Přejít na výpis diskuzí
ANO a pak dlouho nic: Politická mapa nevěstí nic dobrého. Všem kromě Babiše
8.8.2016 | Tomáš Chalupa
210 příspěvků
-
Lepší de - ent než policajt a příznivec asociace nenažraných vobčanů,vypadá to že za každou účast v diskuzi máš koblihu ze sekretariátu ano,ty vago ty musíš bejt nenažranej
-
... levou zadní jsem ovládl diskuzi trubek, ale já a ne ony budu rozhodovat, kdy pláchnu :)))
-
... nikdy nepochopíš, že touto hodinou nikdo neotevře pofidérní tip jasného hlupáka :)))
-
... píšeš bez souvislosti, ale je zázrak, žes dal dohromady tak dlouhou úvahu, pitomče :)))
-
... neoslovuj veřejnost, blbe, ze které tvé výblitky nezajímá zdaleka ani její promile :)))
-
Pravda Čapí hnízda se nějak mění v Orlí
-
... jsi deme*t, u tebe bylo dopracováno dříve, než kdokoli v české kotlině znal jeho jméno :)))
-
Skoro souhlas ale Husák byl komunistický slovenský nacionalista
-
http://brno.idnes.cz/michal-hasek-proutnikova-fiktivni-mluvci-krajsky-vybor-cssd-p5w-/brno-zpravy.aspx?c=A160808_211634_brno-zpravy_fer
*6* -
Slovenský komunistický podvodník ovládá Českou republiku tak to jsme to dopracovali.
-
Tak vidíte co nás čeká. Takové průzkumné institutky pracují na principu pseudodemokracie EUUSA. Ten je pořád stejný - pokrytectví a LEŽ ( stejně jako naši pohlaváři ). Výsledky průzkumů jsou vymýšleny někde ve sklepě nějakým šimpanzem.
-
... nepsal jsem zkraje, že kdykoli zvládnu třeba 20 pitomečků?
-
... proč asi tak nevzdělaný smrdící zakomplexovaný póvl nezajde na sportovní zprávy tiscali?
-
... hurá, opět jsem vítězem, přemýšlejte, pitomečkové, kde se stala chyba, že jste NIC :)))
-
... Gustáv byl primitiv jako ty a Vasilovi se vyrovnal Milouš Jakešů, zalez, primitive :)))
-
... jestlipak víte, měně dementní pitomečkové, čeho se BIJEC bojí nejvíc: mé čenichovky :)))
-
... ze všeho nejvíc nulu BIJEC drví má noblesní ignorance nuly, moc si to vždy užívám :)))
-
A co je na tom divného? Vasila a nebo třeba Gustu jsme taky měli rádi, tak proč ne Andreje? Jsou to prostě dobří chaláni!
-
).( (už dávno vůbec nečtu bezkonkurenční trosku)
-
... jsi 0, která neumí počítat do 10, jenom primitiv si troufne na víc než 1 řádek trapasu :)))