Přejít na výpis diskuzí
ANO a pak dlouho nic: Politická mapa nevěstí nic dobrého. Všem kromě Babiše
8.8.2016 | Tomáš Chalupa
210 příspěvků
-
... jsem nadšen z absolutní bezmoci primitiva, kdy budu chtít, udělám z něj poslení póvl :)))
-
... největší ubožák zná slovo chlív a pak asi 4 podobná, taková troska se musí plísnit :)))
-
... nemáš šanci, na tvou tupost nemá nikdo ani v Mali, ubožáku, vychutnám si tě vždy :)))
-
... wau, dočkal jsem se, nejprimitivnější ubožák opět předvedl, co to znamená mít IQ 5 :)))
-
tak co, už tě v postýlce doma ve chlívku hřeje prochcaná sláma? Nebo pícháš svoji matku?
-
bezmocný balík navíc chorý prasák z chlíva jsi tady zejména ty. Máš pocit že s tebou někdo soupeří? Všichni na tebe chátro prdíí.
-
byl dnes u pitomečka příjemný den. Vyprázdnili se popelnice vylízala se omáčka z hooven přihřátá zparchantělou matkou. A nyní se v chlívku hledá na prochcané slámě místečko na spaní. Všichni ti závidíme takový krásný život.
-
... byl to dnes jednoznačně můj příjemný večer, děkuji za zbabělost posledního póvlu :)))
-
... vždy chodím spát spokojen po výprasku pitomečků, dnes to bude extrémní pohoda :)))
-
... kdepak jsou prvotřídní zoufalci extraligy diskuzí na tiscali?
-
... jsi zlatý, zde samochválu ani náznakem nepotřebuji, buď chlap a neztrapňuj se už :))
-
A vůbec, TNS Aisa, to je kdo? Taky nějací estébáci?
-
... přání otcem myšlenky primitiva, ale oceňuji, jak statečně bojuješ, drahý moulo :)))
-
samochvála smrdí nejsi z toho poka kanej
máš noční a si v rachotě to většinou intoši nedělaj -
... děkuji za projevy intelektuální bezmoci, přesně o to mi zde vždy šlo, ubohý balíku :)))
-
Tim si popřel co píšeš ty 2nečasko
-
... neřeš, trosko, je normální, že někdo na to nemá, ty dokonce nemáš vůbec na nic :)))
-
houno počkej až tě v bengárně přídou na to že smrdíš na internetu
-
... jsi moc slabej, tedy nevidím důvod zabývat se nadstandardně primitivem :)))
-
... milí nepřátelé, dlouho jsem vyhlížel tak krásnou oslavu Andreje, je jako já, inteligentní :)))