Přejít na výpis diskuzí
15 let od pádu Dvojčat: Na život s přízrakem terorismu za zády jsme si už zvykli
9.9.2016 | Hana Dubnová
113 příspěvků
-
Jsem spokojená zdavá mladá holčina Simona a ty ruská teplá nula Kulihrach *15* *15*
Nemáš na to ani lidi rozčílit ruský prde *15* *15* *15* *15* *15* -
Ta má v hrsti akorát tak hovnoo..hi..hi..viď Simone blbá
-
Hrbatej Simon na kriplkáře, neutrpěl si ten úraz v Americe, při tom atentátu.
-
Tééda vy jste ale chytrý. Dáváte večerní doučování ve vaší posteli? *14*
-
Já jsem holka Simona.
Buď se nauč nějakou novou pomluvu nebo se na kariéru ruského internetového trolla
vyseer protože na ni nemáš neschopáku. Neprudíš ale nudíš.
Nerozčílíš lidi ale jsi jim jen pro smích *2* *2* *2* -
Vše je dávno naplánováno, cíleně řízeno, na vše se najdou takoví "lidé". Ať to jsou americká "Dvojčata", nápor uprchlíků, vyvolávané občanské války, nebo plán na totální zotročení lidstva. Jenom zločinci, kteří takové zločiny zlodějským kapitálem podporují, jsou stále veřejnosti ve skrytu. Až tento "svět" bude ctít Pravdu a Božích deset doporučení, bude naděje na změnu. Jinak naděje není, a jediná jistota zůstává jen nejistota. Bůh má čas, ale my už málo!
-
Ta šlapat s hrbem a smradem po chcankách, vždyť by se každej se Simona poblil..hi..hi
-
Simono, ty vymrdanče spadly ti dva baráčky.
-
Kecáš, ruský kolaborante!!! *16* *16* *16*
-
Jsem TA holka. Pokud ti to vadí tak se jdi léčit dědo.
Já jsem demokratka. Ale na lidskost nemáte vy komunisté a rusáci právo neboť vaše totalitní vláda ve jménu komunistické utopie zotročila, okradla a povraždila miliony lidí.
Zneužíváte demokracii k propagaci komunistické totality která kdyby se vrátila k moci znovu po sovětsku zakáže debaty, svobodu slova a tisku atd.
Pokud chce demokracie přežít tak musí přestat tolerovat nedemokraty - islámisty, nacisty a vás proruské komunisty. -
Kde berou "lidé" tvého formátu a projevu právo někoho moralizovat? Chápu, nevíš a neuvědomuješ jsi že jsi vlastně nebezpečný psychopat bez nadhledu a lidskostí který připouští jen jednostranný pohled a dogma své zaručené jedinečné pravdy přes mrtvoly. Díky takovým je svět v neustálém konfliktu a baží po další a další krvi a propagaci násilí. A budeš neustále tvrdit že teroristé jsou já nic ale to ti druzí. V čem je jiná a lepší ta tvoje nenávist? Většinou ti co nejvíc takhle poštvávají jsou pak zbabělí a zalezou jako ty krysy.
-
Ty jsi ale zlý dědeček. Potvůrka simča už si tě zkrotí.
Co třeba milostný dopis pro tebe který omylem dostane tvoje manželka.
Poděkování za krásný sex. Co říkáš dědečku? To bude bouřka. To bude marného vysvětlování. *5* *5*
Napiš na pamela@tiscali.cz. Máš 24 hodin na omluvu a ponížený dopis otroku. *5* -
Běž do pr... Jsi úch*l a zakomplexovaná kr*va.
-
Všechny tvoje emaily jsem si uložila a dle IP adresy jsi je psal ty soldere.
Jak jsi na kolenou prosil abych se k tobě v noci přitulila Království za koně se říká.
no ty jsi nabídl barák za mojí Pussy.
ubrečená, pohoršená Simča asi vyhledá paní solderovou aby jí ukázala jaký je její manžel proutník. A ta ostuda před lidma kolem že.
Mám tě v hrsti dědo. *5* -
S někým si mně asi pleteš. Játi nikdy nic takového nepsal. Mám krásnou ženu a nepotřebuji lézt n nějakou špinavou šlápotu. A piš si co chceš, stejně to nikdo nebere vážně, bláznům se totiž nemá odporovat.
-
Asi tu zveřejním ty emaily které jsem od tebe dostala soldere.
Jak prosíš abych tě pustila do kalhotek. že se rozvedeš a převedeš barák.
Asi je pošlu i tvojí manželce. To bude legrace, *5* -
Sama jsi tady v minulosti psala, že jsi šlápota a že se za to nestydíš. Já se pouze držím tvých slov. A, že jsi k tomu blbá šlápota, tak to už je opět tvůj problém.
-
Ty se slovníkem žumpy mez slušné lidi nepatříš ruský soldate soldere *15* *15*
-
Kdo vpadl do Afghanistanu, rozvrtal ho, odešel a zanechal ho v chaosu?
Tvůj ruskej SSSR: Toho chaosu využil Taliban a získal moc když slíbill pořádek a tvrdou ruku.
Takže nebýt ruské okupace a ruského chaosu nebyl by nikdy u moci taliban.
V řadách IS bojují čečenci a ruští muslimové. -
Jsi jako vždy vedle. To jsi vymyslela mezi nohama? Nasvědčuje to tomu. Vše co jsi popsala je dílo USA včetně vycvičení a vyzbrojení Talibanu a dnes ISIS.