Přejít na výpis diskuzí
A je to. Bobošíková žene k soudu senátory, kteří žalují Klause
6.3.2013 | red
51 příspěvků
-
další příležitost k zviditelnění. Inu volby a flek u koryt se blíží.....
-
Co by se dalo vymyslet na p.Bobošíkovou?Nevzpomínám si,ta je čistá jak okvětí lilie.Možná by stálo za zmínku,jak kandidovala na presidentku za zády s komunisty.V pěkném,slušivém kostýmu v červené barvě.Tehdy byla mladší a hezčí.I Bobo nám stárne,ale nejen s přibývajícími léty.Bude opět v centru pozornosti a to se cení.Za pět let může kandidovat znovu.Ale to už bude muse použít hodně meikapu.
-
bobina musela utrpět velký šok . pěkná baba ale blbá jako pantok.
-
Tak to ne,prezidenta si hanit nedáme,ukážeme udernou pěst práva. Společnou prací uhájíme rozvinutou demokracii tržního kapitalismu.V sevřeném šiku inteligence právniků a soudců kráčíme k budoucím zítřkům vyspělé demokracie.Jdem cestou,ano po modré,stále vpřed,zpátky ani krok.
-
Bobo at radsi zene husy na pastvu, tam bude uzitecnejsi. *1*
-
Věčná neúspěšná kandidátka a svazačka v jedné osobě zase cítí něco ve vzduchu.Možná bude dělat panu Kočičkovi podrž tašku a pijáka v jedné osobě. *1*
-
-
Zřejmě zavětřila v nějakém budoucím sdružení plné koryto, je třeba se zviditelňovat hned od začátku.
-
-
Můj Zeman je prezident!
-
-
Zeman je prezident asi jako já indiánský kosmonaut. To prohlané ožralé NIC nebude nikdy prezidentem normálních slušnýc liaí v ČR.
-
-
BO-BO preventivně žaluje senátory tj. vyklízí dvorek od mrvy, až bude příště prezidentem, aby je to ani nenapadlo (senátory) vůbec žalobu podat. Ta to má vymytý v hlavě !!!
-
Domnívám se, že Bobošíková, ostrá to holka, udělala dobře. Když prostoduší senátoři žalují Klause, proč by nemohla i ona, když podle vás, co jste dosud napsali, je přesně taková?? Je přece demokracie a každý může mít svůj názor, tak jako vy, tak i ona. Vidět, že jste "demokrati" jako buk. Užiteční akorát do ohně
-
-
jen aby to nědělala kvůli zviditelnění sama sebe ale co mě to napadá to je děs ....
-
-
Pověs si svého rudoprdélníka!