Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Ovčáček je někdejší redaktor Haló novin?! Tak to mluví za všechno. A takového zkrachovance a soudruha si Zeman vybral jako mluvčího. To mluví za vše... *16*
    • Je to humus rudej.. OBA.
    • A jéje, třicet kliků "nelíbí" za padesát minut. To je pěknej Čtveráček. *1* *1* *1*

Položme si v této souvislosti několik otázek:
      1) Kdo je censor, který maže hlavně příspěvky s kritikou hradního pána a jeho ovčince a dovoluje si pisatele "trestat" jak malé kluky zablokováním přístupu?
      2) Kdo je BTW, který tady "smrdí" celý den a píše pod různými nicky?
      3) Kdo má k disposici klikajuščuju mašinku s možností měnit čísla IP?
      4) Kdo má za sebou pochybnou "kariéru" včetně práce v redakci pochybného komunistického plátku?

Kdo tohleto dělá, to musí být pěkný Čtveráček. *1* *1* *1* *1* *1*
    • Ovčáček je ve svém oboru kapacita, proto si ho pan preziden vybral, celé ČR je pan Ovčáček sympatický a erudovaný, prostě člověk na svém místě
      • lépe bych to nenapsala
        • Tak nepiš pod moji přezdívkou agentíku:-))))
        • Rybano-BTW-Ovčáčku, samochvála smrdí. *1* *1* *1*
      • Hele Ovčáčku BTW, jsi docela trapný.
  • Heller (KDU-ČSL): „Zeman je lhář“, napsal Peroutka

Český novinář Ferdinand Peroutka před více než 70 lety prorocky a nadčasově publikoval svůj článek v časopise Přítomnosti s názvem „Prezident Zeman je lhář“. Sice nemohu přesně citovat, protože si nepamatuji, kde přesně jsem tento článek viděl, nicméně jsem si jistý, že jsem ho od Ferdinanda Peroutky četl a že existuje.

O pomoc s nalezením tohoto článku jsem pak požádal svého čtyřnohého miláčka, psa Huberta. Jedenáctiletý labrador dělá vše pro to, aby tento článek dohledal. Zatím lze doložit řadu morálních selhání prezidenta Zemana. Nebudu je zde vypisovat všechny, protože by to byl dlouhý seznam. Nicméně pěkný seznam (i když neúplný) již vytvořil Jiří Pehe, odkaz na jeho článek zde.

Nicméně jsem férový člověk a slibuji, že pokud se článek do konce června nenajde, omluvím se. Nikoli však za to, že bych snad někoho očernil (morální selhání prezidenta Zemana jsou zjevná), ale za to, že jsem článek já ani můj čtyřnohý kamarád Hubert nedohledal. Následně pak vypíši tučnou odměnu za nalezení tohoto článku.

Závěrem bych rád zdůraznil, že pokud budou historici tvrdit, že takový článek neexistuje, nevěřte jim. Podle zkušeností mého čtyřnohého přítele se snaží vše překroutit a nedá se jim vůbec věřit. Věřit lze totiž pouze mně a mému tvrzení, že jsem tento článek viděl.
    • Pane, Vy jste genijus! *3*
    • Tos vymyslel celý sám čapisrale, nebo vás trolů bylo víc? *4*
  • Lidičky, to je legrační. Když zestárnete tak se vrátíte do dětských let.

V domově důchodců jsem oslavila 75 narozeniny. Jsem tlustá ale spokojená babka.
    Proč? Protože jsem čerstvě přebalená. Jsem bezzubá takže jsem dostala i dětskou
    kašičku - jednu lžičku za soudruha tatínka a druhou lžičku za soudružku maminku. *14*

I rozumově už jsem na úrovni tříleté holčičky. *15* *15* *15*
    • Simono, jediná pravda na tvém příspěvku je, že rozumově jsi na úrovni tříleté holčičky.
    • Simčo, konečně jsi napsala pravdu. Babičko v pamperskách. *1*
      • Prý ses narodila v roce 1990. Kecy. Pravá pusinka se narodila v roce 1990:
        Tys jí ukradla datum narození
        • To není pravda! *16* *16* Já nejsem stará babka. *16* *16*
          Dělala jsem si legraci. Opravdu. Jsem mladá holka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Jasně babičko. *1*

Simča se narodila v roce 1940 a pravá pusinka v roce 1990: Už v tom máme jasno. *1*
            • I to krásné poprsí na fotce určitě patřilo pravé pusince.
              Babča Simča jí určitě ukradla.

Simčo, nerozčiluj se. Jsi prostě stará a tlustá
  • Proč Miloš Zeman tak hloupě lže

Dočasný obyvatel Pražského Hradu Miloš Zeman se vyrovnal s demonstracemi proti sobě svým typickým způsobem - lží. Ve zpravodajství České televize prohlásil, že se to stalo v Praze a Praha je jak známo jediné větší město, kde v prezidentských volbách zvítězil jeho protikandidát.

