Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Copak, copak. Pořád tady čtu jak se Hitler inspiroval ve válečných zločinech v SSSR a najednou se inspiruje v USA, nejdemokratičtějším státě na světě, a zrovna takovým svinstvem.
    • Něco se obrací:-)))?
  • Nedávno tu byl článek o tom, jak se Hitler inspiroval v Americe a podle ní založil koncentrační tábory. Tenkrát mě to děsně vzalo, protože moje lež byla veřejně odhalena a mě to znemožnilo. Tenhle článek je další rána pro mé ego, když se potvrzuje americký fašismus. Tohle my havloidi nikdy nezkousnem. Teď budu muset lhát ještě víc a doufat, že přelžu pravdu..
  • Včera jsme měli v nemocnici poradu, situace jak u nás, tak i v dalších nemocnicích v Mnichově je neudržitelná. Pohotovost na klinikách se nezvládá a tak vše začínají posílat do nemocnic. Řada muslimů odmítá k ošetření ženský personál a my ženy zase říkáme, že mezi tyto muže, zvláště z Afriky, nepůjdeme. Vztahy mezi personálem a imigranty začínají být stále horší a horší, od minulého víkendu musí s imigranty chodit do nemocnice policajti se psy.
    Řada uprchlíků má AIDS, syfilis, otevřenou TBC a řadu exotických nemocí, co v Evropě neznáme a neumíme léčit. Pokud dostanou recept, tak v lékárně zjistí, že musí léky zaplatit hotově. Dochází tam k neuvěřitelným výstupům, zvláště když se jedná o léky pro děti. Děti pak nechávají personálu v lékárnách se slovy: "Tak si je zde vyléčte sami." Takže policie už nehlídá jenom kliniky a nemocnice, ale už i velké lékárny.
    Na poradě jsme otevřeně říkali, kde jsou ti, co je vítali před televizními kamerami s transparenty na nádraží? Ano, hranice se sice zatím zavřely, ale milion imigrantů už tu je a rozhodně se jich nezbavíme. Doteď byla v celém Německu nezaměstnanost 2,2 mil. lidí, teď bude nejméně 3,5 mil. Většina z těchto lidí bude trvale nezaměstnatelná. Uprchlíků se vzděláním je úplné minimum, navíc jejich ženy většinou vůbec nepracují. Odhaduji, že každá desátá je těhotná, statisíce z nich přinesly sebou kojence a malé děti do 6 let, naprosto zbídačelé a zanedbané.
    Pokud to bude pokračovat a Německo znovu otevře hranice, tak jedu domů, za takové situace mě zde nikdo neudrží, ani za dvojnásobný plat než u nás. Já jsem jela do Německa, ne do Afriky, ani na Blízký východ. Sám profesor z našeho oddělení nám říkal, že je mu smutno, když zde vidí uklízečku, která tu za 800 Euro uklízí už každý den léta a pak zde potkává na chodbách mladé kluky, kteří jen čekají s nataženou rukou, všechno chtějí zdarma, a když to nedostanou, začnou dělat bordel. Tohle opravdu nemám zapotřebí.
    Ale zase se bojím, že když se vrátím, aby to nebylo za nějaký čas úplně stejné jako tady. Když to totiž nezvládají Němci se svou povahou, tak u nás by to byl totální chaos. Nikdo, kdo s nimi nepřišel do styku, neví, co jsou zejména uprchlíci z Afriky za "lidi" a jak si muslimové vyskakují na zdejší personál ohledně svého náboženství.
    Ještě stále nemá zdejší personál nemoci, které nám sem přivezli, ale při takovém množství pacientů každý den, je to jen otázka času. V nemocnici v Porýní napadli imigranti noži personál, když tam předali osmiměsíční dítě na pokraji smrti, které tahali přes půl Evropy 3měsíce. Dítě za dva dny zemřelo, přestože mu byla poskytnuta špičková péče na jedné z nejlepších dětských klinik v Německu. Lékař po napadení musel být operován a dvě sestry ještě leží na jednotce intenzivní péče. Nikdo z pachatelů nebyl potrestán. Ve zdejším tisku se o tom nesmí psát, takže to víme prostřednictvím emailové pošty.
    Co by se asi stalo Němci, kdyby pobodal doktora a sestry nožem? Nebo kdyby vchrstnul sestře do obličeje svou syfilidní moč a ohrozil jí nakažením? Minimálně by šel okamžitě do vězení a později k soudu. U těchto lidí se zatím nic takového neděje.
    A tak se ptám:
    Kde jsou ti "vítači a přijímači" z nádraží? Pěkně doma si užívají své lehce vydělané peníze z neziskovek a těší se na další vlaky a svůj příjem za akce "Vítaní na nádražích".
    Všechny tyto vítače bych nahnala nejprve k nám do nemocnice na akutní příjem jako lapiduchy a potom do jedné budovy k imigrantům a ať se tam o ně starají. Bez ozbrojené policie, bez policejních psů, kteří jsou dnes v každé nemocnici zde v Bavorsku a bez zdravotního personálu. PROSÍM ROZESÍLEJTE!
    • On se zase objeví nějaký magor s knírkem a konečným řešením a pak to odnesou nejen ti čmoudi, ale i ti, do se jich zastávají.
  • My, co nejme zblblí novodobou demagogickou školní nalejvárnou a tzv. vykladači novodobé historie jako je ÚSTR, víme, že USA byly pro Hirlera v lečemž vzorem a americký průmysl vesele s Hitlerem obchodoval i se zbraněmi a tím jej vlastně podporovaly v zahájení a vedení II. sv. války. Naivně si myslely, že Hitler zotročí komunistický SSSR (podle USA jako největší zlo) a s tím skončí. Jo. jo. Už tenkrát byli američani naivní vypatlanci a zůstalo jim to dodnes. Na druhé straně američani vždy upřednostňovali kšeft a prachy před utrpením lidí dotčenými jejich teroristickou činností.
  • Ve Spartě moc dobře věděli že poškozený jedinec je problém a proto to hned v zárodku házeli přes hradby.A příroda má mechanizmus selekce jen člověk si myslí že je chytřejší.Chytráků jsou plné hřbytovy. Dnes máme takové technoligie ,že i sopel udržíme při životě. Jen je otázka zda to má smysl *9*
  • Bane, teplomet Semjon Gayínek článek nerozdejchá a nerozdejchá!!! Nerozdejchá ...!!!
    A nerozdejchá, chichichicháchá to jsem ale čtverák!!!
  • Pravda je jen jedna a Semjon Gayínek ji prostě nevstřebává, radši zase mele z cesty!!! Hihi!!!
    Prostě bez vydatné pomoci amrdólů, by se nacistické Německo nikdy nedostalo tam kde pár let bylo!!!
  • Je to hrůza jak ti amrdólové sterilizovali ženský a jak to učili nacisty, hnus!!!
    • A) Předně by jsi měl jako občan tohoto státu vypátrat kdo tyto zločiny páchol za komančů na našich lidech a za B aby ti to nepřišlo líto - tajné pokusy v sovětských laboratořích.

      ulozto.cz/hledej?q=tajn%C3%A9%20pokusy%20v%20sov%C4%9Btsk%C3%BDch%20laborato%C5%99%C3%ADch
    • A jak jsme my sterilizovali cikánky ?
  • Už mu jeblo, viz níže, to je fajn!!!
  • Jsem velice rád a děkuji za vaše souhlasy, zřejmě jsem zde velice oblíben!!! Asi proto, že jsem bojovníkem proti pitomcovi teplýmu, místnímu ouchylovi, Semjonu Gayínkovi!!!
    Děkuji za podporu, je velikým povzbuzením do mého dalšího boje proti blbcům jako je Semjon Gayínek!!!
    YEAH !!! (mimochodem i to YEAH mi závidí, protože není schopen nic vymyslet, jen papouškovat)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit