Přejít na výpis diskuzí
Americký útok na evropskou ekonomiku: Hrozí globální systémová krize?
1.10.2016 | red
640 příspěvků
-
nepozná...to dřív se bude houpat...kolaborant...pověste ho vejš at se houpá....
-
... ty by si se lehce kádroval, dvěma slovy " blbec z blázince " :)))
-
Jsem kočička Simí co má svůj zpravodajský web. Jukněte, ju. *14*
www.simongay.org
*15* -
Ano zkomolíš moje jméno Simona. Ještě si zateploušuj a naklikni za vteřinu mínus a plus 5 bodů. Na víc nemáš ruský teplý BTW deebile a nikdy mít nebudeš *1* *1*
-
... naopak já jsem rád, že jsi holka, protože mě dáš čmuchnout ke kalhotkám. Já mám rád hodně smradlavý a připochcaný a to ty máš :)))
-
tvé vyjadřovací schopnosti svědčí o tvé inteligenci a schopnosti vyslyšet i jiný názor...ještě že vás takových jsou jen 4% *1*
-
Miloš Zeman je zločinec protože byl členem zločinecké organizace jménem KSČ:
Takže zločinec Zeman má právo leda tak držet hubu ale ne právo někoho kádrovat -
vtipné sajmon
-
Jsem mladá a zdravá holčina a jsem moc ráda že se užíráš vzteky i závistí teplej ruskej zbitej dědku *15* *15* *15* *15*
-
... spisovatel Jiří Stránský byl NSDAP :)))
-
a to budme rádi, že nemusíme poslouchat knížete...on by ten proslov dlouho netrval..chrrrrrr...a stejně by tomu cizákovi nikdo nerozuměl....ikdyž humanista to on je...tojo...prý si na Orlík objednal slimáky z Líbye...poskytne jim ubytování, stravu, zdravotní péči...mačety.....
-
Nudíš Rusáku Hnusáku. *5*
-
Pořád ti vadí že jsem holka?
No pak musíš být utracen v plynové komoře duševně nemocný ruský teplý blbe *15* -
lepší vtip sajmon
-
Já jsem holka. pokud ti to vadí nech se zplynovat ruský teplouši *5*
-
Když si ruský deebile změníš nick tak musíš změnit i slovník s koˇˇnskou nohou ty neschopný ruský koookote. Dvacet lidí za které se chceš vydávat nebude mluvit stejně jak přes kopírák blbe *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
... Ferdinand Peroutka byl pobočník Adolfa Hitlera, pitomečku :)))
-
Pokud máš potřebu komolit moje jméno Simona tak se nech zplynovat duševně nemocný ruský blbe *5*
-
Nežádej debatu když debatovat neumíš ruský teplý BTW StBáku.
Kradeš lidem nicky, podvádíš s bodováním a sprostě je napadáš jen proto že mají jiné než kremelské názory což ty starý komouši nesneseš. -
by mě zajímala tvoje představa okdo by měl být teda prezident....tipuju tě na Kalouska...taky nic neví a všemu rozumí....ale pozor je to zastánce feudalismu....určitě jsi četl historii Tibetu....