Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na dýzu nechodím, neprojedu s kriplkárou na hajzlik, ostatně my mladí máme dnes jiné zájmy, my raději trháme rekordy v nonstop čumění na Tiscali, měsíc, dva v jednom kuse, no problem!
  • Hlavne bezplatne zdravotni skoly a pak zdrhnout do nemec
  • zlej.troll
    Vojtěch Filip už ztratil veškerou soudnost nebo se pomátl na rozumu. Rozhodně by tento jeho blábol patřil k horkým kandidátům v soutěži o nejstupidnější výrok roku.
    Vyvrátit tuto Filipovu pitomost je velice snadné. Kdyby měla být Čína v dodržování lidských práv náš vzor, tak vrchní soudruh nesedí ve sněmovně, ale na Pankráci. Čína má na svědomí vraždy milionu Tibeťanů, náboženský útlak, brutální potlačování opozice, zavírání lidí do vězení za jejich názory a koneckonců ani se sociálními právy na tom tato miliardová říše není nejlíp. Desítky milionů vesničanů žijících bez zdravotního a sociálního pojištění by mohly dlouze vyprávět. Drzost a nestoudné Filipovy lži jenom dokazují, že KSČM nepatří mezi demokratické strany a její členové nemají co pohledávat ve společnosti slušných lidí. Navrhuji toto řešení - pro komunisty mějme jenom slova pohrdání a totálně je ignorujme, dělejme, že neexistují. Možná by bylo rozumné přijmout i zákon o státní službě, který by jim zakázal pracovat ve školství a ve státní správě. Leninovi pohrobci jsou totiž vředem České republiky! Ale na závěr jedna velmi pozitivní zpráva, mladí lidé o ně nestojí. To dokazuje i skutečnost, že při posledních volbách do Poslanecké sněmovny měli komunisté mezi voličskou skupinou 18 až 24 let jen jednoprocentní podporu. Takže čas problém komunisti nakonec vyřeší spolehlivě a to bude jenom dobře.
  • zlej.troll
    koukám že máš potřebu komolit moje jméno Simona.
    Nu pak musíš být léčen nebo zplynován Putinovský buuzerante
  • ... tak mě koukej dát čmuchnout a nekecej :)))
  • nehul tolik...nebo to s tebou sekne...ale jako agitátorka a kolaborantka protektorátu bruselského prstenu si vedeš dobře, dlouho jsem se tak nepobavil...ty určitě budeš jedna z té vyhulené organizace Klinika *1*
  • Nsdap jsi tu obhajovala ty dobytku
  • zlej.troll
    Nedolejzej ruský deebile.
  • zlej.troll
    Ano zkomol moje jméno Simona. Na víc nemáš ruský brzy zplynovaný Putinovský teplouši
  • ... to víš je hezká, chytrá a mladá, tak si to může dovolit na rozdíl od tebe, pitomečku :)))
  • zlej.troll
    já nepodvádím vůbec. S hlasováním podvádíš jen ty ruský deeebile,.
    Je ti to k hownu blbe. 99 procent nicků a hlasů na tiscálu je tvejch takže tvoje ruské propagační plky nikdo nečte *15* *15* *15* *15* *15*
  • spojení "S tím hlasováním podvádíš" je opravdu velice vtipné sajmon
  • zlej.troll
    Po tom kdo kde je je ti ouplný howno ruský teplý BTW deebile.
    Pokud máš potřebu krást lidem jména a vydávat se za druhé lidi tak se nech léčit nebo zplynovat ruský BTW zmrdeee
  • ... a ty podvádíš neokatě, pitomečku :)))
  • zlej.troll
    Lidé bezpáteřní a bez jakýchkoliv morálních zásad. Současná KSČM je stejně jako nacistická NSDAP zločineckou organizací. Čerstvé důkazy podali dva její představitelé Vojtěch Filip a Marta Semelová.

Největším důkazem, že Česká republika je zcela svobodnou a pro někoho až přehnaně liberální zemí je soudružka Semelová sama. Kdybychom jednali v duchu komunistického režimu, tak dotyčná fanatička nesedí v Parlamentu, ale v cele smrti na Pankráci, kde by čekala na popravu oběšením. Po celé republice by lidé sepisovali petice, ve které by pro ni žádali nejtvrdší trest se slovy „čubce čubčí smrt“. Místo toho dotyčná bez problému a veřejně hlásá svoje nenávistné lži.
  • Holky kašlem na diskotéku, půjdeme na Tiscali, tady je ta pravá zábava pro nás mladý!
  • ... koukám, že už máš Simone něco pod čepičkou, podle tvého psaní, co piješ, jistě Whisky :)))
  • zlej.troll
    simona je Simona,.
    A ty jsi StBácký deebil BTW.
  • zlej.troll
    Já jsem TA holka. pokud ti to vadí táhni do plynu duševně nemocný ruský buuzerante *5*
  • zlej.troll
    Ty jsi jen ruský teplouš BTW. Hniješ tu nonstop a kradeš nicky a jména.
    S tím hlasováním podvádíš moc okatě ty plus mínus 7 bodů ve stejné vteřině ruský deebile *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit