Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sam jsi, tak to porad nesvadej na druhy *7*
  • Já ti to řeknu, v Palackého ulici,ale již tam nechoď /zeje tam jen díra jako po výborné prodejně Diamant na Václaváku /a valuty také.Do NDR k moři bys nejel je studené,to je dobré si zjistit informace,kdy je tam teplé.To ti v Plzni neříkali?A o okrádání ,které mi tam podsouváš není ani řeč.Já neplácal,ale řádně vydělával a představ si jako elektromontér po stavbách,které tvoji oblíbenci zlikvidovali a stačilo jim k tomu 24 let.
  • Můžu říci,že výborně,protože každou sobotu přijel do vých. Berlína autobus plný vojáků USA ,Anglie a Francie a hurá do obchodního domu Centrum na nákup kvalitního zboží za hubičku.V pěkných vycházkových uniformách a také vojáci SSSR v plátěných uniformách a tehdy jsem si uvědomil,že oni vyhráli válku,ale prohraly mír díky jejich politice a dnes si tady také tak připadám u nás jako v rozkradené zemi.Jinak mám také negativní zkušenosti jako vy u nás.Bohužel výchova Čecha a Němce je diametrálně rozdílná.A že si nás nikde neváží to mě u té zdi vadilo nejvíc.Proč asi?
  • Souhlas, já to poznal na vlastní kůži.Byl jsem trestán za to,že otec byl do roku 1949 obchodník a odbojář proti fašizmu .Dodnes nevráceno.A stačila k tomu jedna domovní důvěrnice dříve služka u panstva.
  • Tak si ho přečtěte ještě jednou a pomalu.Pokud to nebude stačit tak jste žil asi někde v EU.Mě stačí projít si na tři hodiny Prahu,abych pochopil,že jsem rád,že jsem necinkal klíči a nemrzl na Letné a na Václaváku,abych teď zjistil,že jsem dělal křoví.
  • Také mám stejný pocit.Dnes jsem poslouchal Šiklovou a dozvěděl jsem se,že jsme bohatá země.Já to ,ale 25 let nepozoruji.Někde jsem četl,že 100x opakovaná lež se stává pravdou.
  • autor článku zřejmě sedí ve zlodějném parlamentu čr nebo se ráno pořádně zhulil a je na pěkném tripu do neverlandu...nevím do jaké Vídně jezdí,ale já v ve Vídni bydlím již pět let a je zde všechno levnější než v Praze,co víc i než v Brně.Autor asi v Rakousku nikdy nebyl od prosince v roce 1989...jinak by toto nemohl napsat.
  • Autor zřejmě žije v nějaké úplně jiné zemi..... *3*
  • http://www.youtube.com/watch?v=It8rgZ0_IRI#t=82
  • Dobrý článek vypovídající skutečnost. Myslím si, že komunisti dělali hodně práce v systému různých školení jako byli VUML, na vojně PŠM, odborářské školení apod.
    To dnes chybí, lidé současnost stále nechápou. Třeba nezaměstnanost, je projevem konkurence v trhu práce a kdo je dobrý,lepší a nejlepší, ten se uplatní, ostatní nadávají na režim. Tato myšlenka je jasná, ale kdo to vysvětluje naší mládeži,kdo je seznamuje s tímto, kdo jim ukazuje cestu. Rodiče uštvaný prací na to nemají čas. A tak naše mládež k tomu přistupuje po svém,odejdou ze střední školy (já maturitu nepotřebuji) odejdou z učiliště (já výučák nepotřebuji) jsou na úřadu práce (já dělat nemusím). Pak jen nadávají na režim a nezaměstnanost.
  • s uředníky vycházím stále dobře, do ciziny nejezdím, protože nic zvláštního na tom nevidím, tady je mnoho kulturních památek a zajímavostí taky, do tuzexu jsem chodil, bony se daly v pohodě sehnat, nejen od vexláků, od těch jsem je koupil jen v nouzi, nebo když mi chybělo. šunka byla normálně, ovoce moc nemusím, ani jej moc nekupuji, je to většinou spíše pokrm pro prasata. Nikdy jsem neměl ve zvyku nikoho podplácet. Po moři netoužím. K němu se dalo dostat i dříve, to samé utéct. Ten kdo se choval normálně, tak to bylo v pohodě. Měl jsem příbuzný na západě, dlouhé vlasy a jelikož jsem byl normální, tak jsem neměl problémy.
  • 17 listopad puč plánovaný kádry KGB StB převedl státní majetek který dříve na papíře
    patřil všemu lidu na soukromá konta překabátěných soudruhů. K žádnému potrestání
    zločinců nedošlo pouze se na Štěpána zavřel Štěpán ten to odnesl za všechny jiné.
    Potomci převlečených soudruhů dnes čile tržně podnikají prováději lobbing či exekuce.
    Z komunistických hrabošů jsou hrabající pravičáci.
  • nejvic se textu zastavaj lidi kteri se meli pred rokem dobre a nebo uplni b...i a jinak je tu hodne lidi proti tomuto zvastu co je psano v tomto textu a jeste jak autor krasne zvyraznuje ty same veci je my s tohodle clanku na bliti dneska bud pracovat nekde v supermarketu za minimalni mzdu drzet hubu a krok a byt platebne znevyhodnovan a nebo delat jinou podradnou praci za minimalni mzdu ktera je opravdu smesna a hlavne stat frontu na uradu prace jako driv na ty banany kdyz dneska se kazi protoze na to nejsou penize a bude hur
  • Netvrdím,že před převratem bylo vše ideální.Nikdy nebylo a nebude.Jen opakuji,že je to o systému a platí,že i ta "svoboda"jak pro koho.Nejsem rasista nebo se snažím tolerovat třeba cikány ale to co se děje kdy si žijí bez práce a příjmy,že většina dělníků může jen závidět.Nebo průměrný plat těch uváděných více jak 23000kč.Kdo ho má?!Nebo tisíce lidí bez práce a i bez domova!!!Nebo ostatní třeba tech. vybavení.Kdo ví,že i internet,bez kterého si už život nedokážeme představit tak třeba Bílý dům se připojil až v 1993!
    Mohl bych uvádět snad tisíc příkladů a pravdivých ale jeden na konec!Takže znova opakuji jak pro koho!
    http://www.verejnydluh.cz/
  • A mě zase dokáže vytočit ta tvoje komunistická blbost
  • Podle Tebe to byl ráj.Podle mě peklo.Jestli si se měl tak dobře jak píšeš, tak si musel být komouš ja prase.Nic jiného mi nevykládej, stejně ti nebudu věřit
  • Bozinku ty jsi ale sasek. Me narozdil od tebe nedala strana duveru pracujiciho lidu, abych mohl za delnicke penize vystudovat prava. Doslova. A presto v sobe nemam tolik zasti k lidem co ty. Jediny co me dokaze dostat do vrtule je to vase nekonecny pokrytectvi.
  • Ty hlupáku, u zločinců jsem nikdy nebyl. Svědomí mám čisté, ne jako ty, který jsi musel být komouš jako prase
  • Grebeníček vytrhal v Texasu koleje.
  • Osobně vidím nebezpečí tohoto článku v polopravdách. Každý politický systém ovládá masy, pomoci takovýchto článků se jim snaží namluvit, jak skvělý je jejich život. Přečtěte si příspěvek pana Václava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit