-
Od doby, co iHeute zavedla diskuzi jen pro registrovane, je tu plno povlu a urazkami to tu jen hyri...
-
Ten ještě nevnívá, bude koukat, že už je po volbách!
-
Děláš si zbitečné naděje .Zeman není typický levičák .Jen aby se ti Sobotkové brzy nedivili.
-
Další superinteligentní pravicově orientovaná Anitka, kdo nevolil Schwarzenberga, tak je lůza.
-
Tvojše názory nedělají nic jiného, než že odmítají názory jiných. A to je přoitom ještě chceš poučovat ???
-
Zuzanko, já vás chápu. Zvracím tady už 23 let a předtím mně bylo nevolno.Ale nespokojené lidi vytvořila tady za 23 let ta tlupa zlodějů neštítících se kdejaké zlodějny, tunelu, rozkrádání a zadlužováním dalších generací. Nestydí se , protože nejsou schopni sebereflexe a hlavně neměli a nemají žádnou odpovědnost za svoje nemravné chování.Toto opravdu není stát pro poctivé občany, tento stát pracuje pro ty nenažrané zloděje a oblbovače prostých lidí. Asi bude ještě hůř.
-
Chi,Chi,Chi chudáčku !
-
A to taky změní ! Už jenom proto, aby ten pravicovej zlodějskej dobytek poznal zč je toho loket (a kriminál) !
-
Jestlipak už to ten ožrala ví, že ho lůza zvolila!
-
Díky, ale klídek. Pro Zuzanu tady zopakuji, což jsem již kdysi psal. Ostatním se za to omlouvám
Bohudík 54,8% lidí v této zemi nepodlehlo zhnusení z pravicového hulváctví a grázlovství, kterým nás oblažuje pravice již 20let, a šlo volit. Ing.Zemana musel volit každý kdo má všech pět pohromadě. Zeman o několik tříd převyšuje Schwarzenberga inteligenčně, znalostmi, přímostí, českostí. Říkám to jako člověk, který po skandálním vyřazení Okamury nechtěl volit žádného z těch, které nám nechali na volbu. Nedovedl jsem si ale představit, že bych se měl stydět za to , že jsem Čech a máme za prezidenta Schwarzenberga- člověka, který evidentně má problém porozumět otázce, natož na ni věcně a inteligentně odpovědět. Z toho pohledu - bohudík.
45,2% pro Schwarzenberga je na druhou stranu alarmující. Máme tady 45,2% procenta lidí, kteří by se za Schwarzenberga nestyděli ( přeci má styky ve světě), kteým nevadí jeho vlastnosti a zřejmě se ztotožňují s hulváckostí při prosazování svých představ. Neb minimálně výrazy " rudá lůza" a podobně svědčí o úrovni těch, kteří je používají, včetně těch, kterým zřejmě nevadí. Nevadí jim, že urážejí 54,8% lidí, kterým většinou nesahají ani po kotníky. -
Zeman je vzdělaný, inteligentní a má to z krátka v hlavě, kdežto kníže ma na hlavě jen číro a plnou hlavu Benešových dekretů, ale na to mu sere "Bílý tesák". *1* *1* *1*
-
Miochodem už to dokázal.Leš a nenávist ať zvítězí nad pravdou a láskou.Ŕadu let to funguje tak jedeme dál.
-
Buďme rádi,že se tam nedostal Jára Cimrman.
Tak vyzněla činnost Kalouska ve jménu Karla.
Asi jej inspiroval pan Svěrák. -
Ano dost keců ve státních i cizích médiích a taky část té sebranky poslat pracovat
na užitečných činnostech.Aby si zasloužili peníze,které do nich dáváme a oni je
zneužívají k planému tlachání. -
Já se pochopitelně nesnažím nikoho přesvědčovat. Já si pouze podovoluji vyjádřit svůj názor na konkrétní věc. Jsem zvyklá, že jako žena musím často čelit šovinismu a nechutným vtipům. Mohla bych si svůj nick změnit na neutrální či mužský a reakce na moje příspěvky by byly daleko příznivější. To už jsem zkusila a bylo to opravdu tak. Takže to neudělám a mám tak daleko konktétnější obraz o stavu české společnosti. Někdy se mi z toho chce ovšem zvracet.
-
To, že odmítáš názor jiného, neznamená, že neexistuje a nebo že je špatný. Musíš se ještě hodně učit. On ti to pan Zeman vysvětlí.
-
Ono je mi celkem jedno, koho volí, já rozděluji lidi na slušný a neslušný. Ještě na chytrý a hloupý, ale to jen v případě, když je znám osobně. A v jeho případě naštěstí nemám tu čest.
-
demeter je cikan,jinak se jedna o volice KSC(m) *12*
-
Tvá zbytečná reakce
-
Vážený Demetere, uražte mne nějakým vtipným a především slušným bonmotem. Zatím se projevujete jako duševní mrzák.