Stačí se podívat na www.volby.cz a člověk zjistí, že Zeman prohrál druhé kolo prezidentských voleb i v dalších velkých městech, Brně, Plzni, Liberci a Českých Budějovicích. Nikdo rozumný Zemanovi jeho vítězství v prezidentských volbách nezpochybňuje, ale proč se uchyluje k takovým opravdu idiotským tvrzením, které se dají snadno vyvrátit?
    Zeman prostě svým způsobem podlehl pokušení moci a myslí si, že je mu dovoleno vše
    • Proč přezdívka "tak to není" lže. Hausnumera uvedená jsou dodatečně přízpůsobena a´la nejvyšší statistický úřad ČR. Mimo to, presidenta volila celá ČR a ne jen gruppa pseudointelektuálů - ražení a morálních kvalit, třeba Čáslavské a dalších. A k tomu pokušení. Horší pro tento s prominutím stát byla a je gang politicků jako Dinsbier ml., Benda ml., Krnáčová , Králová a další. Dále zlodějů typů Koženého atd. Všichni ti zneužívali a znaužívají moci k vlastnímu prospěchu. Jejich filosofií je lézt cizákům do ..... . A jediným bohem je KČ.
      • Vaše Zemanovská parta leze do ruské zadnice,

Vaše Zemanovská parta je plná kariéristů a zlatokopů z KSČ a StB.
        Dnes mají podnikatelské převleky a kradou miliony.
        Nadáváte na exekutory kteří člověka stáhnou z kůže za jednu jízdenku kterou neměl.
        Přesně na tom zbohatl Mynář.
    • Zeman zvítězil ve volbách jedině proto, že StBák Zavadil úmyslně na poslední chvíli publikoval článek, kde postrašil ovce neexistujícím tzv. "sudetoněmeckým problémem". A samozřejmě ovce na to skočily. Bééé...
      • Vy tupé ovce umíte opravdu moc hezky bečet *15*
        • Tupou ovcí máte prosím na mysli koho - sebe, NICemana, nebo toho jeho žvástavého poskoka ovčáka?? No jste tři to už je základ dobrého stádečka.
          A stádový duch, toť jak známo základ ideologie vyznávané tím vaším .... - vlezdoprdelismus rusáckým ....... .
        • souhlas, vivat Grebeníček
          • Tak samozřejmě že potomek komoušského STB-ckého vraha grebeníček bude podporovat tu vaši hradní ...... . Vždyť co je mu bližší než že to hradní .... když má průběžně vraženou hlavu v řiti největšího světového gaunera - komoušfašisty putina tak hluboko, že mu koukají jen podrážky bot.
  • Prase a Miloš Zeman jsou posláni na expedici do vesmíru. Každý dostane svoji obálku. První otevírá svoji obálku prasátko. Na papíře stojí: „Zkontrolovat tah motorů, těsnost uzávěrů, teplotu paliva, poté odblokovat brzdící mechanismus, zvýšit tah motorů, odstartovat, odhodit prázdné nádrže, případně jemně zkorigovat směr letu." Jako druhý otevírá svoji obálku Miloš Zeman. Na papíře stojí: „Dát praseti nažrat a hlavně proboha na nic nesahat!"

*1* *1* *1* *1*
    • Tenhle fór, ve verzi s opicí, se vyprávěl, když úspěšně letěl do kosmu Remek...
      • Máte pravdu, ale neříkajete že i v tomto podání není víc než pravdivá.
  • Tak už konečně napište o tom klukovi někdo něco pěknýho, je mi ho až líto...třeba jako malý chlapec krmil v zimě sýkorky, nemůže být přece až takový padouch...
    • padouch, nebo hrdina, my jsme jedna rodina *1*
  • Na Ovčáčka platí: "jaký pán, takový kmán" *1*
  • Nechápu proč autor článku už v nadpisu označuje někoho urážkou. Pokud chce něco korektně zdělit nebo poukázat na nějakou absurditu nemusí přece hned někoho urážet.
    Potom se nemůžeme divit že jsou všichni stále hrubější ke svému okolí.
    • přesně tak, měli by si brát příklad z ruských medií, korektnost, slušnost, vyváženost tak to chodí u našich slovanských bratrů
      • dearputin.com
        • putin - co to je, nebo snad kdo to je??? To je ten skřetský komušfašista z Kremlu, ta hnídá z jejíž řitě trčí podrážky bot jedné klátícíse obludné .... , které pár pomatenečků říká v čechách prezident???
  • Na druhé straně se moc pěkně vyprofiloval F.R.Čech.Za co dostal státní vyznamenání? No přeci za jeho populární obraz - ztvárnění Milošovy volební kampaně.Pojal to tak nějak všelidově srozumitelně.Aby každý pochopil a nikdo nebyl na vážkách o co se jedná.Obraz má děj, dynamiku a ojedinělost.Prý jej zakoupí i Národní galerie.Původně se jmenoval "Zvířátka sledují k.ndu".Pro neznalce umění - orgán je uprostřed a zvířátka se zájmem nahlížejí.Alespoń takto je to poctivě prezentováno i s komentářem na Aktualne.cz.
  • https://www.facebook.com/idiotiznovinek?

je třeba založit odnož z tiscali *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit