Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heslo minulých pravicových vlád: "Uspoříme miliony, ať to stojí třeba miliardy".
    • bacha na to volte je dvě velké strany ČSSD a KSČM jinak ""modrý ptácy"" udělají dvacetikoalici, jen když budou u koryta *12* *12* *12* *12* *12*
      • To Ovšem, že...A od kdy chytrolíne se píší " modří ptáci s -y?" Buď zdráv ,soudruhu *3* *1* *1* *1* PS: Jak vidím, gramatika není zrovna tvoje silná stránka.. *1* *1* *1*
        • zhebni ludro
        • Tvoje silná stránka jsou jenom blbé kydy o ničem.
  • Schwarzenberk premierem a Kalousek ministrem financí by byla facka a výsměch na sto procent, ale někdy mám pocit, že to tam spěje. Myslím, že bude třeba ještě nakoupit nějaká vojenská letadla ( třeba Casy, ty jsou dobré) a taky by to chtělo rozšířit restituce a zvýšit finanční církevní odškodnění.
  • Takže hnutí ANO, které staví velkou část své kampaně na tom, že Kalouska s Kárlem označuje za zloděje, by s nimi vzápětí šlo do koalice? Tak to by tedy skončilo stejně jako véčkaři. Paní anállytička mně připadá trochu mimo.
    • Ale ano, ANO půjde po volbách do koalice s ODS TOP jako tehdy VV. "Bakalův člověk". "Nepopírám, že mne pojí k panu Bakalovi nějaké dlouhodobé vztahy, pracovní k jeho společnosti a troufnu si říci, že dnes i vztahy v osobní rovině říká Telička, který nyní je v ANO u Babiše. Bakala zasponzoroval v r. 2010 svými miliony ODS,TOPku i VV a nyní dal Teličku přímo Babišovi. Obnova trojkolky bez Lidem s ANO.
      • Do koalice by s nimi Babíš šel, ale má to dva háčky. Pokud bude mít 15 poslanců, nepůjde do vlády, protože tam by byl asi jako veverky pro srandu králíkům. Babiš půjde do vlády jedině jako premiér. A to má druhý háček, musel by vyhrát volby s vysokou převahou, což není pravděpodobné. Navíc pochybuji o Zemanově ochotě jmenovat premiérem zrovna Babiše. Zatím má asi jen plán překročit těch 5% a dostat se do sněmovny a tam se pak zviditelňovat tvrdými útoky na ČSSD a KSČM, potažmo i na Kalouska. Je totiž proti Babišovi příliš silným protivníken...a má už politické zkušenosti...
  • Jo a fotka dementního Karlíka s tím samým dementním přiblblým úsměvem tady moc sedí.Všichni jsou rádi že bubák vyfičel a tady prásk ho!Zase s ním straší.
  • Babišovi jde jen o to aby si zákony připravil cestu pro ještě větší impérium. O stát mu nejde.
    • Volte spolupracovníky STB.HURÁ
  • Jestli hnutí Ne je pravicové, tak já jsem papež.Okamurovo Temno a Hnutí Babiše Ne,by nás vedly vedly jedině do záhuby
  • Myslím si, že spolupráce s Top 09 je zvolením si pana Kalouska svým pasákem.
  • Pro budoucnost by uvedený nástup pravicových lumpů k moci měl jednu výhodu,že by totiž zvednul mladou generaci do ulic a došlo by k vybíjení nejspíše celých rodů těch lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci a tuto zemi zbídačili.Pak by mladá generace ještě prosadila výplatu důchodů všem důchodcům,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat,jedině na holý zadek bejkovcem.Obě tyto opatření mladé generace by podstatně zredukovali počet lumpů a hlupáků v Česku.Tk by se mladá generace mohla vydat po cestě k lepším zítřkům.
  • Tak jsme se dozvěděli že lék na zlepšení ekonomiky je zdanit firmy,založit státní banku a posílat lidi z pracáku na úklid domácností.Jestli tohle někoho osloví tak musí mít IQ 40 jinak to není možný.
    • Zdanit firmy lékem na zlepšení ekonomiky je, jde o to jak se to provede. Nejprve si přečti a nastuduj jak danil Erhard v Německu a nastuduj si podrobně jeho koncepci, kterou realizoval a pak tu teprve plkej. Státní banka je cestou , protože peníze nebudou odtékat do soukromých subjektů,., Co je státní není zákonitě od dábla, jen je třeba kontrolních mechanismů a o to se musíme postarat a ohlídat to i my občané, jako to dělají Švýcaři. Tam se vše hlídá a kontroluje přímo ostřížím okem. Tak nesedět u PC a v hospodách a akorát plkat. On ten skvělý VW není žádná soukromá firma, ale majoritu tam má německý stát. Ukázka, že je to v kontrolních mechanismech a managementu. Ovšem posílat lidi z pracáku na úklid domácností je blbost.
    • Ano,ten údaj (IQ 40),zhruba odpovídá inteligenci převážné části
      voličů KSČM a ČSSD,těmto "odborníkům" na tlustý od šunky
      a "balad Evy s Vaškem!
      • Neměl bych problém volit ČSSD kdyby tam byl někdo normální a měli nějakou rozumnou alternativu.Jak to vidím tak jediná možnost je ANO nebo případně OKAMURA.Ten Sobotka,to bude zlo pro všechny i pro stát.
        • Okamura opět kope za pravici, je dalším v řadě, akorát to občas prokládá levicovým řečněním, takový sendvič. Krysy co utíkají z potápějících se lodí- ODS a Topky nacházejí zázemí u něho. Který volič, co chce změnu, bude věřit těmto přeběhlíkům? A jeho ekonom Kohout, co tu dvacet let radí vládám vlevo stejně jako vpravo nese plnou zodpovědnost za tento marasmus. Flexibilně radil monetaristicky a pak keynesiánsky, hlavně, že ho všichni za ty rady nad zlato královsky platili. Kohout , co nám doporučoval druhý pilíř důchod. reformy, protože v jednom fondu participoval a tak potřeboval vaše peníze, protože co bude za 40 let ho nemusí zajímat, u toho už nebude. Těmto vymývačům mozků chcete věřit? Ty chcete volit? Další VV? Pravice se vždy rozštěpí na atomy a po volbách se spojí v jednu molekulu - pravicovou. Proto tu máme neustále pravicové vlády. Nenechte se oblbovat, vážení. Všechny tyto subekty jsou pravicové a šli si zasít svůj královský oves. CHtějí bohatou úrodu pro sebe. Kdo má hodně, chce ještě více. Kvalita nespočívá v množství peněz, ale v charakteru a morálce.
        • ANO - má Komárka, který tu v MfDnes psal ody a kopal právě za ty zloděje z Prognostického ústavu - Jakešovy věštírny a za toho krále zlodějů Klause. Německé peníze mu nesmrděly a tak byl ochotný napsat kdykoliv cokoliv na jejich podporu a podporovat tyto zlodějiny. Dnes pro změnu kope za "změnu". Žádná se nechystá. VV také nám slibovaly boj proti dinosaurům a pak se s nimi spojili a vytvořili dinosauří vládu. Ano - když stojí na pravici, tak se bude spojovat s těmi, co za tento marasmus nesou plnou zodpovědnost - TOP, ODS a Lidovci, kteří nám dodali opravdu "kvalitu" - Kalousek, Parkanová, Čunek, Šustr, Kasl, atd. Stropnický - stejný křivák a bezcharakterní jako Komárek, akorát v jiném oboru. Pro peníze cokoliv. Telička - eurokomisař, který nám nedokázal vyjednat z EU dotace takové, jako mají ostatní státy, takže jsme se díky němu stali nekonkurenceschopnými v potravinách a od r. 2005 se permanentně zadlužujeme v tomto segmentu, řádově v desítkách miliard ročně. To jsou odborníci, se kterými přichází ANO - recykláty - takže této straně roznodně říci - NE. !!!!!!!!
  • Tato analitička by se měla jmenovat "Šašková", neboť její prognózy se rovnají průzkumům agentur, které jak víme, se vždy totálně pletou (za peníze)!
    Je to pouhý pokus o manipulaci s veřejným míněním! Jestli ANO dostane 2,5%, a TOP 09 4,5%, tak můžou jenom litovat peněz za kampaň! Dostanou-li se ale přes 5% (5,2), tak by třeba mohly ve sněmovně nosit kafe komunistům a soc.demokratům.
    • Souhlas.Pokud budou lidi opět čekat na nějaké "spasení" od oligarchů typu ANO,tak je to z bláta do louže pro naprostou většinu národa. Tedy pro ty co nedosahují z daleka ani průměrné mzdy. A nenápadné masírování výše podobných prognostiků nerozhodné opravdu přivede na samé dno volbou bez zdravého rozumu. A to na radu někoho, jak mají volit.Horší je,že asi nebude "KOHO" volit.Všichni už tam byli, a kradli, a kradli, a kradli...*12*
      V české kotlině bylo dobře jen dvakrát. Voliči můžeš hádat *1*
      Pořadek musi byt... *2*
    • Už si představuji, jak soudruh Filip říká: "Pane Babiš, přineste mi ještě jedno a dva cukry!"
      Nebo pan Sobotka: "Pane Kalousek, vzbuďte si toho vašeho předsedu, dneska chrápe jako bagr, a ten zápach.....!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit