Přejít na výpis diskuzí
15 let od pádu Dvojčat: Na život s přízrakem terorismu za zády jsme si už zvykli
9.9.2016 | Hana Dubnová
113 příspěvků
-
Urážet a podvádět s hlasováním umíš Ivane Viléme, To všichni vědí.
Až se ale někdy také zmůžeš na slušný argument do debaty tak dej vědět ju *5* -
Simono né, že se zase posereš před redakcí Tiscali..hi..hi
-
Já jsem holka a tobě to vadí.
Takže jsi puchylný teplouš ruský Ivane Viléme.
Komolíš moje jméno Simona jen proto že nesneseš jiné než kremelské názory.
už to dokazuje že jsi haajzl a mezi slušné lidi o kterých tu žvaníš nikdy patřit nebudeš. -
Mě holky nevadí, jenom starý, úchylný kúúrvy jako ty, Simone krasavíco z Olomóca, děvčico z prdeléé
-
Ještě si zakvič ruský potkane Viléme. Na víc nemáš a tvá bezmocnost je hrozně srandovní. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Já jsem holka a tobě to vadí. Takže ouchyla jsi jenom ty ruský Ivane Viléme. *15* *15*
Ty nejsi slušný diskuteré ale sprostý dobytek který nesnese jiný než Kremelský názor. *5* -
Zplynujeme tebe, už to nebude dlouho trvat. Půjdeš jako první krasavíco Simono z Olomóca
-
Slušného diskutéra, ty úchylná smradlavá kurvo, vyhazovat nebudeš, špindíro.
-
... tak do kalhotek, to teda né. Ty prochcaný smradlavý a připosraný kalhotky patří mě, já k nim čmuchám, viď Simonko. Akorát když už je má moc prochcaný, tak na to jsem jí už upozornil, že to nemám rád, protože po tom čmuchání mám mokrej nos, viď Simonko, ty krasavico z Olóómóóca :)))
-
Já jsem hoka Simona a tobě to vadí. Takže teplouš jsi ty ruský blbe kulihrachu juro *1* *1*
Asi tvůj pidi mozek nechápe že tohle je debata a na ní se mají psát názory.
Ty jsi ještě žádný nenapsal chudáku. Jen urážíš lidi co nesouhlasí s Kremlem kterému fandíš. Když po komunisticku jiné než kremelské názory nesneseš tak nelez na svobodnou debatu ve svobodné EU. Tady totiž jiné názory vždy zaznívat budou *5* -
Ruský jurane lulane. Máš v tom zmatek.
Vlastní paneláky odstřelila v rusku FSB - KGB před prezidentskýma volbama. Aby se lidu představil tehdy neznámej agent KGB Putin který tak měl záminku k válce s čečenskem.
Jelcinův klan si totiž zvolil putina za nástupce aby nevyhrál někdo skutečně opoziční.
ten by je totiž za zlodějny a rozkrádání ruského majetku poslal do vězení.
Putin byl zlodějům z jelcinova klanu věrný. Po nástupu podepsal beztrestnost pro zlodějský jelcinův klan. Taková putinovská verze klausovské milosti pro tuneláře -
Játrová paštika alias soudruzkaamericanka alias smraďoch Simon, odborník na mezinárodní situaci. Vše vám tahle smradlavá trubka objasní. Viď ty blbej, smradlavej, teplej, mezinárodní kreteene a trubko naložená v myším oleji atd.
-
Ruský blbe juro BTW zlej trolle .. když si změníš jméno tak musíš také změnit teploušovací a semjonovací slovník hlupáku. Dvacet lidí za které se chceš vydávat nikdy nebude mluvit jako jeden přes kopírák *15* *15* *15*
Jsem holka Simona a tobě to vadí. Takže teplouš jsi jen ty ruský prde juro *15* -
Díky za milostný dopis juro. Ale pokud chceš abych tě pustila do kalhotek tak musíš hoodně přidat ty proletáři od lopaty. *5*
-
to by se ti hodilo simone bukvico
-
Já jsem mladá holka takže slečna Simona.
Pokud ti to vadí tak jsi teplej akorát ty ruský prde kulihrachu.
Tohle je debata a na ní se mají psát názory. Ty toho ovšem njsi schopen ruský prde.
Jednak jiný než Kremelský názor po komunisticku nesneseš a jednak jsi dutohlav tupohlav který se na myšlenku nezmůže *15* *15* *15* -
den kdy američani obětovali svoje lidi,aby mohli beztrestně napadnout země na které ukáží a lidé jim to žerou do dnes,tohle až se provalí,tak ty bilderbergy zašlapou do země
-
Pán je odborník na Afghanistán, nic nevíš hnido a do všeho se sereš, ty teplej blbče..hi..hi..Játrová paštika alias soudružka americanka..hi..hi
-
Jsem spokojená zdravá mladá holčina Simona a jsem ráda že se užíráš vzteky a závistí ruský teplouši kulihrachu. *15* *15* *15*
-
Já jsem holka Simona.
Pokud máš potřebu komolit moje jméno tak se nech léčit nebo zplynovat ruský teplomete *5*