Přejít na výpis diskuzí
ANO a pak dlouho nic: Politická mapa nevěstí nic dobrého. Všem kromě Babiše
8.8.2016 | Tomáš Chalupa
210 příspěvků
-
... kdopak dal zbabělý hlas zesrané sračce, když jsme zde pouze my dva, deb*le?
-
... nyní o mě jistou dobu neuslyšíš, čím déle to bude, tím víc se budeš bát svého konce :)))
-
... jsi primitiv, který je zde na rozdíl odemně pořád, dobře víš, že si s tebou hraji, jak chci :)))
-
... primitivní BIJČE, piš co nejvíc, nikdy nevíš, kdy to bude naposledy, rád se pobavím :)))
-
vidíš drbane? A právě že ty tady budeš dřepět, jak já budu chtít! Protože nakopávat prasiče stránek, tu obyčejnou zapáchajicí socku mně dnes prostě baví.
-
... dnes správně cítím z primitiva velký strach z brzkého konce, dočkáš se, chudáku :)))
-
... pro menší hlupáky: Andrej a jeho chytří partneři jako já hravě zvládnou české roboše :)))
-
J00? Tak teď se opravdu bojím. A vem s sebou celý váš chlívek.Né že zparchantělou matku necháš doma. Si děláš kozy? Není úzkost, není problém, nikoho si nenajdeš.Jsi páchnoucí prd, který jen blafuje!
-
... jsi dokonalý primitiv, těším se strachu póvlu ze smrti, tebe jsem si vybral, zdechneš :)))
-
... pochopitelně si s tou zdechlinou nebudu víc dopisovat, nyní bude umírat strachy :)))
-
konečně si prase našlo trochu prochcané slámy aby tam složilo svoji velikou hranatou hlavu.Ale zaprasilo to dnes místa! Zítra bude mít krásné popelnicové ráno.
-
... to snad není pravda, ten poslední primitiv BIJEC si říká o likvidaci, budiž, zdechlino :)))
-
... do tvého trapného blití se pochopitelně vkrádá ouzkost, najdu si tě, máš problém :)))
-
bojim bojim ty popelnicový delegáte. Koho by chtěla obyčejná sprostá chátra jako vystrašit? Tak to se moc povedlo. Možná to funguje u vás ve chlívku. Jsi nic.Jsi prd.
-
... nečtu primitiva, kterého s noblesou zníčím, debi*e, to nepochopíš, mám radost :)))
-
... a je klid, i tupé hov*do pochopí, kdy je vymalováno, čau, nepřátelé tohoto pitomce :)))
-
ááá chlív nam napsal něco o sobě? A už přebírá skvělé výpady jiných na jeho prasení stránek. Vyvrhel a otloukánek zdejších stránek jsi zejména ty.A zas napiš jak si to vychutnáváš.A s noblesou, socko.
-
... s radostí slibuji všem, že ten ču*ák do své brzké smrti bude špatně usínat, kdy příjde :)))
-
... meleš z posleního, kvůli dementovi není potřeba pilovat sloh, brzy umřeš :)))
-
... BIJEC je v hajzlu, štítí se mi to, ale s radostí mu dám poslední ránu mezi hloupé oči :)))