Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dám bodíka za souhlas - objeví se tři až čtyři bodíky za nesouhlas. Dám bodíka za nesouhlas - objeví se tři až čtyři bodíky za souhlas. Inu i tam se dá dopracovat.
  • Proč Miloš Zeman tak hloupě lže

Dočasný obyvatel Pražského Hradu Miloš Zeman se vyrovnal s demonstracemi proti sobě svým typickým způsobem - lží. Ve zpravodajství České televize prohlásil, že se to stalo v Praze a Praha je jak známo jediné větší město, kde v prezidentských volbách zvítězil jeho protikandidát.

Stačí se podívat na www.volby.cz a člověk zjistí, že Zeman prohrál druhé kolo prezidentských voleb i v dalších velkých městech, Brně, Plzni, Liberci a Českých Budějovicích. Nikdo rozumný Zemanovi jeho vítězství v prezidentských volbách nezpochybňuje, ale proč se uchyluje k takovým opravdu idiotským tvrzením, které se dají snadno vyvrátit?
    Zeman prostě svým způsobem podlehl pokušení moci a myslí si, že je mu dovoleno vše
    • Proč přezdívka "tak to není" lže. Hausnumera uvedená jsou dodatečně přízpůsobena a´la nejvyšší statistický úřad ČR. Mimo to, presidenta volila celá ČR a ne jen gruppa pseudointelektuálů - ražení a morálních kvalit, třeba Čáslavské a dalších. A k tomu pokušení. Horší pro tento s prominutím stát byla a je gang politicků jako Dinsbier ml., Benda ml., Krnáčová , Králová a další. Dále zlodějů typů Koženého atd. Všichni ti zneužívali a znaužívají moci k vlastnímu prospěchu. Jejich filosofií je lézt cizákům do ..... . A jediným bohem je KČ.
      • Vaše Zemanovská parta leze do ruské zadnice,

Vaše Zemanovská parta je plná kariéristů a zlatokopů z KSČ a StB.
        Dnes mají podnikatelské převleky a kradou miliony.
        Nadáváte na exekutory kteří člověka stáhnou z kůže za jednu jízdenku kterou neměl.
        Přesně na tom zbohatl Mynář.
    • Zeman zvítězil ve volbách jedině proto, že StBák Zavadil úmyslně na poslední chvíli publikoval článek, kde postrašil ovce neexistujícím tzv. "sudetoněmeckým problémem". A samozřejmě ovce na to skočily. Bééé...
      • Vy tupé ovce umíte opravdu moc hezky bečet *15*
        • Tupou ovcí máte prosím na mysli koho - sebe, NICemana, nebo toho jeho žvástavého poskoka ovčáka?? No jste tři to už je základ dobrého stádečka.
          A stádový duch, toť jak známo základ ideologie vyznávané tím vaším .... - vlezdoprdelismus rusáckým ....... .
        • souhlas, vivat Grebeníček
          • Tak samozřejmě že potomek komoušského STB-ckého vraha grebeníček bude podporovat tu vaši hradní ...... . Vždyť co je mu bližší než že to hradní .... když má průběžně vraženou hlavu v řiti největšího světového gaunera - komoušfašisty putina tak hluboko, že mu koukají jen podrážky bot.
  • Heller (KDU-ČSL): „Zeman je lhář“, napsal Peroutka

Český novinář Ferdinand Peroutka před více než 70 lety prorocky a nadčasově publikoval svůj článek v časopise Přítomnosti s názvem „Prezident Zeman je lhář“. Sice nemohu přesně citovat, protože si nepamatuji, kde přesně jsem tento článek viděl, nicméně jsem si jistý, že jsem ho od Ferdinanda Peroutky četl a že existuje.

O pomoc s nalezením tohoto článku jsem pak požádal svého čtyřnohého miláčka, psa Huberta. Jedenáctiletý labrador dělá vše pro to, aby tento článek dohledal. Zatím lze doložit řadu morálních selhání prezidenta Zemana. Nebudu je zde vypisovat všechny, protože by to byl dlouhý seznam. Nicméně pěkný seznam (i když neúplný) již vytvořil Jiří Pehe, odkaz na jeho článek zde.

Nicméně jsem férový člověk a slibuji, že pokud se článek do konce června nenajde, omluvím se. Nikoli však za to, že bych snad někoho očernil (morální selhání prezidenta Zemana jsou zjevná), ale za to, že jsem článek já ani můj čtyřnohý kamarád Hubert nedohledal. Následně pak vypíši tučnou odměnu za nalezení tohoto článku.

Závěrem bych rád zdůraznil, že pokud budou historici tvrdit, že takový článek neexistuje, nevěřte jim. Podle zkušeností mého čtyřnohého přítele se snaží vše překroutit a nedá se jim vůbec věřit. Věřit lze totiž pouze mně a mému tvrzení, že jsem tento článek viděl.
    • Pane, Vy jste genijus! *3*
    • Tos vymyslel celý sám čapisrale, nebo vás trolů bylo víc? *4*
  • ... neužitečnej idjot smrad a multinick Simon má préé a smrdí zde nonstop :)))
    • Nesmrdí tu Simona ale ty - multinick Putin.

Kradeš nicky. Podvádíš s hlasováním ( 30 bodů za minutu).
      I když ti dal admin 10 krát stopku stejně jsi tu psal. Takže máš hromadu IP adres a
      podvádíš.
      • Trolle Putine.

Moc sis nepomohl. Jednak pravdu nezměníš ani když si naklikáš 100 bodů.
        A jednak jsi tím nakliknutím šest za vteřinu znovu dokázal že podvádíš s hlasováním. *15* *15* *15*
  • Tak Ovčáček je někdejší redaktor Haló novin?! Tak to mluví za všechno. A takového zkrachovance a soudruha si Zeman vybral jako mluvčího. To mluví za vše... *16*
    • Je to humus rudej.. OBA.
    • A jéje, třicet kliků "nelíbí" za padesát minut. To je pěknej Čtveráček. *1* *1* *1*

Položme si v této souvislosti několik otázek:
      1) Kdo je censor, který maže hlavně příspěvky s kritikou hradního pána a jeho ovčince a dovoluje si pisatele "trestat" jak malé kluky zablokováním přístupu?
      2) Kdo je BTW, který tady "smrdí" celý den a píše pod různými nicky?
      3) Kdo má k disposici klikajuščuju mašinku s možností měnit čísla IP?
      4) Kdo má za sebou pochybnou "kariéru" včetně práce v redakci pochybného komunistického plátku?

Kdo tohleto dělá, to musí být pěkný Čtveráček. *1* *1* *1* *1* *1*
    • Ovčáček je ve svém oboru kapacita, proto si ho pan preziden vybral, celé ČR je pan Ovčáček sympatický a erudovaný, prostě člověk na svém místě
      • lépe bych to nenapsala
        • Tak nepiš pod moji přezdívkou agentíku:-))))
        • Rybano-BTW-Ovčáčku, samochvála smrdí. *1* *1* *1*
      • Hele Ovčáčku BTW, jsi docela trapný.
  • Sudruhy, sudruh Ovčaček je dobrý sudruh, který je plně oddán myšlence marxismu-leninismu a osvědčil se již v stranickem tisku Halo noviny. Je to mlady perspektivni kádr a takovych není v naši Straně nikdy dost. At žije sozialismus. Čest!
    • ano, se sovětským časem na věčné časy a nikdy jinak

vivat Gagarin
      • Špatně, špatně! Má býti .........na věčné časy a jindy nijak!
  • Králové měli svého šaška, Milošek má Ovčáčka...
    • A koloběžka 1. dvě čtveratý koločka a jezdí na ní Sweinberg z Práglkavclu.
  • Užitečný? Snad jen i-iot. Ten kdo je užitečný maximálně pro
    Haló noviny či Naši pravdu a Zemana je jinak nepoužitelný..
    • Ty nejsi užitečný pro koho tipnu si - Andrej Šápiro:-))
  • omlouvám se Tiscali za použití nevhodného slova byť je používáno běžně v odborné literatuře a medicíně
  • Prý pražská kavárna.

Každý kdo Prahu zná tak ví že potkat v Praze pravého Pražáka je těžký úkol.
    Je tam totiž hodně cizinců a ještě víc moraváků. Ti sice na Prahu nadávají ale jezdí
    tam za lepším platem. A kupodivu v tom nevidí rozpor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit