Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalin zavraždil více lidí než Hitler. A co hůř. Stalin vraždil vlastní občany v době míru!!
    jen aby ukojil touho po krvi a uspokojil paranoiu která ho sžírala.
    Jen zrůda se může STalina zastávat. Fuj *12*
  • Jako máš práci? Lhát na netu 24 hodin každý den sedm dní v týdnu? *14* *14* *14*
  • Zlej BTW Rybanna tirador jura troll. Ruský homosexuál *15* *15*
  • Zemana na Hradě viděti, velké neštěstí.
  • Já jsem demokratka a vždy jsem odsuzovala jak komunistické tak i nacistické zločince.
    Vy jste pokrytci protože odszujete nácky ale podporujete komunistické vrahy.

Skins nejsou nacisté. Dělí se na různé části - nacisty, kalíšníky, antinacisty, vlastence.
    Takže zase lžeš špíno a zloději nicků
  • Zloději nick! Lidský odpade a špíno.

Kadyrov je Putinův kámoš z čečenska. Vrah a zloděj ktrý se chlubí tím že miluje zabíjení lidí a kterého podporuje prase tirador
  • Trpíš samomluvou? Tak tolik nechlastej tu vodku... *14* *14* *14*
  • Hmmm, opět si zde někdo, pod mnoha nicky, masíruje své ego = marně...
  • ještě jednou ty šmudlo kdo je Kadyrov?
  • Ty ulhaný Grázle! Měsíce tu komolíš moje jméno Simona,
    Jsem tu označovaná a homosexuála ( tak může holku označit jen korunovaný deebil)
    lžete že jsem narkomanka která se nestará o děcka a bere dávky. Lži a zase lži
    Chováte se jako StBáci kteří se snaží zdiskreditovat Kremlu nepohodlné lidi.

Veřejně jsi se tu zastával Vraha Kadyrova a smál jsi se tomu že Asad policie umučila
    k smrti 15 leté dítě. Tak jsem ti popřála ať ti to někdo provede. Ať na vlastní kůži poznáš to co tu tak propaguješ ty grázle.

Zrůda která krade můj nick a obhajuje masového Vraha Stalina by si smrt zasloužila
  • Tolik hnisu a ty kousky o Adolfovi a jeho plynových komorách si taktně zamlčel...Posílal jsem snad já někdy tebe a tvou rodinu "někam"? Psal jsem někdy, aby tebe a tvou rodinu mučili a postříleli? Psal jsem někde, že tvoje žena šlape na E55? Ne! To děláš jen ty, multinickový provokatére a myslíš si, jak tady rozhejbáš plodnou diskusi...s tebou, podvodníkem s IP adresami, pohlavími a falešnými nicky, aby ses mohl s nimi "názorově přít". Jsi obyčejný hulvát a jednou za všechno krutě zaplatíš. *12* *12* *12*
  • no jsi nácek když nejsi komunista ani anarchista už zbejvá jen nácek a tvoji pleštati kámoši jsou důkaz
  • kdo je kadyrov?
  • No nazdar! Tady je zase "diskuse". Soudruh B. T. W. přebral vodky a má kocovinu. *2*
  • Odbočujete od tématu.
    Jaké jméno z těch mnoha nicku??
    Já se vás ptám kde jsem konkrétně urazil já vás.A vy nejste ani schopna odpovědět!
  • A to víte na 100% že?
    nadále nebude diskutovat s jednostranně zaměřeným člověkem.Pro vás by byl špatný i Lomonosov.
  • já jsem Simona. jsem demokratka.
    A vždy jsem odsuzovala jak nacistické tak i komunistické zločince.
    Moje staré příspěvky se dají snadno dohledat.-

Ty jsi pokrytec protože odsuzuješ nacistické vrahy ale podporuješ komunistické vrahy.
    Ano nic nového. Jsi lhář a haajzl tiradore. Špíno.
  • Já jsem holka a demokratka. Nacisté jsou zločinci. To jsem vždy říkala.
    Ale ještě horší zločinci v počtu vražd jsou ruští komunisté které tu podporuješ t gaunere.

Nejsem nikým placena. Ty jen nesneseš jiný než Kremelský názor totalitní obludo.
    Debatu? Vy debatovat neumíte. Slušně jsem argumentovala. Vaše odpověd? komolíte moje jméno a kradete nick. Tak si představuješ debatu špíno jedna hnusná?

Práci mám. Sociální dávky jsem nikdy nebrala. Takže s tou StBáckou agitkou jdi do háje.
    Toto je debata pro všechny lidi. Ne tvoje soukromá stránka grázle.
  • Nic nového, simone nácíčku, pitomče. *12* *12* *12*
  • Ježiši, už je zase tady ta blbá šlápota Simona. Ta svými opsanými nesmysly zase zaplevelí celou diskusi. Škoda času to vůbec číst, odcházím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit