Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavel.zajda.7
    Všeci kradnú, hovoril ekonomický slovenský  emigrant, zloděj  a estébák Bureš alias Babiš, jeho Agrofert profituje z eurodotací a jeho pobláznění voli - či si myslí, že po jeho zvolení bude mít každý v kešeni 80 miliard jako si nakradol on, krást se musí umět a v tom je ten Slovák jedinečný. Zloděj křičí.... chyťte zloděje!
    • Tak to Zajda vidíš. Kvalitně jsi se tady vyblil. A co jako? Co s tím uděláš?Copak tebe lůzu bude někdo poslouchat?Ty jsi jeden z těch propocených uřvanců, co hulákají po ulicích.Špinaví ošumtělí s plackou Havla na klopě a okrasnými uhry na hubě.

      • pavel.zajda.7
        Placku Havla mám, ty máš určitě placku toho vepře Zemana, styl tvého příspěvku odpovídá přesně stylu toho ožralého ruského prostituta.Svůj k svému.
        • A váš styl je odlišný v čem? Dokážete alespoň napovědět?

        • Jo zajda, na hrubý pytel hrubou záplatu. Pokud Ty tady drze útočíš, musíš milý citlivý slušňáku počitat že do tebe lopaty se bude kopat.A tebe znám. Opravdu jsi na těch fotkách, jak v létě páchnoucí lůza vříská po ulicích Prahy. Ale je to krása. Tvoje naprostá bezmoc s tím vším něco dělat.Jsi celoživotní prd. A jím zůstaneš.

  • To se tu za pomoci Ruska a z Putinových peněz prodralo na Hrad a do Strakovky je opravdu síla.

    Ožralý řiťolez, Nenažraný prolhaný hrabiš, neschopný poctivého podnikání ani poctivého vládnutí. Komunistické násilnické zrůdy a jako třešnička na dortu Japonec se jménem Okamura. Yasui Okamura který zřizoval koncentráky pro "comfort women"a který je v Pacifiku oblíbený asi jako Mengele v Evropě. Od dob Mohameda nezvraždili muslimové, ani tisícinu z počtu lidí, které tím nejhnusnějším způsobem umučili za pár let války japonské bestie. My tu žádný okamurovský ani ruský fašismus nechceme, ať si ty své zvrhlosti jdou propagovat k nim domů. V dnešním Japonsku by Okamuru  zkopali do ruličky a zavřeli na doživotí do blázince.

    • Protože pan Okamura není fašista, není možné zavést okamurovský fašismus. Podobně není možné zavést ruský fašismus. Možné by bylo zavést japonský nebo ruský nacionalismus, ale to zatím nikdo nenavrhl, ani se o to nepokusil.

      Co se fašismu jako takového týče, mohli bychom v případě akutní potřeby přece zavést vlastní - Národní obec fašistická byla za v první polovině dvacátého století V ČSR parlamentní stranou, dokud ji němečtí okupanti za Protektorátu B.und M.nezrušili.

      Pokud skupiny výrostků pochodují po ulici, zvedají ruce a křičí hesla, která mají dnes pouze provokativní smysl, nejedná se o fašisty, ale o imbecily.

  • Že blije Pája Jéglů, se pozná pokaždé dle titulku, není důvod číst víc.....

    • vanhorne

      "rudolf.hrebenar"

      Podivuhodne z mrtvychvstani stare zname firmy "(bijec pitomečků (inkognito)" ? 

      Jako vzdy s velmi poucnym a duchaplnym komentarem. Nastenka v kulturni mistnosti PL Bohnice ti uz nestaci, na vyvesovani svych moudrosti?

  • Řekl bych dobrý článek, logický a užitečný. Jako by to ani nepsal politolog, ale člověk s rozumem shledaný. Jen by přispělo k použitým číslům uvádět prameny - zdanění práce 7.místo, medián platů ve výrobě a službách, medián platů státních zaměstnanců aj.

     Mimochodem, myšlenky geniálního filosofa Marxe se nakonec dostaly do praxe, i když jinak, jak si to on představoval. Místo diktatury proletariátu máme tu diktaturu úředníků.

    • Pavel.Jegl

      Odkazy doplněny, dík za upozornění.

  • Vypadá to, že bohatší už jsou. Kdo? Ti kteří se dali na vrcholovou  politiku, najmě u jisté strany. Ta se zuby nehty snaží protlačit prapodivné existence.
  • Ať je stát bohatší. Přece my všichni máme peněz dost a máme se dobře.  A babiš může dál rozdávat z našich daní. To je správná solidarita, jak za komunistů. 😍

  • mun.go

    Skutečně si myslíte, že vést volební kampaň házením špíny a kydáním hnoje na soupeře je ta nejlepší cesta? Bohužel vždy trochu z té špíny a hnoje ulpí i na tom, kdo je vytahuje a používá jako zbraně. 

  • Napred nam ty penize sebere a potom nam za velkeho revu nejakou korunu da. Doufam, ze mu uz malo kdo veri.

    • Popsal jste činnost prováděnou politiky v globálním měřítku, bez rozdílu. Politik nikdy nehospodaří s vlastními penězi, existence polititiky (státu) je na zacházení s cizími penězi založena.

      To nevíte a jmete se tvořit komentář?

      Týý jooo!

  • Podle ohlasů slunečních neandrtálců, je velice zřejmé, že Pan Babiš svoji práci dělá skvěle!

  • Autorova účelová práce se zdroji je opět potvrzena.

    Cituji: "Poděkovat za bohatší stát se tedy patří zejména firmám a lidem
    pracujícím v soukromém sektoru. Vytvářejí zisky, a přitom se obejdou bez
    dotací."

    Firmy pracující v soukromém sektoru dotace dostávají i když odhlédneme od toho, že zemědělská výroba je prakticky plně v soukromých rukách a všechny firmy zabývající se zemědělskou výrobou jsou dotovány.

    I lidé v soukromém sektoru dostávají dotace, v krajním případě pro přizpůsobení se globalizaci. (EGF) financuje
    projekty na pomoc pracovníkům propuštěným v důsledku globalizace. To
    znamená např. v případě bankrotu velkého podniku či při přemístění
    továrny mimo území EU, případně když je v určitém regionu v jednom
    odvětví propuštěno mnoho lidí najednou.

    Atd.

    • Jégl plantá a běduje. Jo když byl tenhle kousek poslancem za OF, to šlo v Praze pěkně od huby. Ale vyschly penězovody, OF rozpuštěno .... tak se se nám překabátil do podobné partičky. Jenže Pavlíka vyfičeli i tam, takže se musí živit prací. Přesně psaním kravin, bez hlavy a paty. A musí děkovat každý den šéfíkovi, že si jej tam drží. Jinde už by hadrem lešti v redakci podlahy. To jo. To by mu šlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit