivně už nedávám, jiný zájmy v životě nemám než se ze všeho pořádně vypsat, schizofrenie mi tu schopnost a zájem vzala, už nepíšu rád a řekl bych o sobě že ty kontroverzní komentáře na osobnostech jsou o mě spíše nepravdivé, jsou zavádějící, nic moc nevýpovídají o tom jaký skutečně jsem - jsem melancholik, systematik, (z hlediska schizofrenie kognitivně nepříliš dobrý) analytik, povahově však ve mě zustalo, a jsem trochu citlivý romantik, ale také pacifista, ten co ve skutečnosti vubec nevyhledává konflikty a také to co uvnitř prožívám velice upřímně a hluboce, ale většinou hodně skepticky, pesimisticky nedávám ve skutečnosti navenek vubec znát. Kvuli schizofrenii trpím většími depresemi než kolik mám do jisté míry povahově melancholií v povaze, proto jsem myslím kognitivní a stejně tak negativní příznaky paranoidní schizofrenie v životě asi včas nerozpoznal, kterými to vše začalo, řekl bych jsem hodně frustrovaný morálně na dně a z některých kontroverzních komentářu je to také myslím pořádně znát, těžko si představit kolik duševní bolesti, nepohody i životního neštěstí, ztráty rodiny i domova, i druhých blízkých lidí s odcizením ve vztahu mám vše v životě za sebou, odpustit sobě za schizofrenii bude to poslední a nejtěžší. A nevím asi to jde, zatím v to příliš ještě nedoufám dokud nezačnu cítit se teprve skutečně s nějakou přítelkyní nebo partnerkou skutečně zamilovaný pak odpustit nejen sobě, ale i druhým lidem vím že bude jednou ze všeho v životě to snazší a nejduležitější.

• MartinDyntar

To nejlepší dnes z hudebního mainstreamu, co občas ještě hudebně toleruji i já, několik málo pro hudební mainstream dnes nejlepších i vzácných písní, nesmrtelných největších hudebních hitu, i z muzikantského hlediska vysoce i dnes profesionálně hudebně dnes dobře odvedených, zpracovaných, absolutní mainstreamově dnes
    hudebně i nejlepší hudební žebříček písní do tzv. mainstream TOP 30!:
    1. němečtí Scorpions s písní "Wind of Change", 2.  američtí Jon Bon Jovi s písní "Its My Life", 3, britský Sting s písní "Desert Rose", 4. americká Metallika s písní "Unforgiven" a také "Nothing All Matters", 5. briský bluesrockový hudební interpret Chris Rea s písní "The Road To Hell" a také "The Blue Cafe", 6. americký hudební interpret Jason Collet
    s písní "We All Lose One Another" (k hudebnímu OST "Palermo Shooting"
    2008 německého režiséra Wima Wenderse, hudební soundtrack k mysterioznímu road-movie "Palermo Shooting" německého režiséra Wima Wenderse z roku 2008), 7. irský hudební interpret Glen Hansard s písní "Finally", a s vizuálně i dnes nejlíp podmanivým hudebním videoklipem k u irčana Glena Hansarda dnes novější hudební písní, u které si její přesný hudební název ted bohužel už osobně nevzpomenu, ale ke konci hudebního klipu právě k té písni je uveden nápis "A Myles O'Reily Picture" a pozn. Glen Hansard se prochází ulicemi a dá v hudebním klipu nahlédnout do i tzv. arteterapie nějaké malířky a ke konci hudebního klipu pak i do zákulisí svých hudebních živých vystoupení, svých živých hudebních koncertu, 8. irský U2 s písní "Walk On", "Beautiful Day" i "Stay" ("Faraway, So Close", pozn. vizuálně dnes podmanivý hudební video klip k písni je v režii právě Wima Wenderse.) a také s písní "Ground Beneath Her Feet" (v samotné režii právě němce Wima Wenderse, tu však nepočítám!, k hudebnímu OST 2000, k hudebnímu soundtracku k filmu německého režiséra Wima Wenderse "Million Dollar Hotel" z roku 2000.), 9. britský hudební Depeche Mode s písní "Freelove", 10. americký hudební interpret Johnny Cash s písní "Hurt", 10. kanadský interpret Leonard Cohen s písní "Happenes To The Heart", 11. Chris Norman s písní "Midnight Lady", 12. americký Eagles s písní "Hotel California", 13. slovenský hudební uskupení MC Erik a Barbara s písní "Ked Prijde Láska", 14. český hudební interpret Michal Prokop s písní "Zloději Času" a se svým Framus 5 i s písní "Snad Nám Naše Děti Prominou",
    15. britský interpreti Pink Floyd s písní "High Hopes", 16. britský
    hudební interpreti Portishead s písní "The Rip" (pozn. opět hudební OST
    "Palermo Shooting" 2008 německého režiséra Wima Wenderse.) a už tu chýbí jen americký hudební interpret 17. Bruce Springsteen i s písní "Streets of Philadelphia",
    který se mě do hudebního žebříčku TOP30 naštěstí už vešel, 18. Todd
    Smallwood s písní "Streets of Thunder" (opět k hudebnímu OST k
    americkému akčnímu filmu "Rána Bez Milosti" z roku 1993, originální
    název filmu nevím) a také i s novější písní "American Hands" (obě 2
    písně jsou k poslechu dnes dostupné dnes viz. i více právě na serveru
    You-Tube!, ale právě i obě 2 písně jsou vysoce profesionálně dnes
    hudebně skvělé a vyjímečné), přemýšlím i aha! více se tu možná ani do
    komentáře už nejspíše ani nevejde, tak ještě rádalespon i zmíním ruské
    Korol I Shut s jejích dnes skvělou písní "Kukla Kolduna" i "Prygnu So
    Skaly", pak i Nayk Borzov s jeho písní "Verhom na Zvezde", skupinu Bravo
    s jejich písní "Lyubov Ne Gorit", Gorod 312 s jejich písní "Vne Zoni
    Dostupa" a Smisllovie Gallyucinacii s jejich písní "3000 Zhvezdi" a
    nesmí i chybět ani protirežimní ruský folkař Igor Talkov s jeho písní
    "Chistie Prudi" a ruský Nautilus Pompilius s jejich písní "Progulki po
    Vodě", i mimo jiné dnes už 2 melodicky už právě nejkrásnější a nejlepší
    ruské populární písně všech dob - právě písně "Chistie Prudi" od Igora
    Talkova a "Progulki po Vodě" od ruských Nautilus Pompilius" - at tu také
    dnes Monopol (bohužel absolutní i nadvládu!) hudebně na Vše nemá dnes
    stále permanentně bohužel už jen angličtina, jen už angličtina a at i
    mají tzv. ruský komunisti a tzv. dnes i pro ruský "dezoláti" největší
    radost!, proto děkuji!, tedy i cca dohromady přibližně dnes TOP 30!, už
    asi mainstreamově dnes hudebně TOP 23!, nemám zdaleka vše přesně
    spočítané!, pozn. udělejte si svuj mainstreamově hudební přehled a tzv. i hudební obrázek nejlíp dnes sami, ale k těm výše tu i dnes uvedeným a tu i zmíněným písním dnes mohu dodat jediné - absolutně dnes nejlepší hudební mainstream všech dob! a myslím si i rozhodně správně že to vše k hodnocení i právě těchto písní je dnes rozhodně i otázka právě i hudebního sluchu, alespon dnes právě i částečného hudebního sluchu!, a možná i nejen právě částečného hudebního sluchu! Právě Některé tyto dnes už hystoricky mainstreamové hudební písně si dnes rád hudebně už poslechnu občas právě rád dnes už osobně i já. Volnomyšlenkář a Levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,jinými slovy rád ubližuji a jsem toho u sebe také schopný aby si dnes i druhý lidé vždy i sami u sebe sáhli hluboko do svědomí, ale protože jsem sám realista a věci dnes vidím vždy hluboce realisticky tvrdím dnes i jediné - po dobrém to dnes nikdy nejde, takže proč neubližovat? Ubližuju také rád, nejste jediný!" MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit