Přejít na výpis diskuzí
15 let od pádu Dvojčat: Na život s přízrakem terorismu za zády jsme si už zvykli
9.9.2016 | Hana Dubnová
113 příspěvků
-
Koukám, že ruští agenti na Tiscali jsou aktivní. Chybí jim věcné argumenty a tak tady šíří pokleslou "diskusi" na úrovni ukojení sexuálního pudu, v čemž zjevně vidí vrchol smyslu svého života. Ale nechápou, že ta ruská vodka z toho páchne i přes internet.
-
-
Vesele zviržatko naopak od tebe nejsou žádné argumenty. Jen sprostota a nadávky.
-
Američtí agenti se zase starají o hajzl v redakci Tiscali, tak si můžou na Tiscali dupnout, viz. sprostá osoba, co si nechá říkat Simona. A ten americkéj hajzl na Tiscali páchne i po drátech, tak ho cítíme všude.
-
-
Dost ubohé, tovarišč. Poznal jsem CCCP i USA a tak hned vidím kdo je kdo. *2* *3*
-
-
Odkud jsi ho poznal, z hajzlu webu Tiscali?
-
-
-
-
mají jiný manuál. A už se dávno osvědčil. Manuál na palestinské hadráky co se odpalovali v dynamitových vestičkách prakticky kdekoliv. Záhy po takové akci srovnali kluci izraelští obydlí hadráka, tedy zpravidla celé jeho rodiny se zemí. Přijely buldozery a prostě to pěkně zarovnali. On si pak hadrák a celá rodina pořádně rozmyslí jít do takové akce.
-
Soldere! Tvůj rusák terorizuje svět od roku 1917 kdy jim psychopat Lenin nakázal lhát, krást, vraždit a zapalovat teroristické ohníčky po celém světě pro utopii jménem komunismus.
Kdo sponzoroval cvičil a vyzbrojoval arabské diktátory a teroristy? Ano tvůj Ruský SSSR.
Kdo vtrhnul do Afghanistanu a umožnil tak vznik armády džihádu která si mohla hrát na vlastence bojující proti nevěřícím ruským okupantům? Tvůj SSSR.
Kdo zanechal Afghanistan v chaosu čehož využil Taliban? Tvůj SSSR. -
-
Jsi jako vždy vedle. To jsi vymyslela mezi nohama? Nasvědčuje to tomu. Vše co jsi popsala je dílo USA včetně vycvičení a vyzbrojení Talibanu a dnes ISIS.
-
-
Kdo vpadl do Afghanistanu, rozvrtal ho, odešel a zanechal ho v chaosu?
Tvůj ruskej SSSR: Toho chaosu využil Taliban a získal moc když slíbill pořádek a tvrdou ruku.
Takže nebýt ruské okupace a ruského chaosu nebyl by nikdy u moci taliban.
V řadách IS bojují čečenci a ruští muslimové. -
-
Pán je odborník na Afghanistán, nic nevíš hnido a do všeho se sereš, ty teplej blbče..hi..hi..Játrová paštika alias soudružka americanka..hi..hi
-
-
Já jsem mladá holka takže slečna Simona.
Pokud ti to vadí tak jsi teplej akorát ty ruský prde kulihrachu.
Tohle je debata a na ní se mají psát názory. Ty toho ovšem njsi schopen ruský prde.
Jednak jiný než Kremelský názor po komunisticku nesneseš a jednak jsi dutohlav tupohlav který se na myšlenku nezmůže *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
*11*
-
... vychutnávám si pokaždé intelektuální bezmoc zdegenerovaného hlupáka s nickem BIJEC :)))
-
Ruský jurane lulane. Máš v tom zmatek.
Vlastní paneláky odstřelila v rusku FSB - KGB před prezidentskýma volbama. Aby se lidu představil tehdy neznámej agent KGB Putin který tak měl záminku k válce s čečenskem.
Jelcinův klan si totiž zvolil putina za nástupce aby nevyhrál někdo skutečně opoziční.
ten by je totiž za zlodějny a rozkrádání ruského majetku poslal do vězení.
Putin byl zlodějům z jelcinova klanu věrný. Po nástupu podepsal beztrestnost pro zlodějský jelcinův klan. Taková putinovská verze klausovské milosti pro tuneláře -
S někým si mně asi pleteš. Játi nikdy nic takového nepsal. Mám krásnou ženu a nepotřebuji lézt n nějakou špinavou šlápotu. A piš si co chceš, stejně to nikdo nebere vážně, bláznům se totiž nemá odporovat.
-
-
Všechny tvoje emaily jsem si uložila a dle IP adresy jsi je psal ty soldere.
Jak jsi na kolenou prosil abych se k tobě v noci přitulila Království za koně se říká.
no ty jsi nabídl barák za mojí Pussy.
ubrečená, pohoršená Simča asi vyhledá paní solderovou aby jí ukázala jaký je její manžel proutník. A ta ostuda před lidma kolem že.
Mám tě v hrsti dědo. *5* -
-
Ta má v hrsti akorát tak hovnoo..hi..hi..viď Simone blbá
-
-
Já jsem holka Simona.
Pokud máš potřebu komolit moje jméno tak se nech léčit nebo zplynovat ruský teplomete *5* -
-
Zplynujeme tebe, už to nebude dlouho trvat. Půjdeš jako první krasavíco Simono z Olomóca
-
-
Ještě si zakvič ruský potkane Viléme. Na víc nemáš a tvá bezmocnost je hrozně srandovní. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Simono, ty vymrdanče spadly ti dva baráčky.
-
-
Já jsem holka Simona.
Buď se nauč nějakou novou pomluvu nebo se na kariéru ruského internetového trolla
vyseer protože na ni nemáš neschopáku. Neprudíš ale nudíš.
Nerozčílíš lidi ale jsi jim jen pro smích *2* *2* *2* -
-
Hrbatej Simon na kriplkáře, neutrpěl si ten úraz v Americe, při tom atentátu.
-
-
Jsem spokojená zdavá mladá holčina Simona a ty ruská teplá nula Kulihrach *15* *15*
Nemáš na to ani lidi rozčílit ruský prde *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Běž do pr... Jsi úch*l a zakomplexovaná kr*va.
-
-
Ty jsi ale zlý dědeček. Potvůrka simča už si tě zkrotí.
Co třeba milostný dopis pro tebe který omylem dostane tvoje manželka.
Poděkování za krásný sex. Co říkáš dědečku? To bude bouřka. To bude marného vysvětlování. *5* *5*
Napiš na pamela@tiscali.cz. Máš 24 hodin na omluvu a ponížený dopis otroku. *5*
-
-
-