Přejít na výpis diskuzí
Absurdní argumentace Zemanova užitečného idiota
4.11.2015 | Dalibor Olšanský
107 příspěvků
-
Já jsem uvítala rok 1989. Kdy k nám konečně přišla komunisty zakázaná paní svoboda.
Už jsem toho měla dost.
Za císaře Františka Josefa jsem si vyšívala vložky. Za nacistů jsem si vyšívala vložky.
A za komunistů jsem si také vyšívala vložky.
Ale v roce 1989 jsem se konečně dočkala. Koupila jsem si pravé západní vložky.
Ta různorodost. Mají křidélka i pořádné křídla. *14* *14* -
-
Tak prr...! Že by hned druhý den po 17. opadu byly ony na pultech/ pod pulty? Asi jsem chodil kupovat něco jiného, ale pochybuji...
Babi, prozraďte, jaké vzorky jste vyšívala? Franz Jozef -orlice, nacisti- hakenkreutz, komunisti -hvězdičky? -
Simčo, tak už nejsi mladá a krásná? Tak čau babko. *15*
-
-
Simčo, zase jsi zapoměka v domově důchodců koště.
-
Já jsem stará, tlustá a ošklivá pusinka. *16* *16* *16* *16*
-
-
pusinka? spíš pořádná Pussy. *15*
-
-
Simčo, ty jsi menstruovala 89 let? Chudinko. *1*
-
-
-
-
-
Nepřítel musí bejt - komunisti měli třídního, když ho vyhubili, tak vnitřní kontrarevolucionáře, nacisti Židy, fašisti liberály... náš Hrad má každýho, kdo si dovolí samostatně přemýšlet - nic novýho pod sluncem
-
-
Plejtváku je to právě naopak. Příkladem je naše školství, které právě vede žáky k zupáctví a přejímání mediálních idejí. Ne však k samostatnému kritickému myšlení. Podle systému - kdo půjde proti presiedentovi, dostane za jedna třeba z geometrie.
Pokud jde o tebe, napiš o čem jsi SAMOSTATNĚ přemýšlel v tomto tématu.
-
-
Pražská Kavárna - jednoduché heslo pro jednoduché lidi.
Fuhrer Zeman s ním přišel a jeho ovečky ho poslušně opakují.
Hitler měl židy a Stalin kulaky. Každý s jejich politikou nesouhlasí byl do těchto
škatulek zařazen. I když tam často národnostně ani majetkově vůbec nespadal.
Představa že lidé nemají ráda Zemana ( pakt s ODS, korýtko pro Klausovou,
buranské chování..) pouze v Praze je absurdní a směšná. -
-
Ano? NE!!!
Tu bandu pseudoumělců, zlodějů a jiných politiků - i z ciziny - charakterizované přezdívkou Pražská kavárna, Práglkavcl a jinak. Vesměs studovali za peníze voličů a nyní po nich šlapou. Určitě mezi ně patří sebranka/skupina stohoven, pussy roit, vybraní členové nejmenované ambasády, dále paintelektuální členové STOP a dalších stran, také zaměstnanci různých "českých" médií patřících CIZINCÚM. Všichni nám škodili a škodí. Mají nyní strach, že jin to bude spočítáno. -
Ty pravé tupé ovce se projeví zase okolo 17. listopadu. Teda pokud jim to protektor z americké ambasády správně zorganizuje a zaplatí. Není dolar, není ovcí...
-
Tak jednoduché heslo, že ty jsi ho dodnes nepochopil *4*
-
-
zlej trolle, vysvětli nám to prosím *3*
-
-
-
Ovčáček - křupan, id.ot a pi.us, jen se na něj podíváš..... *1* *1* *1*
-
Prý pražská kavárna.
Každý kdo Prahu zná tak ví že potkat v Praze pravého Pražáka je těžký úkol.
Je tam totiž hodně cizinců a ještě víc moraváků. Ti sice na Prahu nadávají ale jezdí
tam za lepším platem. A kupodivu v tom nevidí rozpor.