Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak už mu neřeknu
  • Bod *1*
  • Ano, on má ještě šanci zmoudřet *1*
  • Ne, nejsem hloupá. Stačí si vzpomenout, na jakou skupinu lidí se levicová kampaň vždy zaměřuje. Já s tímto názorem souhlasím.
  • Je fakt,že tento novinář může zmoudřet, nebo se dopátrat pravdy.
  • Vedle tebe je chytrá každým coulem.
  • Jenom primitiv jako ty bez obrazovky nedá ani ránu,
  • Zuzano co to plácáš. Nespokojenost občanů tady rozsévá vláda a pravicoví poslanci. Snad nejsi hloupá ?
  • To není špatné.
  • Prasedent!!!
  • Poslouchal jsem v rádiu Xavera. Přímo z něj čiší žluč proti panu Zemanovi. Nova na Palachově náměstí postavila "zmrzlé" studio- bylo skutečně zmrzlé mimo Borgiové a chudáčka Korantenka tam nikdo nebyl. Prostě tzv. Kníže dostal na frak a tak studenti a tzv. umělci vřískat nepřišli a radši zalezli chlastat do teplých knajp. Když se to Nově nepodařilo tak alespoň štve proto prezidentovi Zemanovi na obrazovce. Je to hnůj- celebrity= sprostá verbež.
  • Na jiné diskusi jeden člověk vyjádřil názor, že levice potřebuje neustále víc a víc voličů, aby se udržela u moci. Jelikož pravici volí lidé spíše spokojenější a levici lidé nespokojení, je potřeba neustále udržovat v lidech pocit nespokojenosti. Pritoritou levice tudíž není spokojenost obyvatel, ale naopak jejich nespokojenost. Jedině tak si zajistí více voličů. Dobrej tah.
  • Iluze je hezká věc,zejména po heráku.
  • Ty k nim zjevně nepatříš, troubo. Koukej už něco dělat.
  • A ty jsi zapomněl, že se nepíše "zapoměl", trapáku.
  • Zeman všechno sám jako ostřílený mazák ani měnit nebude, proč taky.... Jemu úplně stačí správným směrem nastavit budoucí a možná i předčasné volby a svými názory ovlivnit patřičné lidi kolem sebe co už to pak po volbách udělají i bez něj a za něho a on bude určité věci jen z povzdálí "koordinovat" Na silácké přetahování s těmi co by si s nimi rád vyřídil staré účty mu to už není zapotřebí..na to už bude mít své lidi všude, kde to bude třeba. To, že jsou v tisku už dnes ustrašené reakce z toho co bude je důkaz, že trefa přišla do černého a dotyční si už nejsou tak jistí jako před měsícem, tak se začínají škubat, jak králíci před podříznutím co někdo drží za nohy hlavou dolů a škrábat kolem sebe, protože moc dobře ví, že ty zlodějiny, gauneřiny a korytářství se budou prověřovat se spoustou otázek, kdo, co, komu, za kolik, kdy a jmenovitě...
  • A sakra,tak to beru zpět ! už jen představa že kalous září a ostatní dobytek po jeho boku s píkovou "kráskou" mě děsí víc jak všechny bomby na téhle planetě. *8*
  • Já myslím, že komunista není, prde. *1*
  • Zeman má především pravdu a ta trojkoaliční vládní sebranka, náše prohnilá,neobjektivní média a tisk, umělci a rádoby osobnosti s tím nic neudělají. Všichni poctivě pracující mu fandí a těch je velká většina. Je potřeba poslouchat hlasu lidu.
  • Ani ne člověče.Jen mě docela štvou tyhle výlevy, který vlastně k tématu vůbec nic neříkají, nevyjadřují v podstatě žádnej názor, jen se autor snaží zviditelnit pokud možno co nejvulgárněji.
    A co se týká voleb, já chtěl někoho úplně jinýho, ale když ti dopadlo takhle, tak jsem radši za toho Zemana.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit