Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no a co, proboha, ani toho nesnášenlivýho, vzteklýho psa nenechá nikdo připustit, protože by pravděpodobně jen namnožil nepoužitelné bastardy, ale agresivní dement, chudinka, musí mít právo na děti? Kdejaký perverzní ouchyl - sadista také? Abychom se z těch práv menšin jednou nepo...

Lidé si od přírody nejsou rovni, někteří jsou silní a zdraví, jiní rachitičtí a churaví, někteří jsou chytří a schopní, jiní se nedokážou bez asistence ani nakrmit a vy... - a právě tyhle je potřeba, proti všemu přirozenému výběru, pomáhat rozplozovat??? Aby takových přibývalo? Je to to, co chceme? Stejně jako chceme mít Evropu plnou nevzdělaných přistěhovalců, jejichž jedinou myšlenkou, etikou a morálkou je dravčí "urvi co můžeš"??? Pro které krást, lhát, podvádět, rvát se a znásilňovat je normální, přirozenou strategií??? Absurdní svět... *11*
  • Amrdólové někdo vám chce Jůesej zvošklivit . *11*
  • Vážená a milá paní redaktorko Haničko Dubnová, je Vám doufám jasné, že po přečtení Vašeho článku Semjonu Gayínkovi jebne???
  • Takže od koho se Áda Hitlerojc učil??? Co nám o tom asi chytrýho poví teplota Semjon Gayínek???
    To jsem teda zvědavej!!!
    YEAH !!!
  • No jo, Američani. Fašouni do morku kostí. Co jiného od nich čekat...?
    • Agent StB-KGB na Tiscali zase neopomněl házet špínu na USA, jen aby si vysloužil pár plesnivých rublíků. *12* *16*

Co takhle uvést jak "sterilizovali" rudí ruští primáti? Když to byla ženská, tak se na ni nejdřív vystřídali a když to přežila tak ji ukopali k smrt. A když to byl muž tak rovnou rozkopali "píp". Anebo je zahnali do tajgy a nechali je tam pomřít hlady nebo sežrat hladovými vlky a medvědy.

Znal jsem Polku, původem z velkého města ve východní oblasti, kterou po dohodě Stalina a Hitlera zabral Rus. Tam prý na poštách instalovali rentgeny a když někdo stál u okénka, tak aniž by o tom věděl dostal takovou dávku záření, že byl sterilizován. Ta žena také neměla žádné děti.
      • Ty jsi na tu poštu chodil po čtyřech a sterilizoval se ti mozek, že?
      • "Já" . Již několikrát jsem ti psal. aby sis omýval přirození vlažnou vodou. Teď jsou dve možnosti: za prvé na radu kašleš a za druhé se omýváš a nezabírá to. Není jiné řešení než se objednat na vyšetření do cvokárny. Přeji brzké uzdravení.
        • Oplachovat nestačí, jemu pomůže jen sterilizace blbosti!!!
        • Do té cvokárny patříš ty sám. Celé tvé "myšlení" se točí jenom kolem přirození, protože dál nevidíš. Přestaň měnit a krást cizí nicky a pokud nemáš nějaký věcný názor do diskuse, tak mne laskavě vynech.
          • Mám smůlu. Tak duchaplné a věcné názory do diskuse jaké píšeš ty, to nesvedu. I když se snažím tvoje příspěvky nečíst a přeskakuji je, občas zkouším tvůj "zdravý" rozum. Ale dej se do klidu, na tebe reagovat už nebudu, je to ztráta času.
  • Další názorný příklad hnusu made in USA, o kterém místní fanatičtí amrdolové neměli tušení...
    • Dementní jedinci jako ty ten článek ani nedočetli do konce aby se dozvěděli o humusu made in ČSSR.
      S toho vyplývá že eugenika byla prosazována ve vaší rodině nedůsledně a chybně.
    • Moc jim to nepomohlo, samej degen je tam furt *15*
  • Není jiné řešení než okamžitě sesadit (třeba referendem) současnnou garnituru,která to má na svědomí a okamžitě deportovat ty co tu nemají co dělat. Jinak sbohem civilizace. *11*
  • Půjdou k mezinárodnímu soudu? Tady se stávalo, že byly jisté osoby sterilizovány a v podstatě s tím musely vyslovit souhlas a přesto se chtějí soudit a očerňují tak personál nemocnic...
  • Podvázat:-)ty co vymýšlejí tyhle píp..
  • Na veřejnost se dostávají daleko horší věci.

www.youtube.com/watch?v=mtvxvgO7LqY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit