Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedinou demokratickou a státotvornou stranou je u nás hnutí ANO,které usilovně pracuje pro občany.

    Na rozdíl od ODS nebo TOP09,které se rozhodně nemůžou chlubit pozitivními výsledky,poněvadž za jejich éry vládnutí došlo k obrovským zlodějnám za bílého dne.Proto tyto partaje jsou pro slušné a poctivé lidi

    naprosto NEVOLITELNÉ !!!!

  • A váš styl je odlišný v čem? Dokážete alespoň napovědět?

  • Popsal jste činnost prováděnou politiky v globálním měřítku, bez rozdílu. Politik nikdy nehospodaří s vlastními penězi, existence polititiky (státu) je na zacházení s cizími penězi založena.

    To nevíte a jmete se tvořit komentář?

    Týý jooo!

  • mun.go

    Skutečně si myslíte, že vést volební kampaň házením špíny a kydáním hnoje na soupeře je ta nejlepší cesta? Bohužel vždy trochu z té špíny a hnoje ulpí i na tom, kdo je vytahuje a používá jako zbraně. 

  • Podle ohlasů slunečních neandrtálců, je velice zřejmé, že Pan Babiš svoji práci dělá skvěle!

  • Napred nam ty penize sebere a potom nam za velkeho revu nejakou korunu da. Doufam, ze mu uz malo kdo veri.

  • Jo zajda, na hrubý pytel hrubou záplatu. Pokud Ty tady drze útočíš, musíš milý citlivý slušňáku počitat že do tebe lopaty se bude kopat.A tebe znám. Opravdu jsi na těch fotkách, jak v létě páchnoucí lůza vříská po ulicích Prahy. Ale je to krása. Tvoje naprostá bezmoc s tím vším něco dělat.Jsi celoživotní prd. A jím zůstaneš.

  • pavel.zajda.7
    Placku Havla mám, ty máš určitě placku toho vepře Zemana, styl tvého příspěvku odpovídá přesně stylu toho ožralého ruského prostituta.Svůj k svému.
  • Tak to Zajda vidíš. Kvalitně jsi se tady vyblil. A co jako? Co s tím uděláš?Copak tebe lůzu bude někdo poslouchat?Ty jsi jeden z těch propocených uřvanců, co hulákají po ulicích.Špinaví ošumtělí s plackou Havla na klopě a okrasnými uhry na hubě.

  • pavel.zajda.7
    Všeci kradnú, hovoril ekonomický slovenský  emigrant, zloděj  a estébák Bureš alias Babiš, jeho Agrofert profituje z eurodotací a jeho pobláznění voli - či si myslí, že po jeho zvolení bude mít každý v kešeni 80 miliard jako si nakradol on, krást se musí umět a v tom je ten Slovák jedinečný. Zloděj křičí.... chyťte zloděje!
  •    Autor tady formou senzačního odhalení jen popisuje běžné fungování státu... Každého, nejen našeho! Že stát a obce nejsou "výdělečně činné" a jejich možnosti jsou v tomto směru naopak velmi omezené legislativou, to je rovněž běžný jev ve většině světa. Proto byly už kdysi dávno vymyšleny daně. Mohou se nám líbit i nelíbit, ale bez nich to prostě nejde. Takže - daně nevymyslela současná vláda, jak se nám autor málem snaží namluvit...

       Druhou stránkou věci je, jak je s "penězi z našich kapes" nakládáno. A zde je rozhořčení spravedlivé, i když měl autor nejvíc "bojovat" u vlád minulých. Vyčítat té současné, že chce "bohatší Česko, města, obce" je zhovadilost. Třeba já bych to bral - když už musím ty daně platit, ať jsem za ně aspoň ve stále bohatším státě a městě - ne jako dosud, aby je někdo rozfofrovával a já z toho neměl skoro nic.

       Že by byl autor sadista, který našel psa a teď na něj hledá hůl..?

  • Joul-li donorem vypsány dotační tituly, je snahou každého podnikatale z nich co nejvíc čerpat. On je to také důvod, proč jsou dotace vypsány - aby se z nich čerpalo.

    (Dotace jsou zlo, křiví trh a měly by být zrušeny. Ostatně soudím, že z EU má být vystoupeno.)


  • Protože pan Okamura není fašista, není možné zavést okamurovský fašismus. Podobně není možné zavést ruský fašismus. Možné by bylo zavést japonský nebo ruský nacionalismus, ale to zatím nikdo nenavrhl, ani se o to nepokusil.

    Co se fašismu jako takového týče, mohli bychom v případě akutní potřeby přece zavést vlastní - Národní obec fašistická byla za v první polovině dvacátého století V ČSR parlamentní stranou, dokud ji němečtí okupanti za Protektorátu B.und M.nezrušili.

    Pokud skupiny výrostků pochodují po ulici, zvedají ruce a křičí hesla, která mají dnes pouze provokativní smysl, nejedná se o fašisty, ale o imbecily.

  • Jégl plantá a běduje. Jo když byl tenhle kousek poslancem za OF, to šlo v Praze pěkně od huby. Ale vyschly penězovody, OF rozpuštěno .... tak se se nám překabátil do podobné partičky. Jenže Pavlíka vyfičeli i tam, takže se musí živit prací. Přesně psaním kravin, bez hlavy a paty. A musí děkovat každý den šéfíkovi, že si jej tam drží. Jinde už by hadrem lešti v redakci podlahy. To jo. To by mu šlo.

  • Autorova účelová práce se zdroji je opět potvrzena.

    Cituji: "Poděkovat za bohatší stát se tedy patří zejména firmám a lidem
    pracujícím v soukromém sektoru. Vytvářejí zisky, a přitom se obejdou bez
    dotací."

    Firmy pracující v soukromém sektoru dotace dostávají i když odhlédneme od toho, že zemědělská výroba je prakticky plně v soukromých rukách a všechny firmy zabývající se zemědělskou výrobou jsou dotovány.

    I lidé v soukromém sektoru dostávají dotace, v krajním případě pro přizpůsobení se globalizaci. (EGF) financuje
    projekty na pomoc pracovníkům propuštěným v důsledku globalizace. To
    znamená např. v případě bankrotu velkého podniku či při přemístění
    továrny mimo území EU, případně když je v určitém regionu v jednom
    odvětví propuštěno mnoho lidí najednou.

    Atd.

  • Ať je stát bohatší. Přece my všichni máme peněz dost a máme se dobře.  A babiš může dál rozdávat z našich daní. To je správná solidarita, jak za komunistů. 😍

  • vanhorne

    "rudolf.hrebenar"

    Podivuhodne z mrtvychvstani stare zname firmy "(bijec pitomečků (inkognito)" ? 

    Jako vzdy s velmi poucnym a duchaplnym komentarem. Nastenka v kulturni mistnosti PL Bohnice ti uz nestaci, na vyvesovani svych moudrosti?

  • anna.tvaruzkova.58

    To si děláte čurinu? Babiš se naží ne urovnat, ale co nejvíce čerpat, o napravování nemůže být ani řeč. Snaží se zlikvodovat i to poslední, co se ještě nepodařilo těm před nim. 

  • Pavel.Jegl

    Odkazy doplněny, dík za upozornění.

  • Vypadá to, že bohatší už jsou. Kdo? Ti kteří se dali na vrcholovou  politiku, najmě u jisté strany. Ta se zuby nehty snaží protlačit prapodivné existence.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit