Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Turecko narušuje kompatibilitu výzbroje NATO - proč ještě není vyloučeno z NATO?

    Turecko okupuje část Kypru od své invase tam  (20.7.-18.8.1974) - krycí jméno invaze bylo operace Atilla. Proč ještě není vyloučeno z NATO, proč se s ním vedly rozhovory o přistoupení k EU?

    Leží v Asii a v Evropě má jen oblast Konstantinopole, kterou ukradlo Řecku. 

    Turecko se islamisuje více než Al Fatah v Palestině...

    TURECKO JE NEPŘÍTEL EVROPY!

  • Tedy ani ruským prakem Rusa nezabiješ.

    Geniální myšlenka. Zejména připomeneme-li si, že: Podle ruské armády se letadlo ztratilo z radarů zhruba v době útoku na syrskou Latákíju. „Stopa Il-20 zmizela z radarů během útoku čtyř izraelských letounů F-16 na syrské zařízení v provincii Latakíja,“ uvedla ruská agentura TASS. 

    Ruská armáda později uvedla, že letoun sestřelil syrský systém protivzdušné obrany S-200, které Rusové režimu Bašára Asada dodali před několika lety.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ruska-armada-letoun-syrie-il-20.A180918_075133_zahranicni_jn

  • To, že někdo neumí počítat do desíti, neznamená, že tam Vašek neseděl, že.
  • Autor článku je totální hlupák neznalý věci, takový nesmysl napíše jen škrabal mdlého rozumu!

  • Pavel.Jegl

    Prak není samopal a samopal není počítačovým programem řízený systém. 

    A změňte si nick, jinak končíte.

  • no ono se může do datalinku určitě něco propašovat a řek bych že tuhle brzdu mají jak západní tak východní systémy 

  • zajímavé,přitom Usámá považoval Turky za nevěřící.

    Ať je Aláh ohněm spálí!

  • a když ty kontrolní otázky odpovíme,tak si to politici udělají stejně po svém.-jsou to všichni erdogani,ať jdou do brusele !

     

  • Neználek si opět hraje na Všeználka, článek nemá hlavu ani patu, podle "novináře" tedy vyplývá, že ruským Kalašnikovem Rusa nezabiješ!

    HAHAHA

  • TheGGG

    vždy jsem považoval turecko za nepřítele evropy a islám za ideologii co nemá v evropě co pohledávat, takže mě nic nepřekvapí

  • Dovolím si svůj perspektivní pohled na věc. Cílem snahy Erdogana je "udělat  Turecko opět velké". Velké znamená  největší - nejdůležitější z islámských zemí. Centrum islámu.  Kterým bylo v historii. Nezávislé na Evropě a na USA. Nezávislé na EU a NATO. Erdoganovi vlastně vůbec nejde o to, aby byl Turecko v EU. On Evropou a Evropany pohrdá. Všechny jeho "krůčky", které v poslední době vykonal, budou následovány"kroky". Nákup PVO systému S-400 byl pouhý začátek odtržení se od "Západu". Avizovaný zájem o ruské stíhačky Su-57, i PVO systém S-500, rakety typu Kalibr, jsou logické, už i proto, že jde o lepší a daleko levnější varianty, než které mu nabídly USA.  Nejde přitom o žádnou "lásku, či přátelství  k Rusku", to ani omylem. Jde o jeho ego, být "sultánem" Islámských zemí. Je to pravý opak Ataturka. 

    Zvykejme si na to, že Turecko pod jeho vedením se mění. A pokud se změní, tak USA a Evropa obrovsky prohrály. Vše tomu zatím naznačuje, že se to Turecku podaří. Konsekvence? Rusko tímto krokem Turecka porazí USA a Evropu. Turecká  mnohamilionová "menšina" v Německu bude osinou v zadku Německa a bude mu působit fatální problémy. NATO oslabí a to významně. A připomenu oblasti v Uzbekistánu, Ázerbajdžánu apod. v dalších okolních zemích, kde se také mluví turecky. 

    S Tureckem se musí počítat jako s nově rostoucím globálním hráčem, stejně jako například s Indií, nebo i s do jisté míry s Íránem. Brzy se bude řešit spor, kdo bude ten první, zda Turecko, Írán, či Saudská Arábie prozatím podporovaná USA, což ji ale logicky znevýhodňuje oproti těm zbylým dvěma hráčům. A ekologické běsnění a elektromobilita, může Saudy  oslabit tak, že skončí. Nebude kdo by od nich bral tolik ropy, co dnes. A tento bod si zapamatujte, bude podle mého fatální nejen pro Saudy. 😈 

  • Marcelskrc

    Když tomu nerozumíš nepiš

  • mun.go

    Možná by stačilo, kdyby se narodil nový Mustafa Kemal Atatürk

    ... nebo aby tam CIA nějakého infiltrovala ...

  • Skutečně, máte recht, překlep "i-y", a to se musí ztrestat! 

    Nicméně, nikdo není dokonalý. Tedy ani Vy, protože tu konstrukci s paní Spencerovou,  jsem já nijak nevzpomněl.  To je Vaše manipulace. Já viděl fotku malého Vaška Havlovic - kolik mu na ni bylo let, to nevím. Na osm ale nevypadal. 

    Ten ostatní eintopf Vás bude zajímat v příštích dnech, měsících a letech. Protože už bublá a smrdí. A jednoho krásného dne ten hrnec vybuchne.  

    Co se týče cenzurománie,  existuje mnoho webů, vyloženě "liberálních", kde si pravdu, co pravdu, stačí "jiný" názor,  nemohou dovolit a tak je preventivně ani nezveřejní. Nejen, ale viz Hlídací Pes. Tam mé příspěvky visí ve vzduchoprázdnu a čekají na zveřejnění... .  O FB snad ani nemusím nic připomínat, ale causa "T. Robinson" je jako jinde třeba "Aeronet".  Stačí pouze napsat tato slova a dojde k "banu", nebo třeba neodejde email. Vyzkoušeno osobně.  

  • Čaputovou bych mu poslal rád a bonusem Gréténu... evropa by si oddechla

  • 😀😂😛

  • Nagyovou? Jo vlastně já zaspal... :-(

  • No jo, turecké hospodářství jsme už převzali. 😍

  • Pane Jégle, to je sice pravda, ale kde vzít u nás dnes tu počestnou Šeherezádu?😍

  • Pane Jegl ono ani tak nejde možná o Turky,ale o porodnost vůbec ,prostě ať chcete nebo ne ono to dopadne podle přírody a evoluce a když jsme u těch Turků několikrát jsem tam byl služebně a připadá mi že slovo turecké hospodářství taková Ukrajina a spol.může závidět a za svého prezidenta se někteří stydí a od toho my nejsme až tak daleko.V Německu se třeba strašně diví že ani třetí či čtvrtá generace nechápe Evropu a to jsou prý Němci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit