Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zlej.troll
    Zkus to agresivní ruský howado a zabiju tě v sebeobraně. S radostí. *14* *14*
  • zlej.troll
    Pořád ti vadí že jsem holka? Tak se jdi léčit nebo zplynovat ruský teplouši.
    po tom kdo kde je je ti ouplný howno ty ruský koookote.
    Zklidni se nebo tě zklidní kop do držky ty StBácká sračko
  • ...jsi tady 24 hodin denně, pitomečku :)))
  • zlej.troll
    Dočasný obyvatel Pražského Hradu Miloš Zeman se vyrovnal s demonstracemi proti sobě svým typickým způsobem - lží. Ve zpravodajství České televize prohlásil, že se to stalo v Praze a Praha je jak známo jediné větší město, kde v prezidentských volbách zvítězil jeho protikandidát.

Stačí se podívat na www.volby.cz a člověk zjistí, že Zeman prohrál druhé kolo prezidentských voleb i v dalších velkých městech, Brně, Plzni, Liberci a Českých Budějovicích. Nikdo rozumný Zemanovi jeho vítězství v prezidentských volbách nezpochybňuje, ale proč se uchyluje k takovým opravdu idiotským tvrzením, které se dají snadno vyvrátit.
  • "... hezká holka v sobotu večer paří nebo je s milencem." Obzvláště, když ta hezká holka je chlap...
  • ... brzo popravíme tebe, hovnožroute :)))
  • zlej.troll
    Jdi se konečně léčit ruský teplouši
  • zlej.troll
    Tady už na jménech nezáleží protože vy putinovské swině tu lidem jména i nicky kradete.
    táhněte do plynu komunistické swině.
  • zlej.troll
    Ještě si prdni a posser se ruský blbe *15* *15* *15*
  • ... Simon nebo Simona, to je jedno, holinky nebo hodinky, oboje se natahujou, pitomečku :)))
  • zlej.troll
    Ano jsi tu nonstop ruský teplouši BTW. Kradeš nicky, jména a podvádíš s bodováním.
    Máš opravdu práízdnej živit ruský buuzíku BTW.

Já jsem tu měsíc nebyla. Ale sotva jsem nakoukla hned jsi vyskočil.
    Takže je jasný že jsi tu opravdu pořád ruský deebile

O tom co kdo je už nerozhoduješ ruská sračko z kádrového oddělení KSSS
  • zlej.troll
    Prezident Zeman zřejmě požil víc becherovky, než bylo zdrávo, protože jinak si jeho slova pro rakouskou agenturu APA neumím vysvětlit. Zdůvodnit odsun Němců tím, že za první Československé republiky volili Konrada Henleina, dopustili se vlastizrady a mohli být rádi, že nebyli odsouzeni k trestu smrti, je mimořádná hloupost. V tom případě by se stejně muselo naložit i s voliči komunistů, protože jsou to permanentní vlastizrádci.

Nemusí se nám to sice líbit, ale Sudetoněmecká strana (SdP) byla v předválečném Československu legální politickou stranou a jako taková kandidovala ve volbách. To, že ji mnoho sudetských Němců volilo jak v parlamentních volbách v roce 1935 a ještě více pak v obecních volbách v květnu a červnu 1938 nebylo, není a nemůže být trestným činem.

V opačném případě bychom mohli soudit za vlastizradu komunisty a jejich příznivce, protože proti vůli drtivé většiny lidí zaprodali stát zaostalému bolševickému Rusku, čímž způsobili smrt tisíců nevinných lidí a zavinili obrovský morální, ekonomický a kulturní rozvrat českých zemí. Vzato do důsledků i Miloš KSČ Zeman by mohl být odsouzen a popraven za vlastizradu.
  • NE JEN TY HNUSNÝ CO NIKDO NECHCE.hezká holka v sobotu večer paří nebo je s milencem.hnusná je doma a prudí na netu.
  • ... ty nevíš ani kdo Mededěv je, jestli je to lední mededěv nebo jaký vůbec, pitomečku :)))
  • 7% má tak jedině zločinecká organizace TOP09....jako lokajovi u von spícího Khárla a jeho knížecí choti by ti to slušelo....
  • Jsem mladá kočička a každou sobotu s holkama normálně pařím nonstop na Tiscali.
    Tak to mladý holky běžně dělaj. *3*

*15*
  • zlej.troll A HOLKA *1* *1* *1* *1*
  • zlej.troll
    Tak se nauč číst ruský negramote *2* *2* *2*
  • zlej.troll
    Já jsem hoka a tobě to vadí. Takže teplouš jsi tu jen ty ruse hnuse kulihrachu *15* *15*

Nedožaduj se debaty když debatovat neumíš komunistický prase. Když má člověk jiný názor než Kremelský tak mu začneš nadávat a ukradneš mu nick.
    Jenže jiné názory patří k debatě. Pokud to nechápeš tak se vrať do ruské totalitní perdele odkud jsi přišel a nelez na svobodnou debatu kde jiné názory vždy zaznívat díky bohu budou.
  • https://www.novinky.cz/domaci/416229-pro-politiky-je-ustupek-projevem-slabosti-rika-historik-ke-kauze-peroutka.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit