Přejít na výpis diskuzí
ANO a pak dlouho nic: Politická mapa nevěstí nic dobrého. Všem kromě Babiše
8.8.2016 | Tomáš Chalupa
210 příspěvků
-
ale no tak, opuštěný navíc vyvrhel okolí jsi tady několik týdnů ty. Opičíš se v psaní lopato.
-
... neblafuji, demente, máš holt smůlu, letos už Ježíškovi nepiš, tiscali mi dalo kontakt :)))
-
... neznám nikoho s primitivnější slovní zásobou, moc si to užívám, dementní ubožáku :)))
-
cha cha ty můžeš mít tak kopeček čerstvých hooven a ne navigaci.Blafuješ socko.
-
... kde se vzal, tu se vzal v Česku primitiv, kterého nikdo nechce a který mu to žere, pako :)))
-
od kdy vymetači popelnic někoho mlátí? To byla dnes mizerná nadílka samý okoralý chleba, co? Ještě že doma ve chlívku je navařeno ze sraaček, co? Socko ty už píšeš z hladu.
-
... tvé výblitky jsou o ničem, teším se na tvůj skalp, kterým si budu vytírat anál, moulo :)))
-
Asi před patnácti lety se v Bulharsku objevil, kde se vzal, tu se vzal, bývalý car Simeon.
Sliboval zázrakyx a bylo z toho.........!
Jak to bývá a se zpívá "Přišel a zase odešel, nikdo se nevěšel".
Tak to bude i u nás, však se už tady panečku tolikrát přísahalo na nějakou figuru, že by se osobnostmi mohlo dláždit. A kde jsou? Jen Švejk je nesmrtelný, ten i Babiše přežije! -
bingo! Tak zdejší nevymáčknutý vřed zas hraje toho nad věcí? Od kdy lopaty mají nárok na takovou komunikaci? Táhni už do chlívku, matka přešlapuje ....
-
... BIJEC je v ha*zlu, bude marně škemrat, abych jej přestal mlátit do tupé hlavy :)))
-
... omlouvám se fandům zdegenerovaného BIJCE, ale už mám jeho noru v navigaci :)))
-
... alkoholoví bezmocní primitivové jako ty jsou základem velké slávy Andreje :)))
-
... nádherně si dělám se zbabělým opuštěným ubožákem, co si zamanu, degene:)))
-
... jsem zde kvůli tobě a mým cílem je tvá sebevražda, doufám, že nemáš dluhy, k*k*te :)))
-
... nikdy nepochopíš, trosko, že o lopatě, kopání apod. píše pouze kopáč s lopatou :)))
-
... jsi totálně v hajzlu, zbabělý opuštěný zdegenerovaný zakrslý ubožáku, lešti lopatu :)))
-
... já vím, opuštěný primitiv nikdy nespí, aby nepropásl výprask od inteligenta, tupče :)))
-
... ostatní mě nezajímají, jsem zde kvůli tobě, primitive, tvá duševní nemoc je super :)))
-
milý úchylee jsem rád že špína na tebe naložená ti dělá takovou radost.Není jak do někoho bezstarostně kopat!
-
Andrej je super borec! Za bolševíka mi žádný estébák koblihu jen tak zadarmo nedal.