-
Mimochodem analytik Petr Holub, to je jako kdo?
-
Máš stoprocentní pravdu, jen nějaké prostitutce s nickem Zuzana se to nelíbí, nedivím se, nebude se dařit ani bordelům.
-
to víš asi je z Ostravy voni jsou tam všichni náký přiotrávený smogem a zakonzervovaný slivovicí...
-
kdepak jakého si zaslouží morava! dobře jim tak
-
Ten je výstižnej 1+ *1*
-
Máme prezidenta, jakého si zasloužíme.
-
Se Zemanem a k lepšímu? To snad ani Vy nemůžete myslet vážně?
-
trapné jak si někdo myslí že Zeman něco změní jen bude pokračovat v tom včem spolu "tvořily"
-
to jako myslíš že Zeman jehož dcera chodila na Klausovic školu a jehož manželka doteď pracovala na správě p. hradu tak že zrovana tenhle Zeman, největším zlodějem Klausem doporučený něco změní??? *1*
-
já bych napsala ---- pro stranu ... atd...
Jo a když těch spodních 10 milionů na vás bude kašlat paardon bojkotovat ... pro koho budete kulturně tvořit ta veledíla????? -
zbytečně dlouhý blitíčko..........
-
Nechme planých řečí a pojďme pracovat pro lepší zítřek, který se nám tímto vítězstvím otvírá!Kdákající bastardi vymřou sami.Nyní máme šanci změnit to k lepšímu!
-
Neumí ani vystřízlivět, natož tak něco změnit!
-
Dnes jsem se díval na ty už neplatné bilboardy s Trautenbergem, výpadá na nich jako bazilišek, vybrali opravdu tu správnou fotku, baziliščí úsměv.
-
Nechlastej, zblbneš s toho ty čuně!!!
-
Tak schválně - senilní šišlající spící Budha vám vyhovuje více, že ?
-
Nojono a kdo je tady spokojenej? S výplody současné vlády 8 procent obyvatel. Zuzanko, výše jsem se dočetl hodnocení Vaší inteligence. Kdo je či není blbem se domnívám posuzují vždy jiní, než osoba dotčená. Já se tomu u vás úmyslně vyhnu, ale podle mého názoru podobnými demagogickými příměry o své inteligenci ostatní nepřesvědčíte.
-
Pětiletka rudých alkoholiků začíná!
-
Větší blbost jsem v životě nečetl. Zařazuji na 1. místo kandidátky soutěže o blbost století....
-
Vidím, že vy tři nade mnou jste se již úspěšně zařadili ke svým...Blahopřeji !!!