Přejít na výpis diskuzí
15 let od pádu Dvojčat: Na život s přízrakem terorismu za zády jsme si už zvykli
9.9.2016 | Hana Dubnová
113 příspěvků
-
Já jsem holka ju? Mladá kočička ju? Lesbička ju? Tak to je ju? Jsem demokratka ju?
*15* -
Vše je dávno naplánováno, cíleně řízeno, na vše se najdou takoví "lidé". Ať to jsou americká "Dvojčata", nápor uprchlíků, vyvolávané občanské války, nebo plán na totální zotročení lidstva. Jenom zločinci, kteří takové zločiny zlodějským kapitálem podporují, jsou stále veřejnosti ve skrytu. Až tento "svět" bude ctít Pravdu a Božích deset doporučení, bude naděje na změnu. Jinak naděje není, a jediná jistota zůstává jen nejistota. Bůh má čas, ale my už málo!
-
-
Tééda vy jste ale chytrý. Dáváte večerní doučování ve vaší posteli? *14*
-
-
to by se ti hodilo simone bukvico
-
-
Ruský blbe juro BTW zlej trolle .. když si změníš jméno tak musíš také změnit teploušovací a semjonovací slovník hlupáku. Dvacet lidí za které se chceš vydávat nikdy nebude mluvit jako jeden přes kopírák *15* *15* *15*
Jsem holka Simona a tobě to vadí. Takže teplouš jsi jen ty ruský prde juro *15*
-
-
-
-
Kdo tu páchne, kdo tu smrdí, starej ouchyla fake Simona tu prudí.
Celý víkend nám bude howna cpát, místo aby si šel zamrdaat.
Je to starej ouchyla, vyléčí ho kulka do týla.
Stará mu s Grebeníčkem skáče, tak nám tu denně pláče. *13* -
-
Ale kdepak ruský teplouši. Nonstop smrdící tiscali trol jsi ty Putine juro soldere BTW zlej trolle... měníš jména ale ne slovník hlupáku. Jenže dvacet lidí nikdy nebude mluvit stejně.
S tím hlasováním podvádíš také moc okatě. Brzdi ju.
Já jsem mladá holka Simona a pokud ti to vadí tak jsi ouchyla jedině ty.
Pokud máš potřebu komolit moje jméno tak jsi také nemocný.
Jsem lesbicky orientovaná holčina takže na vás chlapy z vejšky víš co že
Já jsem tu pouze nakoukla jinak na tvé tiscali kašlu. Je tu nuda. 90 procent bodů a jmen tu patří tobě. A nick veselé zvíře jsem nikdy neměla takže zase vedle nulo *15* *15*
-
-
USA terorizují celý svět již 60 let a proto se nemohou divit, že se terorismus obrátil proti nim. Kdo s čím zachází, tím také zchází.
-
-
Kecáš, ruský kolaborante!!! *16* *16* *16*
-
-
den kdy američani obětovali svoje lidi,aby mohli beztrestně napadnout země na které ukáží a lidé jim to žerou do dnes,tohle až se provalí,tak ty bilderbergy zašlapou do země
-
-
Díky za milostný dopis juro. Ale pokud chceš abych tě pustila do kalhotek tak musíš hoodně přidat ty proletáři od lopaty. *5*
-
-
... tak do kalhotek, to teda né. Ty prochcaný smradlavý a připosraný kalhotky patří mě, já k nim čmuchám, viď Simonko. Akorát když už je má moc prochcaný, tak na to jsem jí už upozornil, že to nemám rád, protože po tom čmuchání mám mokrej nos, viď Simonko, ty krasavico z Olóómóóca :)))
-
-
-
Simono né, že se zase posereš před redakcí Tiscali..hi..hi
-
-
Urážet a podvádět s hlasováním umíš Ivane Viléme, To všichni vědí.
Až se ale někdy také zmůžeš na slušný argument do debaty tak dej vědět ju *5*
-
-
Smradlavá Simona dělá v redakci Tiscali hajzlbábu, proto jí taky nikdy nevyrazí z diskuze i když je sprostá jako dlaždič. Je to zaručená informace
-
-
Nejsem a nikdy jsem nebyla zaměstnankyně tiscali. *7*
S tiscali jsem se tu dlouho hádala když jsem je upozornila na to že mají dvojí metr.
Na slušné lidi jsem slušná. na sprosté lidi jsem sprostá. To je fér.
Pokud jste si nevšiml tak posledních pár měsíců tu nikdo stopky nedává. Takže buď je cenzor zrušený nebo po protestech nezasahuje. Ono to bylo z právního hlediska problematické. O závadnosti textu musí rozhodnout soud a ne samozvaný tiscali cenzor.
Mějte se pěkně a nehledejte Simču za každý nickem. Já jsem to tu omezla na minimum *5*
-
-
http://cz.sputniknews.com
-
-
Cukr a bič, to ti nájezdníci umějí. Slibují cukr, ale používají bič.
-
-
Už to nikoho nebaví, každá mandelinka ví co se událo?
-
-
-
Zapomněli jsme na toto krédo z křesťanského Desatera. A to hlavně rozšířením namyšleného materialismu a ateismu a představ, že ten ubohoučký parazit homo je "pánem" přírody, Zeměkoule a vesmíru. A islám nám vnucuje svůj zvrácený fanatismus a my nejsme schopni učinit tomu přítrž.
ISLAMISMUS je třeba ve všech jeho projevech na veřejnosti ZAKÁZAT tak jako NACISMUS a překročení přísně trestat deportací do zemí, kde tato zvrácenost vládne. -
-
Islám nepřipouští jinakost proto je zvrácený.Nezabiješ-potrat je horečka a koťátko by neutopila,ono to s tou morálkou neni jednoduché ani u nás.Prej od 10 ti let si mame šetřit na důchod a nejlépe jen vydělávat a nemít děti aby se ta naše spotřeba co nejvíc vyšroubovala.Všim sis jak tvrdí že ekonomiku táhne spotřeba domácností.Pokud začneš hledat spojitost mezi spotřebou a porodností tak jsme na tom zoufale.A pak kde je život a pravda.
-
-
Stejně zvrácený jako Islám je i Ruský komunismus.
Ten také netoleruje jinakost. Volby zruší. Za jiné názory lidi zavírá a střílí.
Zavádí cenzuru a místo koránu má Kapitál od Marxe který chce násilím vnutit ostatním.
-
-
-
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/414138-pribuzni-obeti-11-zari-usiluji-uz-15-let-o-veci-svych-blizkych.html