Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedinou demokratickou a státotvornou stranou je u nás hnutí ANO,které usilovně pracuje pro občany.

    Na rozdíl od ODS nebo TOP09,které se rozhodně nemůžou chlubit pozitivními výsledky,poněvadž za jejich éry vládnutí došlo k obrovským zlodějnám za bílého dne.Proto tyto partaje jsou pro slušné a poctivé lidi

    naprosto NEVOLITELNÉ !!!!

  • mun.go

    Skutečně si myslíte, že vést volební kampaň házením špíny a kydáním hnoje na soupeře je ta nejlepší cesta? Bohužel vždy trochu z té špíny a hnoje ulpí i na tom, kdo je vytahuje a používá jako zbraně. 

  • Podle ohlasů slunečních neandrtálců, je velice zřejmé, že Pan Babiš svoji práci dělá skvěle!

  • Napred nam ty penize sebere a potom nam za velkeho revu nejakou korunu da. Doufam, ze mu uz malo kdo veri.

    • Popsal jste činnost prováděnou politiky v globálním měřítku, bez rozdílu. Politik nikdy nehospodaří s vlastními penězi, existence polititiky (státu) je na zacházení s cizími penězi založena.

      To nevíte a jmete se tvořit komentář?

      Týý jooo!

  • pavel.zajda.7
    Všeci kradnú, hovoril ekonomický slovenský  emigrant, zloděj  a estébák Bureš alias Babiš, jeho Agrofert profituje z eurodotací a jeho pobláznění voli - či si myslí, že po jeho zvolení bude mít každý v kešeni 80 miliard jako si nakradol on, krást se musí umět a v tom je ten Slovák jedinečný. Zloděj křičí.... chyťte zloděje!
    • Tak to Zajda vidíš. Kvalitně jsi se tady vyblil. A co jako? Co s tím uděláš?Copak tebe lůzu bude někdo poslouchat?Ty jsi jeden z těch propocených uřvanců, co hulákají po ulicích.Špinaví ošumtělí s plackou Havla na klopě a okrasnými uhry na hubě.

      • pavel.zajda.7
        Placku Havla mám, ty máš určitě placku toho vepře Zemana, styl tvého příspěvku odpovídá přesně stylu toho ožralého ruského prostituta.Svůj k svému.
        • A váš styl je odlišný v čem? Dokážete alespoň napovědět?

        • Jo zajda, na hrubý pytel hrubou záplatu. Pokud Ty tady drze útočíš, musíš milý citlivý slušňáku počitat že do tebe lopaty se bude kopat.A tebe znám. Opravdu jsi na těch fotkách, jak v létě páchnoucí lůza vříská po ulicích Prahy. Ale je to krása. Tvoje naprostá bezmoc s tím vším něco dělat.Jsi celoživotní prd. A jím zůstaneš.

  •    Autor tady formou senzačního odhalení jen popisuje běžné fungování státu... Každého, nejen našeho! Že stát a obce nejsou "výdělečně činné" a jejich možnosti jsou v tomto směru naopak velmi omezené legislativou, to je rovněž běžný jev ve většině světa. Proto byly už kdysi dávno vymyšleny daně. Mohou se nám líbit i nelíbit, ale bez nich to prostě nejde. Takže - daně nevymyslela současná vláda, jak se nám autor málem snaží namluvit...

       Druhou stránkou věci je, jak je s "penězi z našich kapes" nakládáno. A zde je rozhořčení spravedlivé, i když měl autor nejvíc "bojovat" u vlád minulých. Vyčítat té současné, že chce "bohatší Česko, města, obce" je zhovadilost. Třeba já bych to bral - když už musím ty daně platit, ať jsem za ně aspoň ve stále bohatším státě a městě - ne jako dosud, aby je někdo rozfofrovával a já z toho neměl skoro nic.

       Že by byl autor sadista, který našel psa a teď na něj hledá hůl..?

  • Autorova účelová práce se zdroji je opět potvrzena.

    Cituji: "Poděkovat za bohatší stát se tedy patří zejména firmám a lidem
    pracujícím v soukromém sektoru. Vytvářejí zisky, a přitom se obejdou bez
    dotací."

    Firmy pracující v soukromém sektoru dotace dostávají i když odhlédneme od toho, že zemědělská výroba je prakticky plně v soukromých rukách a všechny firmy zabývající se zemědělskou výrobou jsou dotovány.

    I lidé v soukromém sektoru dostávají dotace, v krajním případě pro přizpůsobení se globalizaci. (EGF) financuje
    projekty na pomoc pracovníkům propuštěným v důsledku globalizace. To
    znamená např. v případě bankrotu velkého podniku či při přemístění
    továrny mimo území EU, případně když je v určitém regionu v jednom
    odvětví propuštěno mnoho lidí najednou.

    Atd.

    • Jégl plantá a běduje. Jo když byl tenhle kousek poslancem za OF, to šlo v Praze pěkně od huby. Ale vyschly penězovody, OF rozpuštěno .... tak se se nám překabátil do podobné partičky. Jenže Pavlíka vyfičeli i tam, takže se musí živit prací. Přesně psaním kravin, bez hlavy a paty. A musí děkovat každý den šéfíkovi, že si jej tam drží. Jinde už by hadrem lešti v redakci podlahy. To jo. To by mu šlo.

  • Ať je stát bohatší. Přece my všichni máme peněz dost a máme se dobře.  A babiš může dál rozdávat z našich daní. To je správná solidarita, jak za komunistů. 😍

  • Vypadá to, že bohatší už jsou. Kdo? Ti kteří se dali na vrcholovou  politiku, najmě u jisté strany. Ta se zuby nehty snaží protlačit prapodivné existence.
  • Řekl bych dobrý článek, logický a užitečný. Jako by to ani nepsal politolog, ale člověk s rozumem shledaný. Jen by přispělo k použitým číslům uvádět prameny - zdanění práce 7.místo, medián platů ve výrobě a službách, medián platů státních zaměstnanců aj.

     Mimochodem, myšlenky geniálního filosofa Marxe se nakonec dostaly do praxe, i když jinak, jak si to on představoval. Místo diktatury proletariátu máme tu diktaturu úředníků.

    • Pavel.Jegl

      Odkazy doplněny, dík za upozornění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit