Fotbalové kluby loni za posily utratily rekordních 220 miliard korun
-
K dispozici byl Karviné poprvé i Denny Samko (23). Ofenzivní záložník
z Hradce Králové, poslední dva roky byl na hostování ve Varnsdorfu. Ke
Karviné se připojil tento týden, v pátek poprvé trénoval.
„Je to hráč, kterého jsem moc chtěl, už asi před rokem a půl, když
jsem se s ním potkával ve druhé lize. Přesně takovou typologii
potřebujeme do naší hry. Rychlý v přemýšlení, rychlý s míčem, velmi
dobrá technika a kvalita ve finální fázi,“ popisoval Hyský přednosti
23letého fotbalisty.
zdroj: https://infotbal.cz/hysky-po-dalsi-vyhre-v-karvine-po-prvnim-tydnu-100-prevazuji-pozitiva-samka-jsem-chtel-dlouho/
toho jsem čekal v Baníku, no co už. Dobrý trejd pro Karvinou. Nemusel stát moc a bude s ním hodně muziky, věřím. Ty nůžky, co dal zpoza vápna proti Příbrami, když ho předtím doktoři navíc sešívali, to jsem zíral, že si ho Hradec už nestáhl v průběhu téhle sezony. To bylo jako z Ligy Mistrů.. Sleduju ho 2 roky. Na 2. ligu byl super už před rokem, jen jsem nevěděl, jestli by dal i první, je to velký skok a hrál na těžkém postu ve středu, ale věřím mu jako trenér Karviné
-
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-udelame-tady-klondike-rikal-politik-top-09-o-krajine-na-severu-narazil-na-bis-259103
tohle je samo hloupost. Rekultivovalo se vždy a i sám kolega Tykač tohle přes své sluhy (manažery) šíří do světa. že po každé spoušti v krajině se vždy snaží o rekultivaci. Nedávno jsem o tom četl. čiže je nechte rekultivovat. Kdo v té oblasti byl, ví, že když okolo byť jen projíždí autem, nemůže otevřít ani okénko, pokud vítr fouká nesprávným směrem, tzn. směrem k silnici. Jedná se totiž právě o POVRCHOVÉ hnědouhelné doly. Prošel jsem si to tam, tu lokalitu znám velice dobře, nezávidím lidem z Mostu a Chomutova žití v téhle spoušti kolegy Tykače a měl by to po sobě určitě uklidit po ukončení těžby. Charakter každého je pak definován předmětem podnikání, jak vždy říkávám... ostatní už je jen jeho mnohdy pracně budované P.R. :)
stát by mohl obratem zrušit DIAMO, ať si s těmi lagunami na Ostravsku poradí příroda. Je to odpovědnost těchto totalitních těžařů (uhelný byznys byl vždy doménou komoušů), aby společnosti vrátili zpět do původního stavu krajinu, na níž udělali tuhle paseku, navíc pro vlastní obohacení se..
Zase jinak BRAVO naší rozvědce! :) zabránila dost pravděpodobně dalšímu tunelu peněz z konta, na které Tykač ukládal roky z nařízení státu peníze, které měly být použity právě pro účely této rekultivace, která bude samo nákladnou. Kdyby si s tím měla poradit příroda, tak to trvá, jak je v článku zmíněno 200-300 let, stojí to ale podstatně méně peněz z toho konta, lidé z téhle generace, kteří by si to zasloužili nejvíce, tu lokalitu za svého života vůbec nevyužijí + tam navíc budou mít zakázán přístup, než to bude bezpečné. Ten tam budou mít navíc zakázány i jejich děti a dost možná i děti jejich dětí, prostě mrvá lokalita na stovky let.
Ty zbylé peníze pak měly tzv. odtéct přes okolní obce do kapes jedinců, kteří právě tu "rekultivaci a la příroda si pomůže sama" prosazovali, takový společný projekt, něco by asi pustili do nějakých místních projektů, aby lidé viděli, že se něco použilo, ale většina by zůstala tzv. nedohledatelnou. To je evidentní. Proto BIS intervenovala. :) -
-
"V dobře zatepleném rodinném domě
s instalovaným tepelným čerpadlem a fotovoltaickými panely mohou roční
náklady na energie klesnout o desítky tisíc korun a domácnost dokáže
sama sebe ochránit před velkými výkyvy cen energií."zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-ocima-byznysu-komentar-nasi-archou-je-energeticka-sobestacnost-a-ted-je-cas-stavet-258487
to je to, co vám dlouhodobě píšu, děcka. Kdo má rodinný dům, tak čte výše. Stejně tak předtím zateplit střechu, zdi, moderní eurookna = zabránit únikům. V tom článku je prakticky vše ok, čiže stojí za přečtení.. :)
2 roky máte jinak od volatility té neregulované složky cen energie pokoj, protože energetické společnosti nakupují na burze v Lipsku dopředu, fixovat tedy nyní není potřeba, ta cena bude nízko příští 2 roky. A regulovaná, a s tím jedině v článku nesouhlasím, se taky ustálí v rozumné hladině, jakmile dojde k úpravě Energetického zákona v dodatku těch vyrovnávacích mechanismů sítě pomocí akumulace, pak nastoupí éra bateriových úložišť, které vám i tu cenu regulované složky podrží v rozumné výši. :)
-
-
https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-priske-mam-smisene-pocity-haraslina-nesetrim-o-sevcikovi-premyslime-5026771
Baník bude potřebovat náhradu za Eweho. Tam by se mi Michal Ševčík líbil. :) navíc by hrál poháry, hrál by tam často, sám by se měl kouknout, jak se v Baníku hráči výborně rozehrají - Ewe, Rigo, oba zřejmě odejdou, pač hrají výborně. Nebo Boula. Kdo ho znal? A jak se taky vypracoval v Ostravě. Michal by měl pravidelně nastupovat, v 1. lize, v mužstvu hrajícím o něco, aby na něj byl tlak, to by měli na Spartě správně uchopit, pač je to talent čs. fotbalu, jakých zase moc nemáme -
-
a je faktem, že Adam Karabec je nyní o kousek před Michalem, začal fakticky i bojovat, už se nespoléhá jen na talent. Začal si uvědomovat, v jakém kádru se nachází, že jen talent mu nemusí za chvíli stačit. Třeba ten první jarní zápas Sparty na tuším Hradci Králové, tam byl možná nejlepší hráč Sparty a tohle byl možná i jeho letos nej zápas sezony, tam se mi fakt líbil.
-
-
https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fortuna-liga-28-kolo-banik-karvina-ewerton-gol-parada.A240414_182409_fotbal_tals
nechci Pavlovi kecat do jeho práce, ale moc nechápu, proč sází vzadu na takhle pomalé kluky jako Frydrych, má-li tam na lavičce Ndefeho a proti nim stojí afričtí hráči Karviné. To bych trochu potřeboval vysvětlit. Jestli není Ndefe třeba fit. včera ty pohybové indispozice byly vidět, bohužel a Baník za to pykal body, se kterými jsem asi počítal nejen já..
Chachaři se tím ale netrápili a posílali zase vzkazy - Je-li Bůh s námi, kdo je proti nám.. :)
-
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-harrisova-vede-o-procento-rika-posledni-pruzkum-258681
tenhle průzkum bohužel nic neříká, ve volebním systému USA rozhodují volitelé, tzn. ty tzv. swing states, v tomhle případě ty 4 kritické. Průzkum v nich by řekl více - Nevada, Pensylvanie apod. Dělal bych ještě i průzkum v rámci nich, nejen celostátní.
Hillary porazila Dona na celkový počet hlasů, ale prohrála právě tyhle státy s vyšším počtem volitelů..teď to bude právě asi obdobně těsné..ty průzkumy ve swing states by řekly voličům více.. čiže tak.. -
-
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-izrael-ma-pravo-se-branit-dodavky-zbrani-neprerusim-rekla-harrisova-cnn-258677
ještě tady k tomu. I každý konzervativní pravičák musí počítat ve státě s podporou střední třídy, protože z její práce žije celá společnost (dokud nemáte rozjetou AI teda, pak už tenhle argument bude zpochybnitelným v některých oborech, ale někde se ta lidská síla udrží), ale co bude vždy pravdou - spokojenost střední třídy zajišťuje kohezi ve společnosti, sociální smír. Vzdálíte se tomu Durkheimovi stavu anomie, v rámci nějž by nemohli fungovat i ti nejbohatší, pokud byste měli zaměstnance každou chvíli ve stávkové pohotovosti a místo v práci na náměstích.
Takhle to vysvětluji pravičákům, kteří by nejraději nechodili ani na tripartity. :) říkám jim, že je to stejné, jako fakt, že bohatství v rámci korporátního sektoru zajišťují ve státě malé a střední firmy, protože je jich zase nejvíce.
Jako je téměř v každé společnosti nejvíce žen - souvisí to s délkou dožití samo, vám řekne každý sociolog, ale myslím, a tady bych potřeboval už opřít se o data, logika nestačí :) , že se jich i rodí více. A Kamala má pro ně docela zásadní témata. Pro mě překvapivě oslovuje ale i Hispánce (ti v USA působí u voleb dosti chaoticky a neloajálně ke své komunitě - narážím na migraci jejich krajanů), čekal jsem afroameričany, to mě nepřekvapuje a psal jsem i o mladé generaci, která by měla jít za ní, to vidíme i u nás, že mladí dokáží rozpoznat strašák ohrožení demokracie, u nich je problém spíše, aby k těm volbám opravdu přišli.
my je tady za rok tady u uren budeme akutně potřebovat v hojném počtu.. -
-
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-cash-only-kamala-harrisova-jde-do-boje-proti-nekalemu-zvysovani-cen-258719
tohle jsem řešil předevčírem v případě kolegy Mlsny, který si neplnil povinnosti z pozice Antimonopolního úřadu v době, kdy nám tady retailové řetězce držely zajímavě ceny základních potravin, které Češi nakupují nejčastěji. Obvykle spolehlivé tržní mechanismy přestaly NAJEDNOU zázračně fungovat, nikomu se nechtělo přetáhnout zákazníky, zlevnit jako první.. A pan kolega Mlsna na to koukal, každý si domyslí, jak se to mohlo stát.. :) proto už se mu na ministerstvu pro místní rozvoj omezují pravomoce reformou. -
-
Nejde přitom jen o prodejce. Antimonopolní úřad loni
při zkoumání obchodu s cukrem konstatoval, že maloobchodní trh
s potravinami v Česku má oligopolní charakter.zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-slevove-silenstvi-v-cesku-lide-uz-nevi-co-kolik-vlastne-stoji-40485997
oligopol děcka nemusí být vůbec problém, musí vám ale fungovat dobře kontrolní orgán - tzn. právě ten kolega Mlsna. Lépe se to hlídá, lépe se argumentuje v případě pokut. Tohle si navíc určuje trh tenhle stav (schvalování fúzí firem pak zase ten kontrolní orgán, tzn. kolega Mlsna u nás), trh nelze nějak násilím regulovat, to jsme pak v komunismu. musí fungovat kontrola.Kartelové dohody navíc pozná i malé dítě, pokud mu řeknete, že ceny energií klesly + klesá cena zboží, které se ale tolik nenakupuje.. Kartely se totiž vyplatí obchodníkům jen u preferovaných produktů v rámci spotřebního koše.. třeba toho másla nebo kuřecího masa, které děti rády baští.. A je to taky největší prostor pro korupci právě toho kontrolního orgánu ze strany obchodníků (retailů), čemuž můžete klidně říkat boudou na občany.. pak ta inflace nepadá, i když by za normálních okolností měla v rámci fungování tržních mechanismů..
-
-
.... v každé společnosti na světě je více žen, vyjma čajny, tu už jsem z tohoto citátu vyjmul minule, díky politice jednoho dítěte, ideálně mužského pohlaví, kterou teda už ústřední výbor KSČ zrušil, ale k Číňanům to ještě nedošlo, zůstali u budování kariér. :) teď ten trend budou mít moudří soudruzi problém zvrátit, proto se dostali už pod miliardu.
-
-
-
každej správnej maník, nenávidí Baník... sešivky objevily objevily rým sdružený..
tam zase bude dneska plná trauma slavistů, doufám, že mají na Bulovce, v Motole a Vojenské aktivovaný trauma plan... :) nejlepší jim bude dát na pr.del ale na hřišti a připravit je potřetí v řadě o titul, komouše a jehovisty.. :) -
-
zase tak špatně nehrajeme, vyrovnaný zápas, i na šance. My musíme ale posílit na stoperu!! škoda, že Baník neudělal toho Králíka, pač by šel zadarmo, a to by se určitě vyplatilo, i když to není moc hráč do trojky vzadu, ale hlavičkář, nebo jeden na jednoho je jeden z nej v lize, proto ho bere Bolka, která má nadupaný tým na poháry a vzadu jsou už roky díry..
-
-
no 2.pol. už asi ne tak dobrý, ještěže jsem to zabalil a vyřídil si jiné věci.. ale my na Slavii nemáme kádrem, tam musí kolega Mikloško s týmem přidat, pač ten scouting teď bohužel vázne. Spousta i finančně dobrých a výhodných přestupů (Souare, Králík, Červík mě jen tak namátkou napadá) proklouzla pod rukama, snad se to teď v letní pauze dožene.
-
-
+ se podařilo pošetřit Eweho a Buchtiče na ty dva důležité zápasy s Bolkou a Slováckem, které Baník musí doma nejlépe vyhrát k jistotě pohárů.. ale byl jsem docela překvapený, jak byla Slavie bezzubá 1. poločas na to, že Baník proti ní nastoupil prakticky bez tvůrců hry, těch dvou desítek. Šíňas to zvládal slušně.. :) dát Rusnák tu tutovku, tak by to byl možná jiný zápas, Baník byl v tu chvíli lepší a furt na míči
-
-
-
-
Robert Záruba dnes perlí, zkraje 2. třetiny tam hodil perlu :D , koukejte na Kanadu, kdo kouká, žádný mystik pozitivismu, dokazuje, že člověk může být vtipným, byť je majitelem kritického myšlení. :)
-
-
a Zelí z fotbalu se snad na mě nezlobí, mám takové ezo okolo sebe, je to nedorozumění. v soukromí nepoužívám ani to kritické myšlení, není proč, rodinu mám charakterní a rozumnou a partnerky v životě stejně tak, protože si je pečlivě vybírám. :) čiže oasa..
-
-
ještě Tomáš Klus promine, vyloženě mystik pozitivismu.
já už bych toho Austina Powera na led neposlal, to má ten kanadský trenér pro strach uděláno. To byla nejtvrdší střela, která na toho kanadského golmana dnes šla. Doufám, že to Švýcaři viděli. A ještě bych si zkontroloval jeho rodný list, pač Austina Powera znám jen toho z té nízkonákladové komedie. a tohle bych od něj čekal, akorát ty brusle mi tam nehrají..
To jsem v životě neviděl, ten kanadský golman myslím taky ne. Jeden ze zákroků šampionátu, pač že na vás začnou pálit 2 min. před koncem, když je to o gol pro váš tým, vlastní playeři, to chce hodně důvtipu nebo vrozené podezřívavosti..
-
-
-
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-chudak-studentska-pecet-stupidnimi-slevami-delaji-retezce-z-cechu-hlupaky-40491771
tohle je náhodou dobré - řetězce učí českého zákazníka neakceptovat cenu nad cenu obvyklou. Snad se lidi naučí nekupovat vše za každou cenu a jít jinam koupit si týž výrobek o 40-50 kč levněji. kdysi jsem to, jestli si pamatujete, demonstroval na té modré rýži Vitana, kterou kupuju. Albert ji prodával úplně nesmyslně dráž v té hmotnostně vyšší ceně balení než v té nižší. Mohli jste si tak nakoupit 8 sáčků rýže za nějakých 105Kč, ale čtyři vás vyšly na něco přes 40, to pes nežral z hlediska cenotvorby.
A pak jste šli o kus dál do menšího řetězce Hruška a tam tu samou rýži měli za 50Kč v tom velkém balení osmi sáčků. Tohle je tady už dlouho. Tuhle story jsem psal někdy před snad 2 roky.
Ale Češi by se měli takhle naučit nakupovat, byť brigoše asi nenaučí nic, ti ten trh budou křivit stále tím, že dělník příjde a koupí, co vidí, aniž by koukal na cenu. Ale ženské a movitější lidé, což jsou skupiny, které umí počítat obvykle v populaci a jen tak korunu nepustí za něco, ti by měli táhnout tu populaci proti řetězcům v tlaku na tu cenu. Když ji většina zákazníků totiž neakceptuje, řetězec musí chtě nechtě s cenou dolů.
Nyní ty jelita prodávají třeba vepřové maso bez RABAT, proto jej máte na půltech řetězců pod 100Kč za kilo. :D prodělávají na tom, protože doufají, že k nim nepůjdete jen pro to vepřové, ale uděláte si širší nákup, tzn., že si to od vás vezmou na jiných výrobcích. Češi byli vždy vyčůraní, nyní by to měli prokázat a ty nákupy dělat klidně ve 3 supermarketech, ale s ohledem na cenu obvyklou. :)Není to vždy jen o tlaku vlády - ministra zemědělství, kterého teď nemáme bohužel nejlepšího (ten tlak tam nevyvíjí prakticky žádný, horší byl už jen ten před ním, přičemž nejlepším ministrem zemědělství vás nepřekvapím byl MARIAN JUREČKA, už jsem psal o jeho tlaku na dvojí kvalitu potravin, tím, že byl ze zemědělského sektoru podnikání, tak ty úkoly ministra v tomhle resortu plnil nejlépe), popř. dohledu antimonopolního úřadu (tam teď máme taky mizerného kolegu Mlsnu) na kartelové dohody řetězců mezi sebou (momentálně si jdou ale po krku teda.. :) viz. odstavec výše :) a tak by to mělo být, konkurence na volném trhu hraje vždy pro zákazníka-spotřebitele, trh teď funguje.. :) ), na ceny, které výsledně navyšují jednoznačně retaily jako koncový dodavatelský segment při tvorbě konečné ceny výrobku.
-
-
ten článek jsem si přečetl až nyní a máte v něm to, co píšu výše - až od pětiny zákazníků (tzv. sudokopytníků - zmínil jsem dělnicko-rolnickou skupinu obyvatel, bývají to lidé s tím nejnižším vzděláním, často nízkopříjmoví zkrátka paradoxně..pač ti by se měli na tu cenu kolikrát koukat nejvíce díky těm nižším výdělkům, ale tak už je ten svět zkrátka postaven, nejvíce obrací korunu zase paradoxně movitý zákazník, podnikatel..pač umí počítat), si ty prodělky z marží berou řetězce zpět, protože jim prodají jiné zboží za max. marži..
A pak jsou tady podvodníci jako Penny (hrdý sponzor současného českého fotbalového svazu = odpovídá, oboustranně), zase je máte v článku, kteří stabilně porušují zákon klamáním spotřebitele, kdy deklarují bomba akci a cenu v ní a ta je přitom vyšší než nejnižší cena toho výrobku za posledních 30 dnů. Ti se na pokutách nedoplatí.. Stabilně jedničky v rámci šetření České obchodní inspekce stran právě toho klamání spotřebitele. Už jsem to psal dříve.
Na konci článku zase fabulují. Nyní se proti tomuto rozhodnutí Evropské komise snaží bránit Albert, ale určitě ho nerozporuje tak, jako to dělá infantilně v článku kolega Kubík z Penny. Jde jen vidět, že je to diskont a tomu odpovídá i chování. Taková vietnamská večerka mezi retaily.. :) -
-
Většina ekonomů se kloní k tomu, že legislativa je
v Česku dostatečná, největší problém je ale v jejím vymáhání
a respektování kontrolních orgánů.Pro reálnou změnu bude zapotřebí souhra mnoha
faktorů. Zákazníky musí daný stav trápit a musí to dávat najevo
politikům. Novináři o tom musí psát a politici musí ukazovat, jaké
konkrétní kroky pro snížení cen dělají. Na druhou stranu nesmí regulace
odrazovat nové hráče od vstupu na trh, proto musí být přísná, ale co
nejméně náročná,“ dodal Robert Le Veneur.zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-na-retezce-je-potreba-tvrda-ruka-a-masivni-pokuty-za-falesne-slevy-tvrdi-ekonomove-40491465
a slečna pokračuje v tématu zevčera.. :) Tohle tvrdím i já, co naši ekonomové. Bohužel nemáme nyní kvalitního ministra zemědělství, který by práskal bičem, úkoloval Českou obchodní inspekci stran výše pokut pro řetězce za klamavé praktiky vůči nám spotřebitelům - zákazníkům (viz. úvod článku). A na Antimonopolní úřad se nemůžete v případě kartelových dohod (předchozí léta inflace, tohle nešlo za touhle vládou ty dlouhodobé vysoké ceny, ale právě za Mlsnou z Antimonopolního úřadu, který málo dozoroval možné dohody o cenách jednotlivých výrobků hlavně základní spotřeby mezi řetězci - viz. dále) taky spolehnout, pod jeho současným vedením Andrejem a socany + expanovníkem Miloušem I. dosazeného Mlsnu ještě v předchozím volebním období, který má svých korupčních kauz nespočítaně, až už se tahle vláda rozhodla ho připravit o pravomoce Reformou veřejných zakázek..
Výše v netučném odstavci jde i o to, abyste zkrátka nekupovali nekvalitní zboží. MARIAN JUREČKA už vám tady nastolil v rámci jeho boje proti dvojí kvalitě potravin (čímž nás přiblížil k tomu Západu, v článku je zmíněno, že v Německu by si výrobci, ani řetězce tohle chování nedovolili) tu značku a-klasa, kterou máte viditelnou na výrobcích, to jsou výrobky, které stát důkladně testuje a NEMOHOU obsahovat chemikálie - éčka.
Vždy říkám kamarádům nebo jejich dětem - proč máte jíst chemii a ještě za to výrobci platit? to si raději 10-15Kč připlatím a vím, že jím zdravotně nezávadnou potravinu ne?? Obrovský význam má pak tahle výborná aktivita Mariana jako kdysi ministra zemědělství pro nastávající maminky, nebo maminky s malými dětmi, které ještě nemají vybudovánu dostatečnou imunitu, u maminek stran příznivého vývoje plodu.. a samozřejmě u seniorů, jedinců se sníženou imunitou. Ale poškodit vás ty výrobci šizené potraviny mohou právě všechny..
Marian Jurečka vám to zjednodušil, abyste nemuseli číst ta malá písmena, co který výrobek obsahuje. Stačí se orentovat podle té červené a-klas, což je státní značka, nedostane ji jen tak leckterý výrobek, vše se testuje ve státních laboratořích, než to výrobce dostane přiděleno..
čiže stát prostřednictvím Mariana začal dělat dříve to, než co by musel, když byste si jako spotřebitelé začali KONEČNĚ stěžovat, protože trh tady máme nekvalitními potravinami zaplaven. Tohle v Německu prostě není..a je to o tom, že je kupuje za ty nízké ceny a kazíte si zdraví. Současný ministr zemědělsví s tím zase nic nedělá..a to ani v rámci tlaku na ČOI u těch vyšších výběrů pokut od řetězců..
-
-
-
tak Sparta, Slavia něco poslat trenéru Koubkovi. Co ten udělal letos pro český fotbal, za to by měl dostat trenéra roku takhle na závěr kariéry.. ale vlastně příští rok může vyhrát ligu Ada, nebo Baník, tak ještě vlastně nepředbíhejme. :)
a teď Slavia, pošetřili hráče, i když nedobrovolně, tak jsem na to zvědav, co na Jindru tenhle trenérský lišák zase vymyslí.. :) -
-
Uzpůsobili jste taktiku tomu, aby bylo v Itálii o co hrát?
Samozřejmě,
takto určená taktika byla životní nutností. Líbí se mi, když někdo
řekne, že si to rozdá s favoritem na férovku, a pak to skončí
všelijak...
-
-
„Už jsme se o tom trošku bavili, ale spíš tomu necháme
odstup, protože je to teď pro všechny hodně bolestivé. Určitě se k tomu
vrátíme, ale jak už jsem řekl, celému týmu se omlouvám,“ uzavřel Barák.
Když padla otázka, zda plánuje sám u reprezentace skončit, neodpověděl a
zamířil pryč.Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/cesko-reprezentace-prilet-letiste-barak-hasek-fousek-reakce-vylouceni.A240627_190705_euro-2024_tals
proč by měl proboha Toncek končit?? 😱 nepovedl se mu jeden zápas, to se stane. Vzpomeňte si v přípravě, v kolika zápasech naopak zachránil výsledek. Už jste mohli bušit do realizáku tehdy. Tonda se jen musí přizpůsobit hře repre, protože je tam hodně mladých, ale jinak je to lídr a takových technicky vybavených hráčů bohužel nemá náš fotbal mnoho. Tohle bych teď vůbec neřešil, musí se řešit personální věci na svazu a v trenérském obsazení před kvaldou na MS, to je mnohem důležitější.
Jinak to bude o výkonnosti, a to si už rozhodne trenér, který u repre bude.