Přejít na výpis diskuzí
A je to. Bobošíková žene k soudu senátory, kteří žalují Klause
6.3.2013 | red
51 příspěvků
-
xyz
-
Bobo byla zvyklá, že stačilo zakroutit p.delí nebo zaklepat k.zama a také si lehnout do té správné postele a dostala všechno. Ale teď už hola k.zy se kloní k břichu, ku.da je zvadlá, fasáda opadává... *11*
-
Soudružka Bobošíková projevila svoji stalinistickou populistickou tvář "v plné polní". Ani se nedivím, že dostala v prezidentské kampani pouhá 2% hlasů... Nechápu, jak tuto komunistku mohl vůbec někdo volit.! Dělá ostudu slušným lidem a zastává se parazita Pružinského, který za sebou nechal pouze spálenou a morálně zdecimovanou zemi, jak napsala mnou nejmenovaná osobnost. Zde je názorně vidět, jaká by byla prezidentka ona. Zákeřná prezidentka Pružinskij v sukni ( kiltu :-)) Ještě dobře, že tento skotský zvyk u nás není. Představa Pružinského v sukni ve mně vyvolává odpor a chvění bránice zároveň. *1* *1* *2* *4*
-
-
Myslíš, že přijejich "hrátkách" si sukni navléká pouze Jakl, Pružinskij ne? *1* *1*
-
-
ach bobobobo, ty jsi asi tak zblblá politikou, že kdyby jsi doma vařila knedlíky, tak upečeš vlastní dítě, ani to nepostřehneš...v první větě tvrdíš, že žaloba nesměřuje proti konání zákonodárců, abys je posléze jmenovala jako protistátní živly za to, co vykonali v Senátě....ach bobobo, jako stárnoucí žena, kterou manžel doma neusměrní, to asi nemáš lehké...zda-li si např. ty pseudopravicové parazity nepleteš s muňkami ve vlastním kožiše, které tě svrbí na bříšku velice. V domění, že je to třídní nepřítel, jakože americký brouk, který komunistům požíral brambory ??....dle mého názoru
-
Jen mě překvapuje, když provedl amnestii Havel, nikdo ho nežaloval.Nejsem fanoušek ani jednoho, ale zajímalo by mě, jestli bude tato amnestie posuzovaná jako velezrada, bude tak posuzovaná i Havlova?
-
-
Tady nejde o amnesti v prvním článku,ale ve druhém. Havel pustil vězně,to nebylo dobré v takové míře. Ale Klaus osvobodil zloděje našich peněz a rozkradače společného majetku. O to jde!! Umožnil aby se zastavily všechny kauzy s miliardovými podvody.
-
Je třeba se podívat koho Havel pustil amnestií.Rozhodně to nebyli takoví gauneři jak teď.
-
Komu není shůry dáno, tomu není pomoci.
-
-
bobo ještě chybí složit nějakou písničku a zazpívat(prapore z hvězd a pruhů nee).A jak si řekla parazitko..
-
Bobo jeste neni ve Vatikanu???
-
Bobo zase lezeš do špatného otvoru... Tedy takového chameleona jsem ještě neviděl... :-)
Další taková, která s čistým svědomím dělá pravý opak toho, co si myslí většina národa...
Má smysl takové politiky vydržovat...???
Já vím, žijeme v parlamentní demokracii... Bohužel mám pocit, že se ta demokracie vztahuje jen na horních deset tisíc, která se uzavřela do své samolibosti a nabubřelosti a od zbytku národa očekává, že jim bude tupě sloužit... -
-
Ty mi mluvíš z duše. Kdo ještě Bobo nepoznal, právě se mu představuje. Navrch huj, vespod fuj. Jak to, že to svinstvo národa se pořád dere nahoru a nakonec nám šéfuje? Ona má velmi hroší kabát - a kdo ví, jestli to je vůbec ona. Cvach akýsi.
-
-
Na Bobo bych skočil hned *3* , ale jinak je nepoužitelná *9*
-
můžu zažalovat Bobo.... *4* ať je tady nějaká sranda....